2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Se
sen çalışıyo musun canım yorma kendini fazlA
Kendi iş yerimiz canim calişmasamda olurda ben evde oturursam bunalima girerim herhalde :) ondan iş yerine gidiorum iki muhbaet iyi geliyor 10 da gidiyorum 3 te geliorum eve hehe pek calişmak denmez ona

Kızlar bebek odası alacak mısınız eşim ne gerek var dese de alacağım Allah nasip ederse hevesim var 8 yılın özlemi var ah ah inşallah son bulcak hepimizin
Aaa tabiki al canim nasil ne gerek tabiki var bosver eşini o kdr beklemişsin hakkin cnm

Onu ne zaman hissediyorsun biliyor musun.Ani bir panik yaşayınca kalp çarpıntın ağzından çıkacakmış gibi butun vucudunda çok garip iki ayrı kalp sanki.kötü bir duygu tekrar yaşamak istemem

Kızlar bebek odası alacak mısınız eşim ne gerek var dese de alacağım Allah nasip ederse hevesim var 8 yılın özlemi var ah ah inşallah son bulcak hepimizin
Ben kiradayim canım bende heces ediyorum aslında ama evde oda da yok maalesef oda yapacak paramız da kalmadı bebek nasibiyke gelir derler ya inşallah nasibiyke gelir anasını atar da ev alırız bu sene :)

Kizlar uykunuz geliyormu benim bugun cok geliyor hatta şimdi yine geldi ama daha saat aksam üstü 6 da kalktim yine geldi uykum

Aaa tabiki al canim nasil ne gerek tabiki var bosver eşini o kdr beklemişsin hakkin cnm
Ben almayı düşünmüyorum yiğenlerim arkadaşlarımın çocukları elimde buyudu hepsinede en ayrıntısına kadar yapıldı.Sonra kullanışsız oldugu için extra oyun alanlı yatak alındı.emeklediği zaman odadaki eşyalar kullanışsız geldi,nereye kaldıracağımızı şaşırdık.
güzel kullanışlı bir beşik 6ay sonra da tecrubeye ve ihtiyaca göre olana bakarım diye düşünüyorum.

Ben size migdem atiyo gibi diyodum ya:))))yapmiyor tatlim daha minik ya ondan heralde:)benim bebis kipir kipirmis d.r bugun bakarken yaramaz olcak dedi:))heycandan olabilir kimbilir belkide hissediyosundur. Insallah yarin duyacaksin allahin izniyle insallah

ayyy inşalllahhhhhh sağlığı ile hepimiz

aslında düşüncen çok mantıklı ama ''cipso'' nun da 8 yıllık hayali kıyamam ya :))

Hevslenen herbirşeyini alsın hakkıdır elbet,kimsede eleşitiremez.Annelik hevesi :)
Ben biraz mantık insanıyım ben kendim için öyle düşünüyorum
Bende çık biley alamycam sanırım çünkü kızkardeşimin ufaklıklara eksiksiz yaptık herşeyi hepsi yeni duruyo çoğuda çok kıllanılmadı zaten ben onları alıcam kullanayım, bi tek şifonyerini alırım heralde bide kıyafetleri özel eşyaları falan

Benimde evde kedim var 2 senedir bizle cocugumz gbi bende toksoplazma negatif cikti cok uzgunum kedimle cok fazla ilgilenemiycem sanirim doktorla konusucam kedim hic dişari cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…