2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar geçen sefer transferinde kasik ağrılarım vardı ama şimdi hicbirsey hissetmiyorum sanki transfer olmadim sizde nasıl oldu

Teşekkür ederim, cevabınız için.
Bu güne kadar sabırla beklemeye çalıştım ama test günü yaklaştıkça daha bir tedirgin olmaya başladım.

Kızlar geçen sefer transferinde kasik ağrılarım vardı ama şimdi hicbirsey hissetmiyorum sanki transfer olmadim sizde nasıl oldu

Aynı kadın iki ayrı gebeliğini farklı belirtilerle yaşayabilirmiş. Birinde hiç belirti olmazken birinde mide bulantısı kusma sancı vs.
şuan aldığın hormonlara farklı tepki verebilir bünyen,endişelenmene gerek yok.
Henuz zaten çok yeni.Belirti oluncada bişi mi oldu korkusu yaşıyoruz.

Teşekkür ederim, cevabınız için.
Bu güne kadar sabırla beklemeye çalıştım ama test günü yaklaştıkça daha bir tedirgin olmaya başladım.
Hepimiz yaşıyoruz bunu düşünmemeye çalış kafanı başka şeylerle meşgul et.
Çok tedirginsen yarın bir kan testi yaptırabilirsin 10.gün oluyor.belki çıkar

Güzel arkadaşlarım muayene bitti inanılmaz inşallah tüm.isteyen herkes yasasin sağlığı ile hala heyecanliyim alttan muayene yapılıyor önce birşey duymadım daha ses açılmamış ben hemen ses yok dedim doktorumuz nasıl güldü beni döveceksin zannetim diyor sonra sesi bir açtı minik bir kalp atışı tik tik tik çok güzeldi ben ağladım şuanda yine sizlere yazarken bazı tahlilleri kan istedi ac karnına iki hafta sonrasına tekrar kontrolümüz var tekrar kapsüle geçtik iğne eğer kanama olursa Allah korusun o zaman kullanırız dedi Allahım sağlıkla tüm.arkadaşlarıma yaşatsın inşallah cokkk güzeldi.Adim.adim ilerliyoruz arkadaşlar sağlıkla ilerleyelim inşallah..

Selam arkadaslar tup bebegi tutan arkadaslar siz rahminizde bisey varmis gibi hissediyomusunuz?yada kasiktan cok rahim de agri?

Allaha şükürler olsun,
geç yazınca endişelendim.
hayırlı olsun ,çok çoook sevindim
açlık kan şekeri ölçümü sanırım.
Allah korusun inşallah

Merhaba canım endişelenme seminf arkadasiminda açıkladığı gibi endişelenme hepimizde ayni ağrılar oldu ve hala devam ediyor normal bizi de sonra olmazsa endişe ediyorsun sakin ol stres yapma sağlıklı güzel.haberlerini alırız cnm

Süper canım tebrik ederim kucaginiza almakta nasip olur inşallah saglicakla

Allaha şükürler olsun,
geç yazınca endişelendim.
hayırlı olsun ,çok çoook sevindim
açlık kan şekeri ölçümü sanırım.
Allah korusun inşallah
Evet canım çünkü ben şokta idim eşimde yanımda şokta ok şükür sekerim falan yokta yine diğer eksiklere de bakılacak vitaminlere tekrar ben de kansızlık vardı onada tekrar bakılacak Allahım sağlığı ile inşallah sizinde heyecanlı güzel haberlerinizi en kısa zamanda duyarız inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…