2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

canım benim o kadar oturmaya yine iyi dayanmışssın maşallah..:)

Himm anladim keseyle kalp atişini duyana kadar rahat yok bana
ilahi ayşemakar arkadaşım baştan gözünü korkutma herheyacan güzel sabır edeceğiz dua edeceğiz hem kendi hem bebişlerin sağlığı için herşey zamanı gelince adım adım gerçekleşiyor rahat ol mutlu ol onlarda bunu hissetsin cnm..

Benden de daha negatif düşünen arkadaşlarda varmış ya ben ne deyim 11 lerde yola çıktım

Anladim canim insallahhhh :)

Ne bilim hala cok mutusuzum agliyorum
Tatlim hamilesin allaha sukur cabalarinin hediyesini verdi allahim sana bebegi uzuyosun ve daha ski tutun masina stresle engel olma lutfen burda kanama yasayan arkadaslarimiz oldu gebelik testi negatif cikan arkadaslarimiz oldu.allaha sukurki pozitif sonuc aldin ama uzuluyorsun bebegide strese sokuyorsun zorlastiriyorsun cok sukur binlerce kez sukurki hamilesin bebisin seninle sakin ol stres yok allahin iznyle keseyi goreceksin

kızlar size ceviz ve badem ye diyen oldumu. folik asit varmış günde 4 tane ceviz ve badem yemek gerekiyormuş

Evet bana aile sagligindaki doktor dedi bunlara ek olarak da siyah kuru üzüm cekirdekli. Güneşte kurumus kayisi ve fındık. Haftada iki gun balık vede bol su.
bugün benden 4 tüp kan aldı aile hekimi bir sürü şey var içinde. tansiyon ölçtü gebelik kartı çıkardı. ilerki zamanda tetanoz aşısı vurulacakmışım onun bilgisini verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…