2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hafif mide bulantısı gece sabaha doğru.
Arada kasıkta ağırlık batma hissi.
çoook uyku
Bel ağrısı
üşüme
Bulantim olmadı henüz bel agrisi ve kasikta batma suanda var mesela üsume desen ben kendimi bildim bileli üsürüm o yüzden anlayamiyorum belirti mi uyku desen vaktim yok :)))

Canım ben kızıma bebek odası takımı almıştım beşiği sonra yatak olandan cokda rahat ettim. Bebeklik dönemi geçince yatak haline getirdim 2.sinifa kadar kullandık pisman olmazsınız.

Canım ben kızıma bebek odası takımı almıştım beşiği sonra yatak olandan cokda rahat ettim. Bebeklik dönemi geçince yatak haline getirdim 2.sinifa kadar kullandık pisman olmazsınız.
bende onlardan düşünüyorum. hayırlısı ile keseyi görelim. sonra alırız inşallah

Bence aynı ortamlarda olmadıktan sonra sıkıntı olmaz? Balkonda bırak bir süre kedileri olmazmı? Yada odanın birine kapat
Tokzoplazma için özellikle çiğ ete eldivensiz dokunma.yediğin etler iyi pişmiş olmalı.
Hayvanlardan uzak durmakta yarar var bu haftalar onemli

Tokzoplazma için özellikle çiğ ete eldivensiz dokunma.yediğin etler iyi pişmiş olmalı.
Hayvanlardan uzak durmakta yarar var bu haftalar onemli
Çok dikkat ediyorum bende canım hatta abartıyorum da,sakınan göze çöp barar derler ya korkuyorum bide gelir beni bulur olumsuzluklar diye

Canım ben TSH ve kan şekerine baktırmak için gitmistim gitmisken de bhcg yaptırdım ikinciye Dr istememişti ama ben yükseldi mi meraktan yaptırdım onun sonuçları çıkınca gebe takip karti çıkartıyorlar tam kan sayımı istiyor kilo boy kan grubu ne gibi ilaçlar kullandığını soruyor 20. Hafta da aşıya cagriyor bende keseden önce gitmiş oldum yanı gitsen sorun olmaz tatlım

Benim hekim de çok gıcık canım ya yazmio ilaçları kafayı yedirdi bana ne ise yario bu aile hekimleri anlayamadım

canım peki kan değerleri kaç çıkmıştı kaçcı gün yaptırdın.

Ben 7 .gün yaptım 22 10.gün değerim 69.95 12.gün ki değerim 136 çıkmıştı doktorum tekrarlatmadı 80 üstünü tekrarlatmıyorum dedi işte cumartesi de keseyi görmeye gideceğim inşallah

Ben 7 .gün yaptım 22 10.gün değerim 69.95 12.gün ki değerim 136 çıkmıştı doktorum tekrarlatmadı 80 üstünü tekrarlatmıyorum dedi işte cumartesi de keseyi görmeye gideceğim inşallah
hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. ben 11. gün yaptırdım 207 çıktı. doktor tekrarını istemedi 10 gün sonra keseyi görmek için çağırdı

Kendi iş yerimiz canim calişmasamda olurda ben evde oturursam bunalima girerim herhalde :) ondan iş yerine gidiorum iki muhbaet iyi geliyor 10 da gidiyorum 3 te geliorum eve hehe pek calişmak denmez ona
İyiymiş o zaman ben kayinvalidem de kalıyorum bunaldim Sağol sun iyi bakıyor da dışarı çıkmak istiyorum

Benimde evde kedim var 2 senedir bizle cocugumz gbi bende toksoplazma negatif cikti cok uzgunum kedimle cok fazla ilgilenemiycem sanirim doktorla konusucam kedim hic dişari cikmadi
canım benim de kedi var tüp bebek öncesi yaptırmıştım bende de bağışıklık çıkmadı. 4-5 veteriner hekime danıştım kuru mama yiyen ve dışarı bırakılmayan ev kedisinde toksoplazma olmaz dedi. ama daha tahlil yaptırmamıştım bi gece geldi uyurken tek hamlede karnıma zıpladı artık gece kapımızı kapatıoruz. normalde ben hangi odaya gidersem peşimden gelir birkaç gündür bizim yatak odasından çıkmıor ne olursa olsun... yazık yavrum geceye kadar çıkmazsam odada kalırım diye düşünüor sanırım :d

İyiymiş o zaman ben kayinvalidem de kalıyorum bunaldim Sağol sun iyi bakıyor da dışarı çıkmak istiyorum
Oh mis kayınvalide falan maşallah :) ben de var bi tane düşman başına tövbe tövbe bana geldi kayınvalideceğim sağolsun suyunu bile benden istiyor hatta yeri gelse tuvalete götür diyecekti 20 gün çok zor geçti bi gün sabah yatıyorum akşam uyuyamadım saat 9 yada 10 du seslendi cvp vermedim kapıma vurdu cvp vermedim en son kapıyı açtı kalkta bana kahvaltı hazırla dedi Allahım dedim ya şaka heralde böyle kayınvalideler görünce maşallah diyorum Allah muhabetinizi artırsın bazı insanlara da Allah islah etsin amin

benimki de iyidir ama iş yapmaz. yemek yapsa arkasında dağ gibi bulaşık bırakır her yeri batırır. yemeği ocağa koyup tvye dalar kesin yemek dibine tutar ahahah yani bana bakmaya gelse zararlı çıkarım. neyse ki benim de transferden beri annem yanımda. yere düşen çorabımı bile aldırmıor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…