aynen tatlım sıcacık olsun ve uyuyalım kedi modundayım :))Aynen ya normal de ben sıcagı sevmem ama şuan sıcak olsun istiyorum hamilelikten olsa gerek :)
sen çalışıyo musun canım yorma kendini fazlABende valla bugun dişari ciktim cokta yürümedim arabaylaydim baya dişarda işim vardi eve bi gittim 3 te bi uyumusum anca kalktim :)
evettttttt erkek olursa buldum da kızı düşünüyorum eşimde kapılma diyor onlar enson diyor hayırlısı sağlıklı sı bakalım..Biliyorum çok erken ama isim düşünüyor musunuz
Amin canim insallah allahim herkeze nasip etsin bu mutlulugu herkezden guzel haberler gelsin.kim varsa evlat hasretiyle yanan allahim yardimcilari olsun derdi veren allahim dermansiz birakmasin hic kimseyiA ayca 28 @Kun feyekun canlarım hayırlısı olsun ikinizede, Allahım inşallah bizlerede o günü gösteriri sevincini yaşatır amin.
aman yarabbim bebis lerim şimdi böyle miEki Görüntüle 1791354 5.hafra olan bebeğin 3 boyutlu resmi
Bunlara nerden bakiyorsun canimEki Görüntüle 1791359 9.hafta 3 boyutlu
Bende dusunuyorum annem daha dur. Diyor erken daha diyoevettttttt erkek olursa buldum da kızı düşünüyorum eşimde kapılma diyor onlar enson diyor hayırlısı sağlıklı sı bakalım..
Bende elim karnimda hep her saniye tatlim :)))Bide ben karnımı tutuyorum :) sizde de öyle bişey var mı_tangled_ bulduğun ismi bizimle paylaşırsın heralde eşin neden kapılma diyor ya kapılacagız tabi ki nasip kismet Allahım bizleri sevindirdi nasip etti
iyi akşamlar canım :)Iyi aksamlar annisler
ya tatlım o olumsuz bir durum yaşayıp çok üzülmemden korkuyor dur diyor kalbi görelim 9 aya gelelim sağlığı ile ikinizin de önemli olan o diyor aslında haklıda insan kapılıyor yani :))Bide ben karnımı tutuyorum :) sizde de öyle bişey var mı_tangled_ bulduğun ismi bizimle paylaşırsın heralde eşin neden kapılma diyor ya kapılacagız tabi ki nasip kismet Allahım bizleri sevindirdi nasip etti
Iyi aksamlar tatlim:)Iyi aksamlar annisler
ayçacığım sen şimdi kalp atışını hissediyormusun?yani karnında bir şey pıt pıt yapıyor mu?ya ben bugün eşime kalp atışını hissediyorum dedim gülüyor psikolojik diyor yarının heyecanı diyor :))Bende elim karnimda hep her saniye tatlim :)))
inşallah canım burada isim listesi açarız kız ve erkek duyduğumuz her değişik güzel ismi ekleriz kız arkadaşımın kızının ismi çok güzel ona herzaman diyorum bana liste hazırla :))İyi isimleri de bizimle paylaşırsınız ilerleyen zamanlarda inşallah :)
Erkekler bebeği kucağa alana kadar baba olduklarını anlamazlarmış.evettttttt erkek olursa buldum da kızı düşünüyorum eşimde kapılma diyor onlar enson diyor hayırlısı sağlıklı sı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?