inşallah sağlıkla hepimizin kini canım..
Çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah
alllahım inşallah canım çok güzel inşallah yakın zaman da yaşarsın canım gözlerinden direk akıyor zaten alttan muayene gidiyor aklından :))Canım gözün aydın çok sevindim.insallahhhhh Rabbim bizede nasip etsinnnnnn.allahım insaaalllahhh
Gercekten mi ya ne bilim iki kat artmayinca sinirlerim bosaldi agladim falan baya bi simdise yataktan cikmiorumNiye kötü olsun canım, bence gayet iyi depetin , belli bşr günden sonra ıkı katı artmıyor zaten , içininrahat tut
aminnnn canım inşallah hepbirlikte sağlıkla kucağımıza alacağız inşallahhh hepiniz kalp atışların enkısa sürede sağlıkla yaşayın inşalllahhh.._tangled_ canım benim ağlattın beni vallahi, çok mutlu ettin beni Allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah
Evet canım doktorun da zaten sana gayet iyi demiş boluna kendini harap etme.Gercekten mi ya ne bilim iki kat artmayinca sinirlerim bosaldi agladim falan baya bi simdise yataktan cikmiorum
Evet oda oyle dedi gayet iyi dedi ne bilim iki kat artis bekliordum ama boyle olunca uzuldum biseyler yanlismi gidiyor acaba diye dusunmeye basladimEvet canım doktorun da zaten sana gayet iyi demiş boluna kendini harap etme.
bir ay doluyorsa muhtemelen canı kese ve kalp birlikte bana da birlikte bakılacaktı ama benim yerleşme kanaması olduğu için bakılmıştı.herşey yolunda stres yapma değerlerinin maşallah artmasına canım çokkkk sevindimmm.. sağlıklı artışlar cnm.Bugün tekrar kan vermiştim değerim 3e katlanmış iki hafTa sonraya randevu verdiler :) şunu sorcam bu kese randevusu mu sizce kalp atışıyla birlikte mi bakılır yoksa keseye
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla hepbirlikte.._tangled_ canım Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah
Aradım kalp atışı kese bi arada imiş oleyMasallah tatlim kesede olabilir kalp atisida olabilir bence d.r sor.hadi allahin izniyle keseyide kalp atisinida gorursun insallah canim
evet canım kalp atımına kadar alttan ama artık iki hafta sonra üstten bakılacak.sen de çok heyecanlısındır şimdi keseyi görmekte çok güzel senden artık beslendiğini duymak sağlıkla yaşalım heyecanlı ve güzel süreçler cnm.yarın yazarsın hislerini..Masallah canim allah tamamina erdirsin aynen adim adim ilerliyoruz gecmiyor vakit sanki bende yarin gidecegim kese gormeye bakalim hayirlisi insallah birde doktorum idrarina sikisik gel dedi karindan bakicam dedi sizinkiler alttan degilmi
Selam kizlar bende transferib 17 gunundeyim
Pazartesi gunu beta yani 15 gun 1174 tu
17 gun bugun beta 2074 cikmis artis kotu sanirim doktru aradim bi pronblem yok dedi siz ne djosunhz bu konuda of sbhtab beri cok kotuyjn
Sağol canjm 9. Gün 92 idi bugün 11. Gün 277 çıktı başka tahlil istmeediler direkt randevu verdiler. Aradım buraya yazdıktan sonra kalp atışı randevusuymuş iki hafta sonra tüm endişemiz bitecek yani.bir ay doluyorsa muhtemelen canı kese ve kalp birlikte bana da birlikte bakılacaktı ama benim yerleşme kanaması olduğu için bakılmıştı.herşey yolunda stres yapma değerlerinin maşallah artmasına canım çokkkk sevindimmm.. sağlıklı artışlar cnm.
canım ya içini ferah tut oldu inşallahhhh Allahın iznile mutlu haberlerini alacağız..Test yaptırmaktanda korkuyorum
canım ya ben düngece karın içinde idim doktoruma söyledim kanıma da bakılacak ama artık iki kişi paylaşıyoruz ondandır:))Benim sirtima kar yagiyo migdem cok bulaniyo cok kotuyum
Neden boyle bisey oldu onu anlamadimKorkulacak birşey yok bence , için rahat olsun.
Evet canım yine doğru cevabı bildin :d kalp atışı içinmiş aramıştım hastaneyi emin olmak için6.hafta da kalp atışı duyuluyor.
Birçok doktor kese için çağırmıyor hatta bazısı şu tahlileri yaptır bir ay sonra gel diyor.
Pozitifi gördükten sonra
kese için 10 gün sonra
kalp için 2 hafta sonra gel diyorlar.
Sanada kalp için gel demişlerdir.
Canım benim bugün 11. Gün 23 marta kalp atışı randevusu verdiler . 6+2 olmuş olcam o gün. Ona göre hesapla_tangled_ canim gözün aydin cok duygulandim darisi hepimizin basina insallah rabbim kucagimiza almayi nasip etsin.canim sen 12.gun kanda pozitifi aldiktan kac gun sonra keseyi kac gun sonra kalp atisini gordün? Benim pozitif sonuctan 10 gun sonrasina randevum kalp atisini duyar miyiz diye merak ediyorum :)
evet canım ''seminf ''çiğim senin araştırmacı ruhunu çok seviyorum herşey için çok saolll sen açıkladığın zaman dr bir şey sormuyorum artık o bana msj atıyor nasılız diye?iyi ki sohbetlerimize katıldın cnm ya test ti sordum iki li üçlüyü gerek yokmuş dedim evet var dedi ama şuan onun zamanı değil adım adım gidiyoruz dedi zamanı gelince açıklarım dedi :))İnşallah
kansızlık varsa üşümen zaten normal.
d vitamininede baktır ona bakmıyorlar genelde ama önemli
8 şubat benim de son adet tarihim tam 2 hafta var aramızda :)tatlım 8 şubat öğleyin 1.15 te oldu transferimiz bir ay oldu tam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?