Amin canım benim eşimde kaydetti ultrason resimleri yumurta iken hepsini esim topluyor da ilerde ona açıklarken göstereceğiz sağlıkla.o günlere gelirsek inşallah inşallah hepimiz o günleri sağlıkla yaşarız.Cok sukur allaha binlerce kez sukurler olsun.ayy canim benim okadar cok sevindimki anlatamam.aynen ruya gibi tarifi yok yok gercekten.darisi bekleyen arkadaslarimiza allahim herkeze nasip etsin
Evet canım zaten psikolojik olarakta orada birşey olduğunu biliyorsun ya ağrılarda tetikliyor endiselenmeSelam arkadaslar tup bebegi tutan arkadaslar siz rahminizde bisey varmis gibi hissediyomusunuz?yada kasiktan cok rahim de agri?
Canım benim tesekkur ederim endiselendirdim canlarım iyiyiz çok şükürAynen ya catladim burda:)))allahim insallah guzel haberlerle cikar.
Cok sukurCanım benim tesekkur ederim endiselendirdim canlarım iyiyiz çok şükür
ayy aradım sımdı yarın sabah 9a randevu verdıler. cok heyecanlı nedense adetım ılk gun oldugu ıcınmı bılemedım ama az oluyorum belkı yarın artar :) cok heyecanlıyım kızlar yaa kaç gundur bılıyorsunuz bekleyıp duruyorumİyi hadi.gözün aydın cnm doktorunu ara yarin hemen git..
Saol canım sağlıkla darısı sana ve bekleyen tüm arkadaslara olsun insallahSüper canım tebrik ederim kucaginiza almakta nasip olur inşallah saglicakla
Ben hep izliyorum videoyu :)insallah canim allah saglikla kucaklarimiza almayida nasip etsin kimsenin elini bosa cevirmesin rabbimAmin canım benim eşimde kaydetti ultrason resimleri yumurta iken hepsini esim topluyor da ilerde ona açıklarken göstereceğiz sağlıkla.o günlere gelirsek inşallah inşallah hepimiz o günleri sağlıkla yaşarız.
Ben şu an 11. Günündeyim transferin 9. Günde bhcg baktırdım pozitif çıktı az önce yeniden kan verdim artışa bakılması için. Burada birçok kişi adet sancısı çekip pozitif sonuç aldı. Bende son günlerde ohss nüksetmişti. Onun ağrılarından gebelik belirtilerini ayıramıorum. Sol kasıkta hafif ağrı girip çıkması oldu ama bende de . Bir de otururken vajinada hafif tahriş vae fibi bugün keli sıkmakta da zorlandım başka da belirtiö olmadı bence bugün tahlil yaptırabilirsn canımı sıkacağına :)Canım merhaba,
Rahatsız ediyorum seni de ama, bugün transferimin 9. günü bütün gece adet arısı çektim, böyle oluncada bir ümitsizlik yaşıyorum ister istemez, sizin tecrübeleriniz nasıldı? Göğüslerim de gerginlik falan yok, ne düşüneceğimi bilemedim.
Canımm gözün aydın çok sevindim okurken benim de gözlerim doldu darısı bekleyenlerin başına :)Güzel arkadaşlarım muayene bitti inanılmaz inşallah tüm.isteyen herkes yasasin sağlığı ile hala heyecanliyim alttan muayene yapılıyor önce birşey duymadım daha ses açılmamış ben hemen ses yok dedim doktorumuz nasıl güldü beni döveceksin zannetim diyor sonra sesi bir açtı minik bir kalp atışı tik tik tik çok güzeldi ben ağladım şuanda yine sizlere yazarken bazı tahlilleri kan istedi ac karnına iki hafta sonrasına tekrar kontrolümüz var tekrar kapsüle geçtik iğne eğer kanama olursa Allah korusun o zaman kullanırız dedi Allahım sağlıkla tüm.arkadaşlarıma yaşatsın inşallah cokkk güzeldi.Adim.adim ilerliyoruz arkadaşlar sağlıkla ilerleyelim inşallah..
Canım ben de transfer sonrası hiçbir şey hissetmedim ne o gün ne sonrasında. Ama pozitif sonuç :)Kızlar geçen sefer transferinde kasik ağrılarım vardı ama şimdi hicbirsey hissetmiyorum sanki transfer olmadim sizde nasıl oldu
Can'ım çok sevindim maşallah maşallah :)))Aycacigimmmm bi bir mucize Allahım şükür duydum sağlıkla devam ederiz inşallah canimmmm
Sağol canım pozitif birisinden duymak iyi geldi bana:))))Canım ben de transfer sonrası hiçbir şey hissetmedim ne o gün ne sonrasında. Ama pozitif sonuç :)
Ay canım çok sevindim Rabbim hepimize yasatsinGüzel arkadaşlarım muayene bitti inanılmaz inşallah tüm.isteyen herkes yasasin sağlığı ile hala heyecanliyim alttan muayene yapılıyor önce birşey duymadım daha ses açılmamış ben hemen ses yok dedim doktorumuz nasıl güldü beni döveceksin zannetim diyor sonra sesi bir açtı minik bir kalp atışı tik tik tik çok güzeldi ben ağladım şuanda yine sizlere yazarken bazı tahlilleri kan istedi ac karnına iki hafta sonrasına tekrar kontrolümüz var tekrar kapsüle geçtik iğne eğer kanama olursa Allah korusun o zaman kullanırız dedi Allahım sağlıkla tüm.arkadaşlarıma yaşatsın inşallah cokkk güzeldi.Adim.adim ilerliyoruz arkadaşlar sağlıkla ilerleyelim inşallah..
Benim de pozitif canım hiç bişey hissetmedimSağol canım pozitif birisinden duymak iyi geldi bana:))))
Benimde olmuştu Rahim de ağrı doktora sordum normal dediSelam arkadaslar tup bebegi tutan arkadaslar siz rahminizde bisey varmis gibi hissediyomusunuz?yada kasiktan cok rahim de agri?
Çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallahGüzel arkadaşlarım muayene bitti inanılmaz inşallah tüm.isteyen herkes yasasin sağlığı ile hala heyecanliyim alttan muayene yapılıyor önce birşey duymadım daha ses açılmamış ben hemen ses yok dedim doktorumuz nasıl güldü beni döveceksin zannetim diyor sonra sesi bir açtı minik bir kalp atışı tik tik tik çok güzeldi ben ağladım şuanda yine sizlere yazarken bazı tahlilleri kan istedi ac karnına iki hafta sonrasına tekrar kontrolümüz var tekrar kapsüle geçtik iğne eğer kanama olursa Allah korusun o zaman kullanırız dedi Allahım sağlıkla tüm.arkadaşlarıma yaşatsın inşallah cokkk güzeldi.Adim.adim ilerliyoruz arkadaşlar sağlıkla ilerleyelim inşallah..
Canım gözün aydın çok sevindim.insallahhhhh Rabbim bizede nasip etsinnnnnn.allahım insaaalllahhhEvet canım zaten psikolojik olarakta orada birşey olduğunu biliyorsun ya ağrılarda tetikliyor endiselenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?