Ben bir hafta gerideyim senden ve çok üşüyorum.Eşim çok sıcak diyor ama ben donuyorum.internette doktor sitelerinde üşüme olur yazıyordu demir ihtiyacımız oluyor onun eksikliğindendir. Bu haftalarda doktor demir takviyesi vermeye başlar.Kızlar dun gece resmen sanki karlar içinde kaldım bi turlu ısınamadım hayatımda bukadar usudugumu hatırlamıyorum sizin de usumeler devam mi.ediyor.seminf ,cipso başka.usuyenlerde var mi?bugün dr soracağım inş..
Aynen canım ben de çok üşüyorum sor bakalım nediycek bende cumartesi soracağım bide bende akşama inanılmaz gaz sancısı vardı karnım nasıl ağrıyor benim dengem değişti şaşti ben kışın üşümeyen insan bahar da üşüyorum :) olsun hamileliktendir demir eksikliği olabilir mişKızlar dun gece resmen sanki karlar içinde kaldım bi turlu ısınamadım hayatımda bukadar usudugumu hatırlamıyorum sizin de usumeler devam mi.ediyor.seminf ,cipso başka.usuyenlerde var mi?bugün dr soracağım inş..
dün gece bende çok üşüdüm.Kızlar dun gece resmen sanki karlar içinde kaldım bi turlu ısınamadım hayatımda bukadar usudugumu hatırlamıyorum sizin de usumeler devam mi.ediyor.seminf ,cipso başka.usuyenlerde var mi?bugün dr soracağım inş..
Evet cnm veterinerimiz öyle dedi bizede doktorda sorun edecegini sanmiyorum ztn transfer gunumden beri kumunu eşim temizliyor bizimkide 2 senedir hic cig bişey yemedi hep kuru mama dişari adimini bile atmadi :)canım benim de kedi var tüp bebek öncesi yaptırmıştım bende de bağışıklık çıkmadı. 4-5 veteriner hekime danıştım kuru mama yiyen ve dışarı bırakılmayan ev kedisinde toksoplazma olmaz dedi. ama daha tahlil yaptırmamıştım bi gece geldi uyurken tek hamlede karnıma zıpladı artık gece kapımızı kapatıoruz. normalde ben hangi odaya gidersem peşimden gelir birkaç gündür bizim yatak odasından çıkmıor ne olursa olsun... yazık yavrum geceye kadar çıkmazsam odada kalırım diye düşünüor sanırım :d
Ay canim beni o balkona odaya kapatilmaz gunah kiyamam ona odada bunalima girer tatlim
Kiyamam sana gel annem baksin ikimizede :)Oh mis kayınvalide falan maşallah :) ben de var bi tane düşman başına tövbe tövbe bana geldi kayınvalideceğim sağolsun suyunu bile benden istiyor hatta yeri gelse tuvalete götür diyecekti 20 gün çok zor geçti bi gün sabah yatıyorum akşam uyuyamadım saat 9 yada 10 du seslendi cvp vermedim kapıma vurdu cvp vermedim en son kapıyı açtı kalkta bana kahvaltı hazırla dedi Allahım dedim ya şaka heralde böyle kayınvalideler görünce maşallah diyorum Allah muhabetinizi artırsın bazı insanlara da Allah islah etsin amin
İyi hadi.gözün aydın cnm doktorunu ara yarin hemen git..kızlar kızlar kızlar en sonunda bugun adet oldum yaaa gecen ayda 9unda olmustum.tam bır ay oldu valla stresden adet olamadım. ne dıcem bugun cok az oluyorum da adetımde yarın cok olurum sanırım doktoru arasammı adetının 2.gun gel demıstı
Heyecan tavan dr muz zeki beyi bekliyoruz şuan ellerim titriyor şuan ...._tangled_ tatlimmmm nasilsin
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım inanıyorum bunaHeyecan tavan dr muz zeki beyi bekliyoruz şuan ellerim titriyor şuan ....
Ayy canim benim kalp atisini duycan allahin izniyle sakin ol dicem ama olunmuyor cikinca yaz olurmu canimHeyecan tavan dr muz zeki beyi bekliyoruz şuan ellerim titriyor şuan ....
_tangled post: 45443103 .!.:Hayırlı olsun canım daha yeni yeni batmalar adet olacak gibi agrilar başlar korkma hepsi normal inş senin de güzel haberlerini alırız..
Canım merhaba,
Rahatsız ediyorum seni de ama, bugün transferimin 9. günü bütün gece adet arısı çektim, böyle oluncada bir ümitsizlik yaşıyorum ister istemez, sizin tecrübeleriniz nasıldı? Göğüslerim de gerginlik falan yok, ne düşüneceğimi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?