canım benim o kadar oturmaya yine iyi dayanmışssın maşallah..:)Kızlar iki gündür hiç bir ağrım sızım yoktu bugün yine bel ağrısı kasık ağrısı başladıbidebütüngün hiç bişey yapmadığım işyrinde oturduğum halde akşam üzeri dedimi ben bitik uykum geliyo çok
ilahi ayşemakar arkadaşım baştan gözünü korkutma herheyacan güzel sabır edeceğiz dua edeceğiz hem kendi hem bebişlerin sağlığı için herşey zamanı gelince adım adım gerçekleşiyor rahat ol mutlu ol onlarda bunu hissetsin cnm..Himm anladim keseyle kalp atişini duyana kadar rahat yok bana
canım benim o kadar oturmaya yine iyi dayanmışssın maşallah..:)
canım benim o kadar oturmaya yine iyi dayanmışssın maşallah..:)
Dimi ama canım :))))canım benim o kadar oturmaya yine iyi dayanmışssın maşallah..:)
:))) yani tatlım maşallah ilerde bebişlerde dışarda oturmayı çokkk sevecekler :)))
Dimi ama canım :))))
Benden de daha negatif düşünen arkadaşlarda varmış ya ben ne deyim 11 lerde yola çıktımilahi ayşemakar arkadaşım baştan gözünü korkutma herheyacan güzel sabır edeceğiz dua edeceğiz hem kendi hem bebişlerin sağlığı için herşey zamanı gelince adım adım gerçekleşiyor rahat ol mutlu ol onlarda bunu hissetsin cnm..
İki gün benimde bulandı hep bugün hiç bulanmadı, çok dengesizlikler yaşıyoruzBenimde çok dengesiz birgünüm diğerine uymuyor sabaha doğru midem yanıyor bulanıyor gibi .Bel kasık ağrısı da gelgitli.
Ay bi gelsinlerde hep dışarda otururuz :)):))) yani tatlım maşallah ilerde bebişlerde dışarda oturmayı çokkk sevecekler :)))
mevlam ''kun feyekun'' desin sadece inşallah pes etmek yok bu yola çıktı isek sağlığı ile hepimiz kucağımıza alana kadar inşallahhh.sana tekrarr tekrarrrrr maşallahhhhh tatlımmmm..
Benden de daha negatif düşünen arkadaşlarda varmış ya ben ne deyim 11 lerde yola çıktım
Seninle aynı haftayız zaten 16şubat 5.gün embriyosu transferi benimde 3.kasım çıkıyor şimdilik.İki gün benimde bulandı hep bugün hiç bulanmadı, çok dengesizlikler yaşıyoruz
Anladim canim insallahhhh :)canım aslında ben de keseye bakılmayacaktı bu hafta bir ay dolunca transfer sonrası direk kalp atışına bakılacaktı ben geçen hafta bir kanama yaşayınca doktorum içim rahat etsin diye bana keseyi gösterdi yoksa tek randevu bugündü.seninde bir ay dolunca kalp atışına bakılır inşallahhh canım sağlıkla..
Maşallahmevlam ''kun feyekun'' desin sadece inşallah pes etmek yok bu yola çıktı isek sağlığı ile hepimiz kucağımıza alana kadar inşallahhh.sana tekrarr tekrarrrrr maşallahhhhh tatlımmmm..
Tatlim hamilesin allaha sukur cabalarinin hediyesini verdi allahim sana bebegi uzuyosun ve daha ski tutun masina stresle engel olma lutfen burda kanama yasayan arkadaslarimiz oldu gebelik testi negatif cikan arkadaslarimiz oldu.allaha sukurki pozitif sonuc aldin ama uzuluyorsun bebegide strese sokuyorsun zorlastiriyorsun cok sukur binlerce kez sukurki hamilesin bebisin seninle sakin ol stres yok allahin iznyle keseyi goreceksinNe bilim hala cok mutusuzum agliyorum
Bende bu gece iki kere mide bulantisi yanması gibi biseyle uyandim cook mutlu oldum[/QUOTE
Alemsin.Benimde bulanıyor
Benim eşim heycanla kusmamı bekliyor :)
Evet bana aile sagligindaki doktor dedi bunlara ek olarak da siyah kuru üzüm cekirdekli. Güneşte kurumus kayisi ve fındık. Haftada iki gun balık vede bol su.kızlar size ceviz ve badem ye diyen oldumu. folik asit varmış günde 4 tane ceviz ve badem yemek gerekiyormuş
bugün benden 4 tüp kan aldı aile hekimi bir sürü şey var içinde. tansiyon ölçtü gebelik kartı çıkardı. ilerki zamanda tetanoz aşısı vurulacakmışım onun bilgisini verdiEvet bana aile sagligindaki doktor dedi bunlara ek olarak da siyah kuru üzüm cekirdekli. Güneşte kurumus kayisi ve fındık. Haftada iki gun balık vede bol su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?