2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bugün tekrar kan vermiştim değerim 3e katlanmış iki hafTa sonraya randevu verdiler :) şunu sorcam bu kese randevusu mu sizce kalp atışıyla birlikte mi bakılır yoksa keseye
bana 10 gün sonrasına keseyi görmek için randevu verdiler. kalp atışını söylemediler.

Masallah canim allah tamamina erdirsin aynen adim adim ilerliyoruz gecmiyor vakit sanki bende yarin gidecegim kese gormeye bakalim hayirlisi insallah birde doktorum idrarina sikisik gel dedi karindan bakicam dedi sizinkiler alttan degilmi

Test yaptırmaktanda korkuyorum

Test yaptırmaktanda korkuyorum
Canım ben de senin gibiydim. Bana test günü olarak 10. Gün demişlerdi. 3. Günde de gonapeptyl iğne olmuştum. İğne yüzünden endişe ediyordum. 9. Gün ağrı olduğu için doktor kpntrole çağırdı. Tahlilim yarın ya bugünden çıkar mı dedim çıkar tabi bakalım ona da dedi. Gonappetyli söyledim o etkiliomuş dedim güldü kadın o etkilemez dedi. Eşim erken yapalım testi dediğinde korkudan ağlıordum istemiorum gününü beklicem diye. Ama düşününce sadece boşa stres yapmış olacaksın. Hamileysen bebişi üzeceksin değilsen de elden gelen bir şey yok bir an önce kendini toparlamış olursun. Yarını bekle en azından 10. Gün normal zaten tahlil için.

İnşallah
kansızlık varsa üşümen zaten normal.
d vitamininede baktır ona bakmıyorlar genelde ama önemli

Bugün tekrar kan vermiştim değerim 3e katlanmış iki hafTa sonraya randevu verdiler :) şunu sorcam bu kese randevusu mu sizce kalp atışıyla birlikte mi bakılır yoksa keseye
Masallah tatlim kesede olabilir kalp atisida olabilir bence d.r sor.hadi allahin izniyle keseyide kalp atisinida gorursun insallah canim

Ben hep izliyorum videoyu :)insallah canim allah saglikla kucaklarimiza almayida nasip etsin kimsenin elini bosa cevirmesin rabbim

Bir daha ki ne allahın izniyle inşallah o kalbin pıtpıt atışını gözünüzle göreceksiniz inşallah

6.hafta da kalp atışı duyuluyor.
Birçok doktor kese için çağırmıyor hatta bazısı şu tahlileri yaptır bir ay sonra gel diyor.
Pozitifi gördükten sonra
kese için 10 gün sonra
kalp için 2 hafta sonra gel diyorlar.
Sanada kalp için gel demişlerdir.

Masallah canim allah tamamina erdirsin aynen adim adim ilerliyoruz gecmiyor vakit sanki bende yarin gidecegim kese gormeye bakalim hayirlisi insallah birde doktorum idrarina sikisik gel dedi karindan bakicam dedi sizinkiler alttan degilmi

Altan net gözüküyor.Benim doktorum 10.haftaya kadar altan bakıyormuş.
Karından net gözükmüyor idrara sıkışık gel demiş bu yüzden.

_tangled_ canim gözün aydin cok duygulandim darisi hepimizin basina insallah rabbim kucagimiza almayi nasip etsin.canim sen 12.gun kanda pozitifi aldiktan kac gun sonra keseyi kac gun sonra kalp atisini gordün? Benim pozitif sonuctan 10 gun sonrasina randevum kalp atisini duyar miyiz diye merak ediyorum :)

Selam kizlar bende transferib 17 gunundeyim
Pazartesi gunu beta yani 15 gun 1174 tu
17 gun bugun beta 2074 cikmis artis kotu sanirim doktru aradim bi pronblem yok dedi siz ne djosunhz bu konuda of sbhtab beri cok kotuyjn

Canımm gözün aydın çok sevindim okurken benim de gözlerim doldu darısı bekleyenlerin başına :)
amin canım inşallah sağlıkla bekleyen tüm güzel arkadaşlarımız da aynı heyecanı yaşar inşallah..

Selam kizlar bende transferib 17 gunundeyim
Pazartesi gunu beta yani 15 gun 1174 tu
17 gun bugun beta 2074 cikmis artis kotu sanirim doktru aradim bi pronblem yok dedi siz ne djosunhz bu konuda of sbhtab beri cok kotuyjn
Niye kötü olsun canım, bence gayet iyi depetin , belli bşr günden sonra ıkı katı artmıyor zaten , içininrahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…