2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

tatlım ben de dün akşam başladı üşüme kalorifer açık olduğu halde bugün de devam etti acaba dedim nezle mi olacağım..

Bunun oldugu uygulamada hareketlerinide görüyorsun.8.hafta itibariyle kol bacaklarını oynatmaya başlıyor.

_tangled_ nasilsin canim yarin allahin izniyle kalp atisini duyacaksin
evet canım yeni yazılanları okuyordum tatlım bugün çalışmaya başladım canım çokkkkk sevindim bizde yarın inşallah eşimle öğleden sonra gideceğiz kalp atışalrını duymak için Allahım inşallah isteyen bekleyen herkese sağlığı ile nasip etsin inşallahhh senin ve kun feyekun adına çokkkk sevindim tekrar tekrar hayırlı olsun canımmmm

tatlım ben de dün akşam başladı üşüme kalorifer açık olduğu halde bugün de devam etti acaba dedim nezle mi olacağım..
Ben bir haftadır donuyorum kat kat battaniye altındayım.Vucudun dengesi değişti normaldir :)

Ben bir haftadır donuyorum kat kat battaniye altındayım.Vucudun dengesi değişti normaldir :)
dengemiz değişti ondan değil mi ayyyy resmen dondum ya dün akşam bugün ayyyy diyorum nereden çıktı bu nezlee çok korktum hastalanacağım diye :))

seminf 'çiğim sen nasılsın?yolculuk yapacaktın nasıl geçti?dikkatet canım bu haftalar sağlığına ..ben yarın için heyecanlıyım hem de çokkkkk..

dengemiz değişti ondan değil mi ayyyy resmen dondum ya dün akşam bugün ayyyy diyorum nereden çıktı bu nezlee çok korktum hastalanacağım diye :))
Yok allah korusun.Normal bir süreç belirtiler arasında da geçiyor birçok yerde

seminf 'çiğim sen nasılsın?yolculuk yapacaktın nasıl geçti?dikkatet canım bu haftalar sağlığına ..ben yarın için heyecanlıyım hem de çokkkkk..
Evet eve dönmedim dah hafta sonuna dönücem hayırlısıyla.insanın evi gibisi yok. Ne içtiğim suya dikkat edebiliyorum ne yemeğimin sağlıklı oluşuna.
sende iş başı yaptın ,uyku ne tatlıdır sana.
Bugun odaya döndüğüm gibi bayılmışım bende

Sagol canim hepinizin guzel haberlerini alalim insallah allah herkeze nasip etsin canimin ici

Tranfer olanlar -> hcg değeri
hcg öğrenenler -> kese yi
keseyi görenler -> kalp atışını
kalp arışını duyanlar -> cinsiyetini
-Ne zaman hareket edeceğini
-2 li 3 lü veya harmony nifty testlerinin sonucunu
-sarışın mı esmer mi?
-ne zaman doğacak

soruların sonu yok.
Allah hepsini sağlıkla geçmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…