tatlım ben de dün akşam başladı üşüme kalorifer açık olduğu halde bugün de devam etti acaba dedim nezle mi olacağım..Kızlar sizlerde üşüyor musunuz normalde öyle bir sıkıntı yoktu hiçte sevmem sıcagı ama çok üşüyorum ben bu sefer sabah kaltığımda ter içinde kalkıyorum hava güzel benim kalorifer yanyıor bataniyeyle oturuyorum
Annem benimmm kucucuk demi :))Eki Görüntüle 1791355 6.hafta 3 boyutlu yolk kesesi gözüküyor
evet canım yeni yazılanları okuyordum tatlım bugün çalışmaya başladım canım çokkkkk sevindim bizde yarın inşallah eşimle öğleden sonra gideceğiz kalp atışalrını duymak için Allahım inşallah isteyen bekleyen herkese sağlığı ile nasip etsin inşallahhh senin ve kun feyekun adına çokkkk sevindim tekrar tekrar hayırlı olsun canımmmm_tangled_ nasilsin canim yarin allahin izniyle kalp atisini duyacaksin
Ben bir haftadır donuyorum kat kat battaniye altındayım.Vucudun dengesi değişti normaldir :)tatlım ben de dün akşam başladı üşüme kalorifer açık olduğu halde bugün de devam etti acaba dedim nezle mi olacağım..
tatlım o zaman 9.hafta da cinsiyetini inşallah sağlığı ile öğrenirizzBunun oldugu uygulamada hareketlerinide görüyorsun.8.hafta itibariyle kol bacaklarını oynatmaya başlıyor.
dengemiz değişti ondan değil mi ayyyy resmen dondum ya dün akşam bugün ayyyy diyorum nereden çıktı bu nezlee çok korktum hastalanacağım diye :))Ben bir haftadır donuyorum kat kat battaniye altındayım.Vucudun dengesi değişti normaldir :)
tatlım o zaman 9.hafta da cinsiyetini inşallah sağlığı ile öğrenirizz
seminf 'çiğim sen nasılsın?yolculuk yapacaktın nasıl geçti?dikkatet canım bu haftalar sağlığına ..ben yarın için heyecanlıyım hem de çokkkkk..Ben bir haftadır donuyorum kat kat battaniye altındayım.Vucudun dengesi değişti normaldir :)
Yok allah korusun.Normal bir süreç belirtiler arasında da geçiyor birçok yerdedengemiz değişti ondan değil mi ayyyy resmen dondum ya dün akşam bugün ayyyy diyorum nereden çıktı bu nezlee çok korktum hastalanacağım diye :))
ayyyyy inşallah sağlıklı olsun önemli değilde insan yine de merak ediyor kızım diye mi oğluşum diye mi seveceğim diye :))Cinsiyet bildiğim kadarıyla 16 hafta.Ama
erkekse daha erken gözükebiliyormuş.
Evet eve dönmedim dah hafta sonuna dönücem hayırlısıyla.insanın evi gibisi yok. Ne içtiğim suya dikkat edebiliyorum ne yemeğimin sağlıklı oluşuna.seminf 'çiğim sen nasılsın?yolculuk yapacaktın nasıl geçti?dikkatet canım bu haftalar sağlığına ..ben yarın için heyecanlıyım hem de çokkkkk..
Şuan yavrumayyyyy inşallah sağlıklı olsun önemli değilde insan yine de merak ediyor kızım diye mi oğluşum diye mi seveceğim diye :))
Sagol canim hepinizin guzel haberlerini alalim insallah allah herkeze nasip etsin canimin icievet canım yeni yazılanları okuyordum tatlım bugün çalışmaya başladım canım çokkkkk sevindim bizde yarın inşallah eşimle öğleden sonra gideceğiz kalp atışalrını duymak için Allahım inşallah isteyen bekleyen herkese sağlığı ile nasip etsin inşallahhh senin ve kun feyekun adına çokkkk sevindim tekrar tekrar hayırlı olsun canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?