2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

bir de ben bugün endokrine gittim gebelik olursa hemen gel demişti. tsh 6 ya yükselmiş bile ilaç dozumu 50 ye çıkardı. dietisyene yönlendirdi gebelere özel liste versin diye. benim gizli şeker, insülin direnci ve hipotroidim çıkmıştı iki ay önce. ama kilo veremedim aksine tüp bebek sürecinde kilo aldım. dietisyen ilk 3-4 ayda zayıflamanın bir sakıncası yok zaten depodan beslenecek o sürede sana biraz kilo verdirelim ki verdiğini slmış ol sonraki aylarda dedi.

yasaklara gelince taze sıkılmış meyve sularını, şekerli veya gazlı içecekleri ( bunlsr şeker yüzünden tabi) koyu yeşil yapraklı bitkileri( yeşillikler)( bunlar kan sulandırdığı için düşük tehlikesi yaratıormuş) tüp bebek olduğu için çayı kahveyikomple kesiyoruz dedi. ne alaka die sormak aklıma gelmemiş. bitki çayları ve light ürünler yasak. ton balığı yasak. balık olarak sadece tatlı su balığıyla başlamamı söyledi. deniz balıklarında metaller oluormuş.

aklınızda bulunsun bunlar da :)

Bence degistir canim aile hekimini ayni aile hekmliginde baska doktora gidip bi evrak imzaliyosun onun ustune geciyosn ya da annenlerinkine rica et bence moralini bozmasn hemde ilgilensin

Ya bana iş yapmasın valla yapmasın ama kendi ihtiyaçlarını yapsın arkadaş gerçekten çok zorluyor beni hem de çok markete gidecektim dedim ki anne bişey istiyor musun dedim elma portakal al dedi ama portakalı sen soyarsın dedi neden dedim ben üstüme döküyorum dedi şok şok bunları insanlara anlatınca şaşırıyolar ama gerçek yani evi zaten afedersiniz fena yani hijyen sıfır yapmaz ki kızlar valla zor aramda mesafe var ne yazıkkı oyle olmak zorunda kayınvalidem iyi olabilir ama bu yaptıkları adamı soğutıyır yani neden başkasına muhtaç olalım ki Allah korusun bayılıyor sagolsun başkasından bişeyler istemeye buzdolabın önunden geçiyor sandalyeye oturuyor insülinumu versene diyor dha neler neler Allah merhameti olan insanlarla karşılaştırsın

Bence degistir canim aile hekimini ayni aile hekmliginde baska doktora gidip bi evrak imzaliyosun onun ustune geciyosn ya da annenlerinkine rica et bence moralini bozmasn hemde ilgilensin
Canım sağol tavsiyen için pek aile hekimi ihtiyacım olmuyor çok yakınlarım doktor hemşire Allah razı olsun hemen yardımcı oluyorlar

Canım sağol tavsiyen için pek aile hekimi ihtiyacım olmuyor çok yakınlarım doktor hemşire Allah razı olsun hemen yardımcı oluyorlar
canım benimde olmuyor ama gebelikte özel doktorun olsa bile sağlık ocağıda takip ediyor. sanırım zorunlu. o yüzden içine sinmiyorsa değiş.

düşüncesizlik bu... valla benim eşim ssla müsade etmez bu saatten sonra öyle davranışlara. bizim problemimiz yok iyiyiz şükür duyduğum kaynanalarla kıyaslanınca melek hatta ama işte bir çok fazla sigara içior evin her yerinde, uyarmamıza rağmen... artık o günler sonra erdi bize gelmek isteemz zaten sigarası yüzünden :d bir de çok dağınık işte. temizlikçi gelior mesela daha kadın gitmeden ev kirlenior her yer kül, sehpalar bardak lekesi... ben misafir kalıorum bizdeyken

Ya üzüldüm canım niye geldi bu zamanda madem sana bakmicak normal bi zaman değil ki

Canim ya baya değişik mis Allah kolaylik versin. annem gibi Sağol sun Allah razı olsun şimdi daha da sukrettim

ikizmi canım yoksa tekmi. kasık ağrısı sendede oldumu
Tek canım tek kese gorduk evet hala da oluyor kasık batması mi desem ağrı mi desem ilk 3 ay olur diyorlar benim annemde emekli ebe canım korkacak bisey yok yaşadıklarımız kişiye özel ama genel olarak da herkeste olan şeyler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…