2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canim insallah ya dua et canim aynen cok heycanliyim paylasirim tabi ne demek burada mutlu oluyorum sizle paylastikca

Demi annem benimm.nasil hafiflerki acaba dun aksamdan berri cikariyorum
canım ya zaten bünyen zayıf hamişliğin tüm belirtilerini çekiyorsun Allahtan bakanın var ben yalnızım bitek eşim kimseye henüz söylemediğimiz için oda aşırı yoğunnn yazık benide yanında taşıyor hastalanırsam :))

canım aslında ben de keseye bakılmayacaktı bu hafta bir ay dolunca transfer sonrası direk kalp atışına bakılacaktı ben geçen hafta bir kanama yaşayınca doktorum içim rahat etsin diye bana keseyi gösterdi yoksa tek randevu bugündü.seninde bir ay dolunca kalp atışına bakılır inşallahhh canım sağlıkla..

Selam kizlar bende transferib 17 gunundeyim
Pazartesi gunu beta yani 15 gun 1174 tu
17 gun bugun beta 2074 cikmis artis kotu sanirim doktru aradim bi pronblem yok dedi siz ne djosunhz bu konuda of sbhtab beri cok kotuyjn
canım içini ferah tut gayet güzel zaten sorun olsa doktorun direk söylerdi endişelenme..

_tangled_ öyle duygulandimki, tebrik ederim canım . Allah saglikla doğmasıni ingalarini gulucuklerini anne demesini de duymayi nasip etsin ..
Hepimizeeeee :))
aminnnn kun feyekuncuğum başında da konuşmalarımızın demiştim Rabbim ''kun feyekun'' derse olur çok şükür sağlıkla inşallah hepbirlikte kucağımıza da alırız..

Ne bilim hala cok mutusuzum agliyorum
ama üzülürsen takarsan stres yaparsan kötü kaldı senin durum gayet iyi insanlar 11 lerle başlıyorlar sen bence sen farklı beklenti için beynini odaklandırmışsın canın o nedenle sıkılıyor lütfen durumuna şükret...toparla kendini onları da üzme..

Sagol canim allahtam hersey cuma gunu keseyi görmeyi gidicem bakalim inş hersey yolumdadir

Valla kotuyum ama bacaklarimda sizliyor demir ilacida kullanyorum normalde ates basiyordu beni dunden berri donuyo sirtim.soylemicenmi daha kimseye

Neden boyle bisey oldu onu anlamadim niye iki kat artmadi yada gun icindemi artcak ne anlamadin hic valla ya cok cnm sikkin

Eğer değerin düşseydi veya çok az artsaydı o zaman korkabilirdin.Seninki zaten hemen hemen iki kat sıkıntı yapmanı gerektirecek hiçbirşey yok. sen kan safhasını atlattın şimdi kese kalp atışı heycanı zamanı :)

Aynı canım dediğin gibi, o kadar tedirgin oluyorum ki anlatamam, yarın enerjimi toplarsam gidip yaptırayım.
Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…