- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
Canim insallah ya dua et canim aynen cok heycanliyim paylasirim tabi ne demek burada mutlu oluyorum sizle paylastikcaevet canım kalp atımına kadar alttan ama artık iki hafta sonra üstten bakılacak.sen de çok heyecanlısındır şimdi keseyi görmekte çok güzel senden artık beslendiğini duymak sağlıkla yaşalım heyecanlı ve güzel süreçler cnm.yarın yazarsın hislerini..
canım ya zaten bünyen zayıf hamişliğin tüm belirtilerini çekiyorsun Allahtan bakanın var ben yalnızım bitek eşim kimseye henüz söylemediğimiz için oda aşırı yoğunnn yazık benide yanında taşıyor hastalanırsam :))Demi annem benimm.nasil hafiflerki acaba dun aksamdan berri cikariyorum
allahın izni ile inşallah sağlıkla sonbaharda doğumlarımızda peş peşe olur kırklarımız karışacak :))8 şubat benim de son adet tarihim tam 2 hafta var aramızda :)
canım aslında ben de keseye bakılmayacaktı bu hafta bir ay dolunca transfer sonrası direk kalp atışına bakılacaktı ben geçen hafta bir kanama yaşayınca doktorum içim rahat etsin diye bana keseyi gösterdi yoksa tek randevu bugündü.seninde bir ay dolunca kalp atışına bakılır inşallahhh canım sağlıkla.._tangled_ canim gözün aydin cok duygulandim darisi hepimizin basina insallah rabbim kucagimiza almayi nasip etsin.canim sen 12.gun kanda pozitifi aldiktan kac gun sonra keseyi kac gun sonra kalp atisini gordün? Benim pozitif sonuctan 10 gun sonrasina randevum kalp atisini duyar miyiz diye merak ediyorum :)
canım içini ferah tut gayet güzel zaten sorun olsa doktorun direk söylerdi endişelenme..Selam kizlar bende transferib 17 gunundeyim
Pazartesi gunu beta yani 15 gun 1174 tu
17 gun bugun beta 2074 cikmis artis kotu sanirim doktru aradim bi pronblem yok dedi siz ne djosunhz bu konuda of sbhtab beri cok kotuyjn
Ayça senin ne zamandi transferin ve sonuçtan sonra ne zaman duydun kalp ayisiniInsallah canim insallah allahim hepimize herkeze gostersin insallah
aminnnn kun feyekuncuğum başında da konuşmalarımızın demiştim Rabbim ''kun feyekun'' derse olur çok şükür sağlıkla inşallah hepbirlikte kucağımıza da alırız.._tangled_ öyle duygulandimki, tebrik ederim canım . Allah saglikla doğmasıni ingalarini gulucuklerini anne demesini de duymayi nasip etsin ..
Hepimizeeeee :))
Ne bilim hala cok mutusuzum agliyorumcanım içini ferah tut gayet güzel zaten sorun olsa doktorun direk söylerdi endişelenme..
artışlar
Ya canım niye korkuyorsun normal benim 13. Gün 59215.gun 1000 çıktı iyi dedi doktor bişey yoktur sanmıyorum hem bu kadar takmaNeden boyle bisey oldu onu anlamadimniye iki kat artmadi yada gun icindemi artcak ne anlamadin hic valla ya cok cnm sikkin
Boşa yapılan endişeler bunlar canım, benim değerim seninli gibi olsa 40 tane göbek atardım harap etme kendini artıkNe bilim hala cok mutusuzum agliyorum
Hadi gozun aydin allahim hayirlisiyla gormeyi duymayi nasit etsin insallah herkezeAradım kalp atışı kese bi arada imiş oley
ama üzülürsen takarsan stres yaparsan kötü kaldı senin durum gayet iyi insanlar 11 lerle başlıyorlar sen bence sen farklı beklenti için beynini odaklandırmışsın canın o nedenle sıkılıyor lütfen durumuna şükret...toparla kendini onları da üzme..Ne bilim hala cok mutusuzum agliyorum
Nasil anlamadim 59215 ten 1000 mi düştüYa canım niye korkuyorsun normal benim 13. Gün 59215.gun 1000 çıktı iyi dedi doktor bişey yoktur sanmıyorum hem bu kadar takma
Sagol canim allahtam hersey cuma gunu keseyi görmeyi gidicem bakalim inş hersey yolumdadirama üzülürsen takarsan stres yaparsan kötü kaldı senin durum gayet iyi insanlar 11 lerle başlıyorlar sen bence sen farklı beklenti için beynini odaklandırmışsın canın o nedenle sıkılıyor lütfen durumuna şükret...toparla kendini onları da üzme..
Valla kotuyum ama bacaklarimda sizliyor demir ilacida kullanyorum normalde ates basiyordu beni dunden berri donuyo sirtim.soylemicenmi daha kimseyecanım ya zaten bünyen zayıf hamişliğin tüm belirtilerini çekiyorsun Allahtan bakanın var ben yalnızım bitek eşim kimseye henüz söylemediğimiz için oda aşırı yoğunnn yazık benide yanında taşıyor hastalanırsam :))
Neden boyle bisey oldu onu anlamadimniye iki kat artmadi yada gun icindemi artcak ne anlamadin hic valla ya cok cnm sikkin
yok canım592 den 1000 çıkmış ona üzülüyor arkadaş hamilelik psikolojisinden sevineceğine üzüldü :))Nasil anlamadim 59215 ten 1000 mi düştü
Boşa yapılan endişeler bunlar canım, benim değerim seninli gibi olsa 40 tane göbek atardım harap etme kendini artık
doktorumuz iki hafta sonraki muayenemizi de yapalım o zaman açıklarsınız dedi bizde tamam dedik inşallah sağlıkla o güne gelelim de.:)Valla kotuyum ama bacaklarimda sizliyor demir ilacida kullanyorum normalde ates basiyordu beni dunden berri donuyo sirtim.soylemicenmi daha kimseye
Aynı canım dediğin gibi, o kadar tedirgin oluyorum ki anlatamam, yarın enerjimi toplarsam gidip yaptırayım.Canım ben de senin gibiydim. Bana test günü olarak 10. Gün demişlerdi. 3. Günde de gonapeptyl iğne olmuştum. İğne yüzünden endişe ediyordum. 9. Gün ağrı olduğu için doktor kpntrole çağırdı. Tahlilim yarın ya bugünden çıkar mı dedim çıkar tabi bakalım ona da dedi. Gonappetyli söyledim o etkiliomuş dedim güldü kadın o etkilemez dedi. Eşim erken yapalım testi dediğinde korkudan ağlıordum istemiorum gününü beklicem diye. Ama düşününce sadece boşa stres yapmış olacaksın. Hamileysen bebişi üzeceksin değilsen de elden gelen bir şey yok bir an önce kendini toparlamış olursun. Yarını bekle en azından 10. Gün normal zaten tahlil için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?