Aynen ya catladim burda:)))allahim insallah guzel haberlerle cikar.Heyecanla_tangled_ i bekliyoruz ☺
Aynen ya catladim burda:)))allahim insallah guzel haberlerle cikar.
Teşekkür ederim, cevabınız için.@_tangled 'imiz bugun doktorda önemli günü.
ben cevaplamaya çalışayım.Kimisinde aşırı belirti oluyor kimisinde hiçbilir belirti olmuyor.İlaçların etkisi,kabızlığın yan etkiside olabiliyor.
Ama bizlerin profilinden geçmişimize bakarsan hemen hepimizde o sancı oldu hatta pozitiften sonrada arada oluyor.Korkulacak birşey yok.
göğüsde adet döneminde nasılsa bazen gerliyor bazen gerilmiyor.Buda öyle onun şişmesi gerilmesi zaman alır mesela göğüs ucu kararın belirgenleşir deniyor benim öyle birşeyim olmadı.
Kızlar geçen sefer transferinde kasik ağrılarım vardı ama şimdi hicbirsey hissetmiyorum sanki transfer olmadim sizde nasıl oldu
Hepimiz yaşıyoruz bunu düşünmemeye çalış kafanı başka şeylerle meşgul et.Teşekkür ederim, cevabınız için.
Bu güne kadar sabırla beklemeye çalıştım ama test günü yaklaştıkça daha bir tedirgin olmaya başladım.
Aynen benimde öyle canım ilk transfer de kasiklar ağrıdı bunda bişey yok kişiden kişiye değişir canım takılmaKızlar geçen sefer transferinde kasik ağrılarım vardı ama şimdi hicbirsey hissetmiyorum sanki transfer olmadim sizde nasıl oldu
Aycacigimmmm bi bir mucize Allahım şükür duydum sağlıkla devam ederiz inşallah canimmmm_tangled_ tatlimmmm nasilsin
Hala.heyecanliyim tatlım tuhaf bir his dediğin.gibi rüya gibi :))Ayy canim benim kalp atisini duycan allahin izniyle sakin ol dicem ama olunmuyor cikinca yaz olurmu canim
Darısı sizlere tatlım.sağlıkla inşallah duydum harika mevlanın mucizesi geçen hafta kese idi bugün minik bir tik tik .._tangled_ sabirsizlikla güzel haberlerini bekliyoruz canim :)
Güzel arkadaşlarım muayene bitti inanılmaz inşallah tüm.isteyen herkes yasasin sağlığı ile hala heyecanliyim alttan muayene yapılıyor önce birşey duymadım daha ses açılmamış ben hemen ses yok dedim doktorumuz nasıl güldü beni döveceksin zannetim diyor sonra sesi bir açtı minik bir kalp atışı tik tik tik çok güzeldi ben ağladım şuanda yine sizlere yazarken bazı tahlilleri kan istedi ac karnına iki hafta sonrasına tekrar kontrolümüz var tekrar kapsüle geçtik iğne eğer kanama olursa Allah korusun o zaman kullanırız dedi Allahım sağlıkla tüm.arkadaşlarıma yaşatsın inşallah cokkk güzeldi.Adim.adim ilerliyoruz arkadaşlar sağlıkla ilerleyelim inşallah..
Cok sukur allaha binlerce kez sukurler olsun.ayy canim benim okadar cok sevindimki anlatamam.aynen ruya gibi tarifi yok yok gercekten.darisi bekleyen arkadaslarimiza allahim herkeze nasip etsinHala.heyecanliyim tatlım tuhaf bir his dediğin.gibi rüya gibi :))
Merhaba canım endişelenme seminf arkadasiminda açıkladığı gibi endişelenme hepimizde ayni ağrılar oldu ve hala devam ediyor normal bizi de sonra olmazsa endişe ediyorsun sakin ol stres yapma sağlıklı güzel.haberlerini alırız cnmCanım merhaba,
Rahatsız ediyorum seni de ama, bugün transferimin 9. günü bütün gece adet arısı çektim, böyle oluncada bir ümitsizlik yaşıyorum ister istemez, sizin tecrübeleriniz nasıldı? Göğüslerim de gerginlik falan yok, ne düşüneceğimi bilemedim.
Süper canım tebrik ederim kucaginiza almakta nasip olur inşallah saglicaklaGüzel arkadaşlarım muayene bitti inanılmaz inşallah tüm.isteyen herkes yasasin sağlığı ile hala heyecanliyim alttan muayene yapılıyor önce birşey duymadım daha ses açılmamış ben hemen ses yok dedim doktorumuz nasıl güldü beni döveceksin zannetim diyor sonra sesi bir açtı minik bir kalp atışı tik tik tik çok güzeldi ben ağladım şuanda yine sizlere yazarken bazı tahlilleri kan istedi ac karnına iki hafta sonrasına tekrar kontrolümüz var tekrar kapsüle geçtik iğne eğer kanama olursa Allah korusun o zaman kullanırız dedi Allahım sağlıkla tüm.arkadaşlarıma yaşatsın inşallah cokkk güzeldi.Adim.adim ilerliyoruz arkadaşlar sağlıkla ilerleyelim inşallah..
Evet canım çünkü ben şokta idim eşimde yanımda şokta ok şükür sekerim falan yokta yine diğer eksiklere de bakılacak vitaminlere tekrar ben de kansızlık vardı onada tekrar bakılacak Allahım sağlığı ile inşallah sizinde heyecanlı güzel haberlerinizi en kısa zamanda duyarız inşallah canimAllaha şükürler olsun,
geç yazınca endişelendim.
hayırlı olsun ,çok çoook sevindim
açlık kan şekeri ölçümü sanırım.
Allah korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?