He anladim heheh bende sandimki 59215 ten 1000 cikti anladim herhalde bu beta hcg artişlari biraz dengesiz mi ne ikiyle carptigimda dogru sonıc cikmiupr ama belki gun icinde dogru sonjc oluryok canım592 den 1000 çıkmış ona üzülüyor arkadaş hamilelik psikolojisinden sevineceğine üzüldü :))
İnşallah canım, Sende inşallah hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına...canım ya içini ferah tut oldu inşallahhhh Allahın iznile mutlu haberlerini alacağız..
Subatin 8 de transfer oldum dun kalp atisini duydum tatlim._tangled arkadasimla ayniyiz dogumada 1 gun arayla yada ayni gun gidecegiz allahin izniyle :)))))Ayça senin ne zamandi transferin ve sonuçtan sonra ne zaman duydun kalp ayisini
evet ayçacığımmm senle aynıyız inşallahhhh herşey sağlıkla zamanın da yolunda gider aynı günde doğumu yaparız muhtemelen tüp olduüu için biraz erken kilolarımız da bu arada yakın ben ilaç dönemi biraz sadece su topladım galiba :))Subatin 8 de transfer oldum dun kalp atisini duydum tatlim._tangled arkadasimla ayniyiz dogumada 1 gun arayla yada ayni gun gidecegiz allahin izniyle :)))))
Iyi bakalim saglikli bisekilde ilerleriz insallah kucagmiza almayi nasip etsin allahimdoktorumuz iki hafta sonraki muayenemizi de yapalım o zaman açıklarsınız dedi bizde tamam dedik inşallah sağlıkla o güne gelelim de.:)
evet canım ''seminf ''çiğim senin araştırmacı ruhunu çok seviyorum herşey için çok saolll sen açıkladığın zaman dr bir şey sormuyorum artık o bana msj atıyor nasılız diye?iyi ki sohbetlerimize katıldın cnm ya test ti sordum iki li üçlüyü gerek yokmuş dedim evet var dedi ama şuan onun zamanı değil adım adım gidiyoruz dedi zamanı gelince açıklarım dedi :))
inşallah canım inşallah zaman süreç çok hızlı ilerliyor zaman girdabına girdik koştura koştura heyecanla gidiyoruz :))Iyi bakalim saglikli bisekilde ilerleriz insallah kucagmiza almayi nasip etsin allahim
inşallahhhh canım yok çok şükür doktorumuz çok genç ve gelişimlere açık bir insan kendini bilgilerini güncelliyor sürekli çok şükür :)) inşallah sağlıkla o günleride atlatırsak hamişliğin tadını hep birlikte çıkarrız daha çatlak önleyici kremler var doktora sormayı unuttum ama sen bilgilisindir ne zaman başlayalım.hangi ürünü kullanalım?hoş ben bebe yağı kullanmaya başladım bile :)) yediklerime de çok dikkat ediyorum etmeye çalışıyorum gereksiz kilo oluşmasın kendimi değil bebeği besleyeyim diye zten dr şuan gerek yok senden besleniyor dedi :))Çok teşekkür ederim.Burası yardımlaşma paylaşma platformu.Özellikle tüp bebek hamilelik biz bayanların en hassas en endişeli olduğumuz kime sorsak diye arandığımız bir mevzu.Bende bildiğimi öğrendiğimi paylaşarak bir nebze de olsa arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum kendimde tecrübelerden yararlanmaya çalışıyorum.
nifty harmony testine gelince dışarda labaratuarlarda yapılan bir test merkeziniz anlaşmalıysa yaptığı bir test.
Bazı doktorlar yeni şeylere çok açık olmayabiliyor.Hatta burda birisi yazmıştı doktoru zaten problem varsa düşer teste gerek yok demiş düşün.o zaman gelsin allahın izniyle konuşuruz detaylı.
İkimizde garanticiyiz.canım ya zaten bünyen zayıf hamişliğin tüm belirtilerini çekiyorsun Allahtan bakanın var ben yalnızım bitek eşim kimseye henüz söylemediğimiz için oda aşırı yoğunnn yazık benide yanında taşıyor hastalanırsam :))
süpersinnnn beni doğru tarif ettin garanticisin diye :))İkimizde garanticiyiz.
Bende söylemiyorum aşamaları geçip karnım çıksın testler sonuçlansın diyorum.Hayırlısı allahtan inşallah.
Ne bilim hala cok mutusuzum agliyorum
İnş dedigin gibidir canim bnim sagol icime su serptinKendini gereksiz üzdüğünü görüp pişman olacaksın senin şuan mutluluk yaşaman gerekiyor.Benim doktorum 15.gün daha kan ölçtürme artık o kadar yükselmeyebilir dedi.Genelde hepimiz 12.gün ölçtürdük ikincisi 15.gün. belki bilemezsin 12.gun değerin 200 dü
13.gün 592 denNasil anlamadim 59215 ten 1000 mi düştü
Himm anladim keseyle kalp atişini duyana kadar rahat yok bana13.gün 592 den
15.gün 1000 olmuş.
seninle aynı oranda artmış
Himm anladim keseyle kalp atişini duyana kadar rahat yok bana
Benimde çok dengesiz birgünüm diğerine uymuyor sabaha doğru midem yanıyor bulanıyor gibi .Bel kasık ağrısı da gelgitli.Kızlar iki gündür hiç bir ağrım sızım yoktu bugün yine bel ağrısı kasık ağrısı başladıbidebütüngün hiç bişey yapmadığım işyrinde oturduğum halde akşam üzeri dedimi ben bitik uykum geliyo çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?