2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Cok sukur allaha binlerce kez sukurler olsun.ayy canim benim okadar cok sevindimki anlatamam.aynen ruya gibi tarifi yok yok gercekten.darisi bekleyen arkadaslarimiza allahim herkeze nasip etsin
Amin canım benim eşimde kaydetti ultrason resimleri yumurta iken hepsini esim topluyor da ilerde ona açıklarken göstereceğiz sağlıkla.o günlere gelirsek inşallah inşallah hepimiz o günleri sağlıkla yaşarız.

İyi hadi.gözün aydın cnm doktorunu ara yarin hemen git..
ayy aradım sımdı yarın sabah 9a randevu verdıler. cok heyecanlı nedense adetım ılk gun oldugu ıcınmı bılemedım ama az oluyorum belkı yarın artar :) cok heyecanlıyım kızlar yaa kaç gundur bılıyorsunuz bekleyıp duruyorum

Ben hep izliyorum videoyu :)insallah canim allah saglikla kucaklarimiza almayida nasip etsin kimsenin elini bosa cevirmesin rabbim

Ben şu an 11. Günündeyim transferin 9. Günde bhcg baktırdım pozitif çıktı az önce yeniden kan verdim artışa bakılması için. Burada birçok kişi adet sancısı çekip pozitif sonuç aldı. Bende son günlerde ohss nüksetmişti. Onun ağrılarından gebelik belirtilerini ayıramıorum. Sol kasıkta hafif ağrı girip çıkması oldu ama bende de . Bir de otururken vajinada hafif tahriş vae fibi bugün keli sıkmakta da zorlandım başka da belirtiö olmadı bence bugün tahlil yaptırabilirsn canımı sıkacağına :)

Canımm gözün aydın çok sevindim okurken benim de gözlerim doldu darısı bekleyenlerin başına :)

Ay canım çok sevindim Rabbim hepimize yasatsin

Çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah

Bugün tekrar kan vermiştim değerim 3e katlanmış iki hafTa sonraya randevu verdiler :) şunu sorcam bu kese randevusu mu sizce kalp atışıyla birlikte mi bakılır yoksa keseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…