2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

yok canım592 den 1000 çıkmış ona üzülüyor arkadaş hamilelik psikolojisinden sevineceğine üzüldü :))
He anladim heheh bende sandimki 59215 ten 1000 cikti anladim herhalde bu beta hcg artişlari biraz dengesiz mi ne ikiyle carptigimda dogru sonıc cikmiupr ama belki gun icinde dogru sonjc olur

Subatin 8 de transfer oldum dun kalp atisini duydum tatlim._tangled arkadasimla ayniyiz dogumada 1 gun arayla yada ayni gun gidecegiz allahin izniyle :)))))
evet ayçacığımmm senle aynıyız inşallahhhh herşey sağlıkla zamanın da yolunda gider aynı günde doğumu yaparız muhtemelen tüp olduüu için biraz erken kilolarımız da bu arada yakın ben ilaç dönemi biraz sadece su topladım galiba :))

Çok teşekkür ederim.Burası yardımlaşma paylaşma platformu.Özellikle tüp bebek hamilelik biz bayanların en hassas en endişeli olduğumuz kime sorsak diye arandığımız bir mevzu.Bende bildiğimi öğrendiğimi paylaşarak bir nebze de olsa arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum kendimde tecrübelerden yararlanmaya çalışıyorum.

nifty harmony testine gelince dışarda labaratuarlarda yapılan bir test merkeziniz anlaşmalıysa yaptığı bir test.

Bazı doktorlar yeni şeylere çok açık olmayabiliyor.Hatta burda birisi yazmıştı doktoru zaten problem varsa düşer teste gerek yok demiş düşün.o zaman gelsin allahın izniyle konuşuruz detaylı.

inşallahhhh canım yok çok şükür doktorumuz çok genç ve gelişimlere açık bir insan kendini bilgilerini güncelliyor sürekli çok şükür :)) inşallah sağlıkla o günleride atlatırsak hamişliğin tadını hep birlikte çıkarrız daha çatlak önleyici kremler var doktora sormayı unuttum ama sen bilgilisindir ne zaman başlayalım.hangi ürünü kullanalım?hoş ben bebe yağı kullanmaya başladım bile :)) yediklerime de çok dikkat ediyorum etmeye çalışıyorum gereksiz kilo oluşmasın kendimi değil bebeği besleyeyim diye zten dr şuan gerek yok senden besleniyor dedi :))

İkimizde garanticiyiz.
Bende söylemiyorum aşamaları geçip karnım çıksın testler sonuçlansın diyorum.Hayırlısı allahtan inşallah.

bu arada güzel arkadaşlarım fazla almış olduğunuz kullanmadığınız ilaçlarınızı ihiyacınız olmayanları doktorlarınıza verin onlarda durumu olmayan arkadaşlara versin biz bugün doktorumuza söyledik çok sevindi harikasınız dedi gerçekten ihtiyacı olan hastalarım var dedi ben de bayağı vardı biz hepsini doktorumuza veriyoruz çok şükür biz şuan için sevindik olmayanlarıda mevlam sevindirsin inşallah sağlıkla...

Ne bilim hala cok mutusuzum agliyorum

Kendini gereksiz üzdüğünü görüp pişman olacaksın senin şuan mutluluk yaşaman gerekiyor.Benim doktorum 15.gün daha kan ölçtürme artık o kadar yükselmeyebilir dedi.Genelde hepimiz 12.gün ölçtürdük ikincisi 15.gün. belki bilemezsin 12.gun değerin 200 dü

İnş dedigin gibidir canim bnim sagol icime su serptin

_tangled_
Aslında erken yağ sürmeye başlanıldığında deri esnekleye alıştırmış oluyor kendisini.Yoksa karın çıksada esnemes zamanı 5 ayı bulur.

aklımda vardı birşeyler ama son zamanlarda bazı güvenilir gördüğümüz ürünlerde sorun çıkınca tekrar bir araştırmaya girmeye karar verdim.eczanelerde de özel ürünler var.Doğal acıbadem kremi sürende var ama kıl yapma durumuda var bu krem ve yağların.Eve döneyim bir araştırırım.

Buarada aleoveralı bebek yağını kullanma sakıncalı. Deri cabuk kana iletiyor.

Doktorun dediğini butun doktorlar diyor ilk 4 ay rejim bile yapabilirsin,senin deponu tükettir.şöyle düşün allahtan gelen bir mide bulantısı kusma var 4. Aya kadar.Yediği herşeyi çıkartıyor.vitamin kalsiyum demir magnezyum içeren gıdalar ve 2lt su tükettebiliriz.güneşışığı önemli.

Arkadaşıma dr. kağan kocatepe günde enaz 2 litre su az az iç.7 farklı sebze meyve tüket ve yoğurt ye demişti.

Himm anladim keseyle kalp atişini duyana kadar rahat yok bana

Hepimizde her aşamada tedirginlik var. Ama seninki kendi sağlığına zarar verecek boyutta ,daha ne sancılar ağrılar yerine göre kanamalar ne aşamalar var onlarda düşünemiyorum seni, unutma bebeği etkileyen en önemli şey senin pskolojin.Bir uğraş bul rahatlamaya çalış sen iyi olursan bebeğinde iyi olacak inşallah.Mutlu ol, negatif sonuç almadın , hamilesin

Kızlar iki gündür hiç bir ağrım sızım yoktu bugün yine bel ağrısı kasık ağrısı başladı bidebütüngün hiç bişey yapmadığım işyrinde oturduğum halde akşam üzeri dedimi ben bitik uykum geliyo çok

Benimde çok dengesiz birgünüm diğerine uymuyor sabaha doğru midem yanıyor bulanıyor gibi .Bel kasık ağrısı da gelgitli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…