2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben erkekmi kizmi die merak etmiyorum inaninki saglikli sihatli kucagima alayim baska bisey istemiyorum

Tatlim sen nasilsin nasil gidiyor.bisey daniscam progstan kullanyorum ya igne ben aciyo kalcalarim dedim d.r gun asiri yapalim ozaman dedi madem aciyosa cok dedi.ama benim icim rahat etmiyo gun asiri yapmaya napayim riske atmak istemyorum benim bunye saglam degil ya

Ben erkekmi kizmi die merak etmiyorum inaninki saglikli sihatli kucagima alayim baska bisey istemiyorum

hepimizin elbette herşeyden önce isteği sağlık.Ama belli bir noktadan sonra merak ediliyordur.Hani şu olsun bu olsun diye değil.Sadece onunl ilgili hayaller kurarken daha belirgin olması başka.

hepimizin elbette herşeyden önce isteği sağlık.Ama belli bir noktadan sonra merak ediliyordur.Hani şu olsun bu olsun diye değil.Sadece onunl ilgili hayaller kurarken daha belirgin olması başka.
Oyle tabi suan ben duydum ya kalp atisini bende iptal o dusunceler:))allahim saglikla sizlerede duyursun kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.bugun 1 tane patik aldim hep icimde vardi ilkez ciktim ya icimde kalmisti aldim:))))

Doktor en doğrusunu bilir.hergun kullanmakta yarar var.ben jel kullanıyorum.Acaba jel le veya hapa döndürmekte sakınca mı var? 3 formatı kullanılıyor.

Oyle tabi suan ben duydum ya kalp atisini bende iptal o dusunceler:))allahim saglikla sizlerede duyursun kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.bugun 1 tane patik aldim hep icimde vardi ilkez ciktim ya icimde kalmisti aldim:))))

Artık onu öpüp koklarsın. 9haftalık oldugunda onun yatak boyutuna gelmiş olur.inşallah tatlış ayaklarına giydirir sonrada ısırırsın :)

ayyy evet özellikle sabah öğlene kadar uyumak istedim bugün neyse hafta sonunu dört gözle bekliyorum.canım sen de dışarıdasın hareketlerine çok dikkatet özellikle yorulmamaya çalış evde olmak eşofmanla gezinmek çok güzel :)

Doktor en doğrusunu bilir.hergun kullanmakta yarar var.ben jel kullanıyorum.Acaba jel le veya hapa döndürmekte sakınca mı var? 3 formatı kullanılıyor.
Canım benimde haptı kapsül alttan koymam gerekiyodu transfer günğnden önce bir kutu kullandım , transfer günü doktor tabi gördü ben beceremiyomuşum kapsülü yerleştirmeyi, hemen sabah iğne akşam jele geçirdi beni, 12 günün sonunda da sabah akşam jele. Bence kişinin durumuna göre karar veriyolar, iğne bildiğim en iyisi.

Çok tşk ederim :) belim ağrımaya başlayınca ara verip dinleniyorum.Dikkat eteye çalışıyorum.

hayırlısı ile hepsi geçsin sağlıkları ile doğmuş olsunlar gözlerimizi kapatım sayalım :))

ayyyy inşallah sağlığı ile kucağımıza alalım eşime de diyorum birtane olsun sağlıklı olsun yeter Allahım bunun acısını göstermesin çokkk zorrr..

Allah korusun,yaşadım çok zor gerçekten.

Kizlar ne belirtiler yasiyorsunuz bugünlerde ben de pek bir sey olmadi bugün sanki

Kizlar ne belirtiler yasiyorsunuz bugünlerde ben de pek bir sey olmadi bugün sanki
kasıklarda ağrı tatlım bide çok üşüme var bizler de sen yoğun çalıştığından dikkat edemiyor olabilirsin bizim aklımız tamamen onlarda olduğu için azcık hızlı nefes alsak aaa ne oldu diyoruz ?telaş yapma senin kide yolundadır inşallah..

tatlım ben de dün akşam başladı üşüme kalorifer açık olduğu halde bugün de devam etti acaba dedim nezle mi olacağım..
Aynen ya normal de ben sıcagı sevmem ama şuan sıcak olsun istiyorum hamilelikten olsa gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…