Sukurler olsun cok sukur sizlerin bebisleride duyucaz saglikla insallah insallah[/QUOTE canım senin kaç haftalık bebisin..
Canım senin kaç haftaliktiSukurler olsun cok sukur sizlerin bebisleride duyucaz saglikla insallah insallah
Ay canım maşallah Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah dua etKizlaaaar yeni ciktim doktordan veeee gördüm keseleriiiii ikiside orda Allahim şükürler olsun yaa
Kalp atislari duyulmuyor ama görülüyor iki hafta sonra yine gidicem. Bes haftalkmis. Darisi herkesin basina:)))
Bende canım benimde eller ayaklar hiç isinmiyorKızlar sizlerde üşüyor musunuz normalde öyle bir sıkıntı yoktu hiçte sevmem sıcagı ama çok üşüyorum ben bu sefer sabah kaltığımda ter içinde kalkıyorum hava güzel benim kalorifer yanyıor bataniyeyle oturuyorum
Canım senin transfer tarihin ne zmaan dı o zaman benim 5 haftalık olmıyor mu benim transfer tarihim 18 şubat idi nette 5+2 yazıyor anlamadım gittiKizlaaaar yeni ciktim doktordan veeee gördüm keseleriiiii ikiside orda Allahim şükürler olsun yaa
Kalp atislari duyulmuyor ama görülüyor iki hafta sonra yine gidicem. Bes haftalkmis. Darisi herkesin basina:)))
Cipsoni merhaba canim seninle transfer tarihimiz ayni :) bizimki mer 4 hafta 3 gunluk oluyor sanirimBıkmadan sıkılmadan okudum yazılarıKun feyekun arkadaşıım 11 şubatta transfer olmuş 5 haftalıksa benim transfer 18 şubatta oldu 4 haftalık mı oluyor neyse yarın gidince göreceğiz
Degerlerin cok guzel masallah allah kucagina almayida nasip etsin insallah canimİnşallah hepimize nasip olur.
Gecen sene kalbi durdu kaybettim.
Değerlerim
10. Gün 400 lerde
13.gün 2256
15.gün 5000 lerde
Kizlaaaar yeni ciktim doktordan veeee gördüm keseleriiiii ikiside orda Allahim şükürler olsun yaa
Degerlerin cok guzel masallah allah kucagina almayida nasip etsin insallah canim
Canim 5+6 aslinda alti haftalik oluyor ben yanlis söyledimCanım senin transfer tarihin ne zmaan dı o zaman benim 5 haftalık olmıyor mu benim transfer tarihim 18 şubat idi nette 5+2 yazıyor anlamadım gitti
Aamiiiin cok sagol canım hepimizinkini inşaallah :))Maşallah
rabbim korusun onları
Hadi hayirlisi canim allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin allah herkeze nasip etsin insallahKizlaaaar yeni ciktim doktordan veeee gördüm keseleriiiii ikiside orda Allahim şükürler olsun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?