bana 10 gün sonrasına keseyi görmek için randevu verdiler. kalp atışını söylemediler.Bugün tekrar kan vermiştim değerim 3e katlanmış iki hafTa sonraya randevu verdiler :) şunu sorcam bu kese randevusu mu sizce kalp atışıyla birlikte mi bakılır yoksa keseye
Masallah canim allah tamamina erdirsin aynen adim adim ilerliyoruz gecmiyor vakit sanki bende yarin gidecegim kese gormeye bakalim hayirlisi insallah birde doktorum idrarina sikisik gel dedi karindan bakicam dedi sizinkiler alttan degilmiGüzel arkadaşlarım muayene bitti inanılmaz inşallah tüm.isteyen herkes yasasin sağlığı ile hala heyecanliyim alttan muayene yapılıyor önce birşey duymadım daha ses açılmamış ben hemen ses yok dedim doktorumuz nasıl güldü beni döveceksin zannetim diyor sonra sesi bir açtı minik bir kalp atışı tik tik tik çok güzeldi ben ağladım şuanda yine sizlere yazarken bazı tahlilleri kan istedi ac karnına iki hafta sonrasına tekrar kontrolümüz var tekrar kapsüle geçtik iğne eğer kanama olursa Allah korusun o zaman kullanırız dedi Allahım sağlıkla tüm.arkadaşlarıma yaşatsın inşallah cokkk güzeldi.Adim.adim ilerliyoruz arkadaşlar sağlıkla ilerleyelim inşallah..
Test yaptırmaktanda korkuyorumBen şu an 11. Günündeyim transferin 9. Günde bhcg baktırdım pozitif çıktı az önce yeniden kan verdim artışa bakılması için. Burada birçok kişi adet sancısı çekip pozitif sonuç aldı. Bende son günlerde ohss nüksetmişti. Onun ağrılarından gebelik belirtilerini ayıramıorum. Sol kasıkta hafif ağrı girip çıkması oldu ama bende de . Bir de otururken vajinada hafif tahriş vae fibi bugün keli sıkmakta da zorlandım başka da belirtiö olmadı bence bugün tahlil yaptırabilirsn canımı sıkacağına :)
Canım ben de senin gibiydim. Bana test günü olarak 10. Gün demişlerdi. 3. Günde de gonapeptyl iğne olmuştum. İğne yüzünden endişe ediyordum. 9. Gün ağrı olduğu için doktor kpntrole çağırdı. Tahlilim yarın ya bugünden çıkar mı dedim çıkar tabi bakalım ona da dedi. Gonappetyli söyledim o etkiliomuş dedim güldü kadın o etkilemez dedi. Eşim erken yapalım testi dediğinde korkudan ağlıordum istemiorum gününü beklicem diye. Ama düşününce sadece boşa stres yapmış olacaksın. Hamileysen bebişi üzeceksin değilsen de elden gelen bir şey yok bir an önce kendini toparlamış olursun. Yarını bekle en azından 10. Gün normal zaten tahlil için.Test yaptırmaktanda korkuyorum
Hemşirelere bir sorayım :)bana 10 gün sonrasına keseyi görmek için randevu verdiler. kalp atışını söylemediler.
Evet canım çünkü ben şokta idim eşimde yanımda şokta ok şükür sekerim falan yokta yine diğer eksiklere de bakılacak vitaminlere tekrar ben de kansızlık vardı onada tekrar bakılacak Allahım sağlığı ile inşallah sizinde heyecanlı güzel haberlerinizi en kısa zamanda duyarız inşallah canim
Masallah tatlim kesede olabilir kalp atisida olabilir bence d.r sor.hadi allahin izniyle keseyide kalp atisinida gorursun insallah canimBugün tekrar kan vermiştim değerim 3e katlanmış iki hafTa sonraya randevu verdiler :) şunu sorcam bu kese randevusu mu sizce kalp atışıyla birlikte mi bakılır yoksa keseye
Benim sirtima kar yagiyo migdem cok bulaniyo cok kotuyum
Ben hep izliyorum videoyu :)insallah canim allah saglikla kucaklarimiza almayida nasip etsin kimsenin elini bosa cevirmesin rabbim
Demi annem benimm.nasil hafiflerki acaba dun aksamdan berri cikariyorumİşte karnında ki güzellik varlığına sana unuturmamak için elinden geleni yapıyor
Insallah canim insallah allahim hepimize herkeze gostersin insallahBir daha ki ne allahın izniyle inşallah o kalbin pıtpıt atışını gözünüzle göreceksiniz inşallah
Bugün tekrar kan vermiştim değerim 3e katlanmış iki hafTa sonraya randevu verdiler :) şunu sorcam bu kese randevusu mu sizce kalp atışıyla birlikte mi bakılır yoksa keseye
Demi annem benimm.nasil hafiflerki acaba dun aksamdan berri cikariyorum
Masallah canim allah tamamina erdirsin aynen adim adim ilerliyoruz gecmiyor vakit sanki bende yarin gidecegim kese gormeye bakalim hayirlisi insallah birde doktorum idrarina sikisik gel dedi karindan bakicam dedi sizinkiler alttan degilmi
ayy aradım sımdı yarın sabah 9a randevu verdıler. cok heyecanlı nedense adetım ılk gun oldugu ıcınmı bılemedım ama az oluyorum belkı yarın artar :) cok heyecanlıyım kızlar yaa kaç gundur bılıyorsunuz bekleyıp duruyorum
amin canım inşallah sağlıkla bekleyen tüm güzel arkadaşlarımız da aynı heyecanı yaşar inşallah..Canımm gözün aydın çok sevindim okurken benim de gözlerim doldu darısı bekleyenlerin başına :)
Niye kötü olsun canım, bence gayet iyi depetin , belli bşr günden sonra ıkı katı artmıyor zaten , içininrahat tutSelam kizlar bende transferib 17 gunundeyim
Pazartesi gunu beta yani 15 gun 1174 tu
17 gun bugun beta 2074 cikmis artis kotu sanirim doktru aradim bi pronblem yok dedi siz ne djosunhz bu konuda of sbhtab beri cok kotuyjn
tatlım 8 şubat öğleyin 1.15 te oldu transferimiz bir ay oldu tam .Can'ım çok sevindim maşallah maşallah :)))
Transferden sonra kaçıncı günün bugün Can'ım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?