İnşallah bende cuma günü hem keseyi hem kalp atımını duyarımayyy inşalllahhhhhh sağlığı ile hepimiz
Bence aynı ortamlarda olmadıktan sonra sıkıntı olmaz? Balkonda bırak bir süre kedileri olmazmı? Yada odanın birine kapatBenimde evde kedim var 2 senedir bizle cocugumz gbi bende toksoplazma negatif cikti cok uzgunum kedimle cok fazla ilgilenemiycem sanirim doktorla konusucam kedim hic dişari cikmadi
Kese görüldükten sonra istenir tahliller benim bildiğim canımKızlar sanırım yavaşdan belirtiler başlamaya başladı. bugün kendimi yorgun hissediyorum. uyumak istiyorum. üşüyorum bir garibim. bugün beni aile hekimim aradı. hamile olduğumu ebe söylemiş. beni çağırdı gel testlerini yapalım dedi. daha erken değilmi
Bende bebek odası istiyorum. Kardeşim sadece beşik aldı. çocuğun kıyafetlerini koyacak yer bulamıyorlar. o yüzden oda takımı alacam. gardolap çok önemli herşeyi koymak için. hem tertemiz durur. benim gardolabımda yer yok. birde senin dediğin gibi bambu beşik istiyorum sanırım onuda annem alacak :)Yani çocuk doğdunda hep annenin yanında olcak ama ben bebek odası istiyorum bide tüllü beşikler varya bambudan onlarda gerçeği 6 aylık sürede kullanıyorsun ama hevesim var instagramdan takip ettiğim sayfalarda sipariş vereyim diyorum sonra saçmalama diyorum daha hiç bişeysini görmedin diyorum Rabbim nasip eder inşallah hepimize bu güzel alışverişlere şimdiden heyecan yaptım
o zaman haftaya gideyimKese görüldükten sonra istenir tahliller benim bildiğim canım
Al tabi canım gönlünden ne geçerse , hepimizin hakkı istediğimiz gibi hazırlık yapmakYani çocuk doğdunda hep annenin yanında olcak ama ben bebek odası istiyorum bide tüllü beşikler varya bambudan onlarda gerçeği 6 aylık sürede kullanıyorsun ama hevesim var instagramdan takip ettiğim sayfalarda sipariş vereyim diyorum sonra saçmalama diyorum daha hiç bişeysini görmedin diyorum Rabbim nasip eder inşallah hepimize bu güzel alışverişlere şimdiden heyecan yaptım
Sağol canım insallahHayirlisiyla tutacak inşallah canım içini ferah tut duaların seninle
Ben bebek odasını anneme Aldıracağım :) gerisini de babası alsın değil mi ama :)Bende bebek odası istiyorum. Kardeşim sadece beşik aldı. çocuğun kıyafetlerini koyacak yer bulamıyorlar. o yüzden oda takımı alacam. gardolap çok önemli herşeyi koymak için. hem tertemiz durur. benim gardolabımda yer yok. birde senin dediğin gibi bambu beşik istiyorum sanırım onuda annem alacak :)
İnşallah canım ayin 17 sinde test yapacağım :)canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinide alırız sağlığı ile 12 sonra..
Çirkin kedi :) ay ne tatlı bu be ama ben korkak olduğun için yaklaşamazdım tam benim yegenimlik yahu bayılırdı bu tatlışa
ama söylediğin bana da çok mantıklı geldi sonra evde çöp gibi duracak güzel bir beşik sonra da oda inşalllahh zaten hep mobilya mağazalarında ilk oraya bakıyorum :))Hevslenen herbirşeyini alsın hakkıdır elbet,kimsede eleşitiremez.Annelik hevesi :)
Ben biraz mantık insanıyım ben kendim için öyle düşünüyorum
ayyy ben de hayvan istiyordum da bebek için ertelemiştikBenimde evde kedim var 2 senedir bizle cocugumz gbi bende toksoplazma negatif cikti cok uzgunum kedimle cok fazla ilgilenemiycem sanirim doktorla konusucam kedim hic dişari cikmadi
Bambaska bnim icin ya aglarim yanima gelir ben aglarken vurur bana patisiyle telefonda biriyle bagirrak kavga edeyim burnumu isirir ben yatarim gelir koluma yatarÇirkin kedi :) ay ne tatlı bu be ama ben korkak olduğun için yaklaşamazdım tam benim yegenimlik yahu bayılırdı bu tatlışa
Haklisin canim kendimi dinlemeye pek vaktim olmuyor kasikta batma basladi 1 saattir buraya yazdigimi duymus gibi :) insallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır canım :)kasıklarda ağrı tatlım bide çok üşüme var bizler de sen yoğun çalıştığından dikkat edemiyor olabilirsin bizim aklımız tamamen onlarda olduğu için azcık hızlı nefes alsak aaa ne oldu diyoruz ?telaş yapma senin kide yolundadır inşallah..
vallah bilmiyorum. aile hekimine bağlı ebeye hamile kaldığını bildirmen gerekiyor. ne testi yaptığını bilmiyorum. bugün gitmedim erken diye. eşimde yarın git hazır kan vermişken gebelik testine iste değere bakalım yükselmişmi diyor. senin değerin kaç çıktı kaçıncı gün yaptırdınAile hekimi ne gibi testler yapıyor ben hayatımda bi kere ilaç yazdırmaya gittim oda gıcık yazmadı neymiş özel hastanelerin ilaçını yazmıyormuş daha da gitmedim benim doktorum kıl biraz da annemlerin ki çok iyi
Ya ben cok inanirim kedilerde enerjiye bambaska enerji var onlarda ne bilim şans getirdiklerine falan inaniyorum birde temiz hayvan oldugu icin almak istedim allah nasip ederse cocugumda olursa ona ablalik yapcak zilli :)ayyy ben de hayvan istiyordum da bebek için ertelemiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?