2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kizlaaaar yeni ciktim doktordan veeee gördüm keseleriiiii ikiside orda Allahim şükürler olsun yaa
Kalp atislari duyulmuyor ama görülüyor iki hafta sonra yine gidicem. Bes haftalkmis. Darisi herkesin basina:)))
Ay canım maşallah Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah dua et

Kızlar sizlerde üşüyor musunuz normalde öyle bir sıkıntı yoktu hiçte sevmem sıcagı ama çok üşüyorum ben bu sefer sabah kaltığımda ter içinde kalkıyorum hava güzel benim kalorifer yanyıor bataniyeyle oturuyorum

Bende canım benimde eller ayaklar hiç isinmiyor

Kizlaaaar yeni ciktim doktordan veeee gördüm keseleriiiii ikiside orda Allahim şükürler olsun yaa
Kalp atislari duyulmuyor ama görülüyor iki hafta sonra yine gidicem. Bes haftalkmis. Darisi herkesin basina:)))
Canım senin transfer tarihin ne zmaan dı o zaman benim 5 haftalık olmıyor mu benim transfer tarihim 18 şubat idi nette 5+2 yazıyor anlamadım gitti

Bıkmadan sıkılmadan okudum yazıları Kun feyekun arkadaşıım 11 şubatta transfer olmuş 5 haftalıksa benim transfer 18 şubatta oldu 4 haftalık mı oluyor neyse yarın gidince göreceğiz

Ayca cnaim tebrik ederim pitpitlari duymussunuz allahim bizlerede gostersin o gunleri heyecanla bekliyoruz

Kun feyekun canim tebrikler keseleri gormussun allah tamamina erdirsin iki tane mi transfer di canim

Bıkmadan sıkılmadan okudum yazıları Kun feyekun arkadaşıım 11 şubatta transfer olmuş 5 haftalıksa benim transfer 18 şubatta oldu 4 haftalık mı oluyor neyse yarın gidince göreceğiz
Cipsoni merhaba canim seninle transfer tarihimiz ayni :) bizimki mer 4 hafta 3 gunluk oluyor sanirim

Hadi hayirlisi canim allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin allah herkeze nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…