2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Cipsoni merhaba canim seninle transfer tarihimiz ayni :) bizimki mer 4 hafta 3 gunluk oluyor sanirim
Netten bana da 5+2 diyor sen kese görmeye ne zaman gideceksin benim cuma idi çarşamba oldu az önce hemşire hanım 10 gün beklememiz lazım dedi cumartesi gideceğim çarşamba diyordum ama cumartesi inşallah Rabbim nasip etsin de görelim duyalım kucağımıza alalım valla hem heyecan hem de stres yapıyorum

Bıkmadan sıkılmadan okudum yazıları Kun feyekun arkadaşıım 11 şubatta transfer olmuş 5 haftalıksa benim transfer 18 şubatta oldu 4 haftalık mı oluyor neyse yarın gidince göreceğiz
Canım ben dün haberi vermek için aile dostumuz ve ilk kadın doğumcumu aradım. Bunu da sordum en gerçekçi doğum tarihi baş popo ölçümüyle çıkıor acele etme tarih için şimdi dedi

Kizlaaaar yeni ciktim doktordan veeee gördüm keseleriiiii ikiside orda Allahim şükürler olsun yaa
Kalp atislari duyulmuyor ama görülüyor iki hafta sonra yine gidicem. Bes haftalkmis. Darisi herkesin basina:)))
Gözünn aydin canimmm 12.gun degerin kacti ikiz olunca merak ettim ay harika bir haber yaaa

Canım ben dün haberi vermek için aile dostumuz ve ilk kadın doğumcumu aradım. Bunu da sordum en gerçekçi doğum tarihi baş popo ölçümüyle çıkıor acele etme tarih için şimdi dedi
Aynen cumartesi öğreneceğim neyse sağlık olsun

Kizlar cok sacma biliyorum ama karnim genisledi benim resmen cok erken daha farkindayim am psikolojik degil gercekten boyle hisseden var mi?

Insallah canim hepimizinkini rabbim . ben de persembe gidecegim kese gormeye insallah bakalim ne olacak cok heycanliyim :) senin bu cumartesi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…