- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
bana iki tane konuldu kaçı tutdu bilmiyorum. haftaya belli olacak.Hamile arkadaslar kac embriyo kondu kaci tuttu,cvp verirmisiniz rica etsem.
Kizlar bugun hic keyfim yok su gibi akinti devam birde bugun karin bosluklarim agriyor
Bana 2 tane transfer oldu bakalim yarin ogrenicemHamile arkadaslar kac embriyo kondu kaci tuttu,cvp verirmisiniz rica etsem.
benim kasık ağrım bitmedi hala ara ara oluyor. birde bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. taş taşımış gibiyim sürekli yatmak istiyorum.Iyi aksamlar arkadaş lar nasilsiniz sikayetleriniz varmi benim kasik agrilarim durmustu bugun tekrar basladi siddetli bu sefer korktum biraz suan hala agriyor yani afedersiniz vajinanin ön kemigi varya orasi nasil agriyor sanki darbe almisim gibi
anladım canım aramızda iki hafta var o zaman inşallah kucağımi za almayi da nasip eder RabbimSubatin 8 de transfer oldum dun kalp atisini duydum tatlim._tangled arkadasimla ayniyiz dogumada 1 gun arayla yada ayni gun gidecegiz allahin izniyle :)))))
Birde durmadan karnin acikiyor ama yemekte yiyesim yok bol bol tatli pasta istiyor canimNormal bunlar bende de var hepsi ,canını sıkma ,gecici bunlar.
Aynen canım bitişik yazmışım deger arttı yani o kadar fark önemli değildir öyle olsa doktor bi daha yaptır der bana bi daha yaptırmana gerek yok 2 hafta sonra ultrasona gel dedi13.gün 592 den
15.gün 1000 olmuş.
seninle aynı oranda artmış
Amin canim aminn allahim kimsenin ellerini bosa cevirmesinanladım canım aramızda iki hafta var o zaman inşallah kucağımi za almayi da nasip eder Rabbim
Ben zayifim yemekle hic mi hic aram yoktu kahvalti yapmiyodum hic 2 haftadir saat basi migdem kaziniyor.oha dicen ama bugun 3 tabak pilav yedim:))))Birde durmadan karnin acikiyor ama yemekte yiyesim yok bol bol tatli pasta istiyor canimonlarda zararli diye yemej istemiorum (
Evet canım dediler de benim canım çok istemiyo yağlı şeyler yiyemiyorumkızlar size ceviz ve badem ye diyen oldumu. folik asit varmış günde 4 tane ceviz ve badem yemek gerekiyormuş
Benimde ağzıma birşey atasım var ama garip bir şekilde sadece istek, iştah yok.Benim daha çok meyve ve meyve suları ve tuzlu yemiş istiyor .çikolata,tatlı çok sevmem normalde de.Birde durmadan karnin acikiyor ama yemekte yiyesim yok bol bol tatli pasta istiyor canimonlarda zararli diye yemej istemiorum (
Oluyo canım çok fazla yorma kendi ayakta fazla durunca oluyoIyi aksamlar arkadaş lar nasilsiniz sikayetleriniz varmi benim kasik agrilarim durmustu bugun tekrar basladi siddetli bu sefer korktum biraz suan hala agriyor yani afedersiniz vajinanin ön kemigi varya orasi nasil agriyor sanki darbe almisim gibi
Evet canım dediler de benim canım çok istemiyo yağlı şeyler yiyemiyorum[/QUOTE
bende bugün 3-4 tane yedim. sende canın istemiyorsa 3-4 tane ye canım ilk 3 ay bunlar önemliymiş
Ben ztn normaldede severdim :) dolapta pasta var yesemi yemesemi arasinda kararsizimm :)) yasa cubuk kreaker yiyeyim :)))Benimde ağzıma birşey atasım var ama garip bir şekilde sadece istek, iştah yok.Benim daha çok meyve ve meyve suları ve tuzlu yemiş istiyor .çikolata,tatlı çok sevmem normalde de.
Ben zayifim yemekle hic mi hic aram yoktu kahvalti yapmiyodum hic 2 haftadir saat basi migdem kaziniyor.oha dicen ama bugun 3 tabak pilav yedim:))))
Ben ztn normaldede severdim :) dolapta pasta var yesemi yemesemi arasinda kararsizimm :)) yasa cubuk kreaker yiyeyim :)))
Yerleşme ağrıları canım maşallah korkma :))Iyi aksamlar arkadaş lar nasilsiniz sikayetleriniz varmi benim kasik agrilarim durmustu bugun tekrar basladi siddetli bu sefer korktum biraz suan hala agriyor yani afedersiniz vajinanin ön kemigi varya orasi nasil agriyor sanki darbe almisim gibi
Valla normalde aciksamda yemeyen insan saat basi acikiyo:)))amin butun bebislere yediklerimiz sifa olsun insallahO maşallah :) bebeğin sevmiş istemiş.Şifa olsun ikinizede inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?