Kendi iş yerimiz canim calişmasamda olurda ben evde oturursam bunalima girerim herhalde :) ondan iş yerine gidiorum iki muhbaet iyi geliyor 10 da gidiyorum 3 te geliorum eve hehe pek calişmak denmez onaSe
sen çalışıyo musun canım yorma kendini fazlA
PregApp diye bir uygulama var.Bunlara nerden bakiyorsun canim
Aaa tabiki al canim nasil ne gerek tabiki var bosver eşini o kdr beklemişsin hakkin cnmKızlar bebek odası alacak mısınız eşim ne gerek var dese de alacağım Allah nasip ederse hevesim var 8 yılın özlemi var ah ah inşallah son bulcak hepimizin
Onu ne zaman hissediyorsun biliyor musun.Ani bir panik yaşayınca kalp çarpıntın ağzından çıkacakmış gibi butun vucudunda çok garip iki ayrı kalp sanki.kötü bir duygu tekrar yaşamak istememayçacığım sen şimdi kalp atışını hissediyormusun?yani karnında bir şey pıt pıt yapıyor mu?ya ben bugün eşime kalp atışını hissediyorum dedim gülüyor psikolojik diyor yarının heyecanı diyor :))
Ben kiradayim canım bende heces ediyorum aslında ama evde oda da yok maalesef oda yapacak paramız da kalmadı bebek nasibiyke gelir derler ya inşallah nasibiyke gelir anasını atar da ev alırız bu sene :)Kızlar bebek odası alacak mısınız eşim ne gerek var dese de alacağım Allah nasip ederse hevesim var 8 yılın özlemi var ah ah inşallah son bulcak hepimizin
Hayirlisiyla tutacak inşallah canım içini ferah tut duaların seninleKızlar Merhaba herkese bugün transferim i oldum 2 tane dua edin banada lütfen tutunsun hayırlısı ile Ohh beee bütün stresim gitti :)
Ben almayı düşünmüyorum yiğenlerim arkadaşlarımın çocukları elimde buyudu hepsinede en ayrıntısına kadar yapıldı.Sonra kullanışsız oldugu için extra oyun alanlı yatak alındı.emeklediği zaman odadaki eşyalar kullanışsız geldi,nereye kaldıracağımızı şaşırdık.Aaa tabiki al canim nasil ne gerek tabiki var bosver eşini o kdr beklemişsin hakkin cnm
Tatlı gelince ara ara30dk uyumakta yarar var.Kizlar uykunuz geliyormu benim bugun cok geliyor hatta şimdi yine geldi ama daha saat aksam üstü 6 da kalktim yine geldi uykum
Ben size migdem atiyo gibi diyodum ya:))))yapmiyor tatlim daha minik ya ondan heralde:)benim bebis kipir kipirmis d.r bugun bakarken yaramaz olcak dedi:))heycandan olabilir kimbilir belkide hissediyosundur. Insallah yarin duyacaksin allahin izniyle insallahayçacığım sen şimdi kalp atışını hissediyormusun?yani karnında bir şey pıt pıt yapıyor mu?ya ben bugün eşime kalp atışını hissediyorum dedim gülüyor psikolojik diyor yarının heyecanı diyor :))
canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinide alırız sağlığı ile 12 sonra..Kızlar Merhaba herkese bugün transferim i oldum 2 tane dua edin banada lütfen tutunsun hayırlısı ile Ohh beee bütün stresim gitti :)
ayyy inşalllahhhhhh sağlığı ile hepimizBen size migdem atiyo gibi diyodum ya:))))yapmiyor tatlim daha minik ya ondan heralde:)benim bebis kipir kipirmis d.r bugun bakarken yaramaz olcak dedi:))heycandan olabilir kimbilir belkide hissediyosundur. Insallah yarin duyacaksin allahin izniyle insallah
aslında düşüncen çok mantıklı ama ''cipso'' nun da 8 yıllık hayali kıyamam ya :))Ben almayı düşünmüyorum yiğenlerim arkadaşlarımın çocukları elimde buyudu hepsinede en ayrıntısına kadar yapıldı.Sonra kullanışsız oldugu için extra oyun alanlı yatak alındı.emeklediği zaman odadaki eşyalar kullanışsız geldi,nereye kaldıracağımızı şaşırdık.
güzel kullanışlı bir beşik 6ay sonra da tecrubeye ve ihtiyaca göre olana bakarım diye düşünüyorum.
benim 8 şubat . yalnız internette tüp bebek gebelik hesaplama yazınca transfer tarihine göre hesaplama çıktı oradan yaptım 12 kasım çıktı. ama son adete göre yazınca 14 kasım çıkıyorEvet canim :) 5 şubat benim son adetim senin nezaman
ondandır tatlım dinlen sen ayaklarını yukarı kaldır :)Benim kasiklarda agri var cok ayakta kaldim diyedir demi(
Hevslenen herbirşeyini alsın hakkıdır elbet,kimsede eleşitiremez.Annelik hevesi :)aslında düşüncen çok mantıklı ama ''cipso'' nun da 8 yıllık hayali kıyamam ya :))
Bende çık biley alamycam sanırım çünkü kızkardeşimin ufaklıklara eksiksiz yaptık herşeyi hepsi yeni duruyo çoğuda çok kıllanılmadı zaten ben onları alıcam kullanayım, bi tek şifonyerini alırım heralde bide kıyafetleri özel eşyaları falanHevslenen herbirşeyini alsın hakkıdır elbet,kimsede eleşitiremez.Annelik hevesi :)
Ben biraz mantık insanıyım ben kendim için öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?