2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canim benimde vajina bölümunde agrim hep oldu yine var . Canını sıkma. Bunlarin hepsi orda olduklarına dair hatirlatmalar. Ben burdayim anne unutma hareketlerine dikkat et diyoki biz dalip yanlis hareketler yapmayalim

Ben ztn normaldede severdim :) dolapta pasta var yesemi yemesemi arasinda kararsizimm :)) yasa cubuk kreaker yiyeyim :)))
Ye tatlim aklinda kalcagina midende kalsin:))kalk ye hadi.ben dun ilkez disari cikmistim carsida yuruyorum heryerden gelen kokulari alirmi insan ya her kokuyu ayri ayri aldim baktim mide zafiyeti geciricem eve kactim burnum asiri hassaslasti:)))))

kızlar size ceviz ve badem ye diyen oldumu. folik asit varmış günde 4 tane ceviz ve badem yemek gerekiyormuş
bana dietisten kahvaltıda 2 ceviz verdi. bademi bilmiorum da fındık fıstıkta folik asit bol diye biliorum ama sonuçta folik asit tableti kullanıoruz. folik asit alcaz diye fındık fıstığı abartmak da sağlıksız kilo almaya yol açar. yüksek kalorili şeyler sonuçta... ceviz bebeğin beyin gelişimi açısından gerekli

bana bir tane transfer edildi. ve tuttu. :) ben de bu konuda çok tedirginlik yaşadım. bir tane diye kesin tutmayacak dedim ama şükürler olsun öyle olmadı
Cok sevindim cnm,bende 1 koydurcam sanirim,ben 6 aylik erken dogum yaptim ikiz,ondan cok korkuyorum 1 olsun istiyorum.

Cok sevindim cnm,bende 1 koydurcam sanirim,ben 6 aylik erken dogum yaptim ikiz,ondan cok korkuyorum 1 olsun istiyorum.
biz de doktora çok ısrar ettik 2 tane transfer edilsin diye. şansı düşürüyor evet ama inanın çoğul gebelik de riskli bir durum hem anne hem de bebek açısından. en doğrusu bu emin olun dedi. hayırlısıysa olur canım. daha önce hamile kalmış olman bile güzel bir şey en azından hamile kalabildiğini biliyorsun :)

Evet cnm cok sukurde,cok zor gunlerdi,3 koyduk 3 de tuttu,cok yiprandim sonra ikize indirdik,6 aylikkken onlarda gitti
Simdi 10 gun sonra tekrar transfer olucam 8 ay olucak aralarinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…