- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Canim benimde vajina bölümunde agrim hep oldu yine var . Canını sıkma. Bunlarin hepsi orda olduklarına dair hatirlatmalar. Ben burdayim anne unutma hareketlerine dikkat et diyoki biz dalip yanlis hareketler yapmayalimIyi aksamlar arkadaş lar nasilsiniz sikayetleriniz varmi benim kasik agrilarim durmustu bugun tekrar basladi siddetli bu sefer korktum biraz suan hala agriyor yani afedersiniz vajinanin ön kemigi varya orasi nasil agriyor sanki darbe almisim gibi
Ye tatlim aklinda kalcagina midende kalsin:))kalk ye hadi.ben dun ilkez disari cikmistim carsida yuruyorum heryerden gelen kokulari alirmi insan ya her kokuyu ayri ayri aldim baktim mide zafiyeti geciricem eve kactim burnum asiri hassaslasti:)))))Ben ztn normaldede severdim :) dolapta pasta var yesemi yemesemi arasinda kararsizimm :)) yasa cubuk kreaker yiyeyim :)))
Bendede altta kramplarda oluyor cok normalmis amaCanim benimde vajina bölümunde agrim hep oldu yine var . Canını sıkma. Bunlarin hepsi orda olduklarına dair hatirlatmalar. Ben burdayim anne unutma hareketlerine dikkat et diyoki biz dalip yanlis hareketler yapmayalim
Evet rahim büyüyor hazırlanıyor şükürler olsunBendede altta kramplarda oluyor cok normalmis ama
Cok sukur valla.sen nasilsin canim nasil gidiyorEvet rahim büyüyor hazırlanıyor şükürler olsun
Çok heyecanlı çok güzel bir duygu cnm Allahım.isteyen herkese yaşatsın sağlıkla insallahhCuma günü bayilip randevuya gidemeyebilirim cok heyecanli yahu simdiden kalbim carpiyor
Iyi gidiyo canim belimde agrilar olmaya basladi yine genel olarak iyiyim.Cok sukur valla.sen nasilsin canim nasil gidiyor
Ayakta cok kalincada bel agriyo yapiyor uyuyorum migde bulantisina uyanyorum yada kramplara :))sende oluyomu migde bulantisi??Iyi gidiyo canim belimde agrilar olmaya basladi yine genel olarak iyiyim.
Sen uyuyabiliyo musun artik
canımm çok teşekkür ederim ^-^
bana dietisten kahvaltıda 2 ceviz verdi. bademi bilmiorum da fındık fıstıkta folik asit bol diye biliorum ama sonuçta folik asit tableti kullanıoruz. folik asit alcaz diye fındık fıstığı abartmak da sağlıksız kilo almaya yol açar. yüksek kalorili şeyler sonuçta... ceviz bebeğin beyin gelişimi açısından gereklikızlar size ceviz ve badem ye diyen oldumu. folik asit varmış günde 4 tane ceviz ve badem yemek gerekiyormuş
bana bir tane transfer edildi. ve tuttu. :) ben de bu konuda çok tedirginlik yaşadım. bir tane diye kesin tutmayacak dedim ama şükürler olsun öyle olmadıHamile arkadaslar kac embriyo kondu kaci tuttu,cvp verirmisiniz rica etsem.
Cok sevindim cnm,bende 1 koydurcam sanirim,ben 6 aylik erken dogum yaptim ikiz,ondan cok korkuyorum 1 olsun istiyorum.bana bir tane transfer edildi. ve tuttu. :) ben de bu konuda çok tedirginlik yaşadım. bir tane diye kesin tutmayacak dedim ama şükürler olsun öyle olmadı
biz de doktora çok ısrar ettik 2 tane transfer edilsin diye. şansı düşürüyor evet ama inanın çoğul gebelik de riskli bir durum hem anne hem de bebek açısından. en doğrusu bu emin olun dedi. hayırlısıysa olur canım. daha önce hamile kalmış olman bile güzel bir şey en azından hamile kalabildiğini biliyorsun :)Cok sevindim cnm,bende 1 koydurcam sanirim,ben 6 aylik erken dogum yaptim ikiz,ondan cok korkuyorum 1 olsun istiyorum.
biz de doktora çok ısrar ettik 2 tane transfer edilsin diye. şansı düşürüyor evet ama inanın çoğul gebelik de riskli bir durum hem anne hem de bebek açısından. en doğrusu bu emin olun dedi. hayırlısıysa olur canım. daha önce hamile kalmış olman bile güzel bir şey en azından hamile kalabildiğini biliyorsun :)
Hayırlısı olsun canım, Allah dualarını kabul etsin sağlıklı sıhatli al kucağına bebeciğini.Evet cnm cok sukurde,cok zor gunlerdi,3 koyduk 3 de tuttu,cok yiprandim sonra ikize indirdik,6 aylikkken onlarda gitti
Simdi 10 gun sonra tekrar transfer olucam 8 ay olucak aralarinda.
Hayırlı olsun canım Alkah kalp atımlarınıda göstersin inşallahDun muayenemiz vardı.keseyi gorduk çok şükür Rabbime.iki tane konulmuştu 1 tanesi tutmuş bir kese vardı.hayırlısı buymus dedik artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?