2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bugün tekrar kan vermiştim değerim 3e katlanmış iki hafTa sonraya randevu verdiler :) şunu sorcam bu kese randevusu mu sizce kalp atışıyla birlikte mi bakılır yoksa keseye
bir ay doluyorsa muhtemelen canı kese ve kalp birlikte bana da birlikte bakılacaktı ama benim yerleşme kanaması olduğu için bakılmıştı.herşey yolunda stres yapma değerlerinin maşallah artmasına canım çokkkk sevindimmm.. sağlıklı artışlar cnm.

Masallah canim allah tamamina erdirsin aynen adim adim ilerliyoruz gecmiyor vakit sanki bende yarin gidecegim kese gormeye bakalim hayirlisi insallah birde doktorum idrarina sikisik gel dedi karindan bakicam dedi sizinkiler alttan degilmi
evet canım kalp atımına kadar alttan ama artık iki hafta sonra üstten bakılacak.sen de çok heyecanlısındır şimdi keseyi görmekte çok güzel senden artık beslendiğini duymak sağlıkla yaşalım heyecanlı ve güzel süreçler cnm.yarın yazarsın hislerini..

Selam kizlar bende transferib 17 gunundeyim
Pazartesi gunu beta yani 15 gun 1174 tu
17 gun bugun beta 2074 cikmis artis kotu sanirim doktru aradim bi pronblem yok dedi siz ne djosunhz bu konuda of sbhtab beri cok kotuyjn

Korkulacak birşey yok bence , için rahat olsun.

Sağol canjm 9. Gün 92 idi bugün 11. Gün 277 çıktı başka tahlil istmeediler direkt randevu verdiler. Aradım buraya yazdıktan sonra kalp atışı randevusuymuş iki hafta sonra tüm endişemiz bitecek yani.

Evet canım yine doğru cevabı bildin :d kalp atışı içinmiş aramıştım hastaneyi emin olmak için

Canım benim bugün 11. Gün 23 marta kalp atışı randevusu verdiler . 6+2 olmuş olcam o gün. Ona göre hesapla

İnşallah
kansızlık varsa üşümen zaten normal.
d vitamininede baktır ona bakmıyorlar genelde ama önemli
evet canım ''seminf ''çiğim senin araştırmacı ruhunu çok seviyorum herşey için çok saolll sen açıkladığın zaman dr bir şey sormuyorum artık o bana msj atıyor nasılız diye?iyi ki sohbetlerimize katıldın cnm ya test ti sordum iki li üçlüyü gerek yokmuş dedim evet var dedi ama şuan onun zamanı değil adım adım gidiyoruz dedi zamanı gelince açıklarım dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…