Senle aynı miyiz canimCanm sen daha yeni öğrendin hamile olduğunu onlar iki hafta önden gidior bizden. Çok normal
Ben gebelik konturolune gectim artik:)))29 zunda gidecegim ama butun ilaclara devam tatlim buyumus biraz teyzesi :)))Ayca seni bi daha ne zaman cagirdi
Seni nezaman cagirdi kalp atisi icinAyca seni bi daha ne zaman cagirdi
Ay ne guzel ne güzel masaallah :)Ben gebelik konturolune gectim artik:)))29 zunda gidecegim ama butun ilaclara devam tatlim buyumus biraz teyzesi :)))
Kalp atislarini dinliceksin allahin izniyle cok tuhaf oluyo insan herkeze nasip etsin allahim insalllahhh.aminnnnnAy ne guzel ne güzel masaallah :)
Ben iki hafta sonra gidicem canim
İlaçlarım devam sadece estrofemi bi hafta sonra birakicam.
Senin muayenen alttan mi oldu karnindan mi benim alttan olduKalp atislarini dinliceksin allahin izniyle cok tuhaf oluyo insan herkeze nasip etsin allahim insalllahhh.aminnnnn
Alttan oldu canim biz videoya cektik d.r dedi cok beklemeyelim icerde kasmayalim dediSenin muayenen alttan mi oldu karnindan mi benim alttan oldu
yok sen benden ileridesin. transferin kaçıncı günündesin? haftasonu tahlil yaptırmıştın sen. Benim bugün transferin 10. günü :)Senle aynı miyiz canim
Cnm beni neden mi erken cagirdi belki sen gittiginde kalp atişiyla ayni anda duycan buyuk ihtimal oyyuzden öyle cagirmiş seniSenle aynı miyiz canim
Tmm canım test yaptın mi hicyok sen benden ileridesin. transferin kaçıncı günündesin? haftasonu tahlil yaptırmıştın sen. Benim bugün transferin 10. günü :)
Olabilir canım inşallah bebislerimizin o minik kalp atışları ni da duycaz şimdiden heycanliyimCnm beni neden mi erken cagirdi belki sen gittiginde kalp atişiyla ayni anda duycan buyuk ihtimal oyyuzden öyle cagirmiş seni
Bende valla bugun dişari ciktim cokta yürümedim arabaylaydim baya dişarda işim vardi eve bi gittim 3 te bi uyumusum anca kalktim :)Olabilir canım inşallah bebislerimizin o minik kalp atışları ni da duycaz şimdiden heycanliyim
Bende transferden berri ilk kez bugun biraz dolasayim dedim.suan agrim var yatiyorumBende valla bugun dişari ciktim cokta yürümedim arabaylaydim baya dişarda işim vardi eve bi gittim 3 te bi uyumusum anca kalktim :)
Kiyamam cnm bnim ignelerdendir kesin seninkilerBende transferden berri ilk kez bugun biraz dolasayim dedim.suan agrim var yatiyorum
Ben sabah 8 den aksam 4 e kadar calisiyorum bayagi ayaktayim hatta
Belim ve kasiklarim cok agriyor ayakta kalmam yasak cok pisman oldum dolastgmaKiyamam cnm bnim ignelerdendir kesin seninkiler
ayyy maşallahhhh canım hayırlısı ile kalp atışını da duyarsın inşallahhhKizlaaaar yeni ciktim doktordan veeee gördüm keseleriiiii ikiside orda Allahim şükürler olsun yaa
Kalp atislari duyulmuyor ama görülüyor iki hafta sonra yine gidicem. Bes haftalkmis. Darisi herkesin basina:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?