- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Dun muayenemiz vardı.keseyi gorduk çok şükür Rabbime.iki tane konulmuştu 1 tanesi tutmuş bir kese vardı.hayırlısı buymus dedik artık.
biz de doktora çok ısrar ettik 2 tane transfer edilsin diye. şansı düşürüyor evet ama inanın çoğul gebelik de riskli bir durum hem anne hem de bebek açısından. en doğrusu bu emin olun dedi. hayırlısıysa olur canım. daha önce hamile kalmış olman bile güzel bir şey en azından hamile kalabildiğini biliyorsun :)
Benim ilk denemem cnm, yaşım 34.Yasin kacti cnm ilk denemenmiydi senin
Amin canım inşallah.Ayın 18 ine randevu aldık .inşallah duyarız. Her aşaması bir sınav gibi. Heyecanlı, stresli...Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah canımHayırlı olsun canım Alkah kalp atımlarınıda göstersin inşallah
Benim ilk denemem cnm, yaşım 34.
35 yaşındayım cnm.ilk denememizdi kısmet oldu Rabbime sükürler olsunYasiniz kacti,ilk denemenizmi?
Hayır bana 3 konuldu, sanırım 1 tane tuttu, cuma günü görücez inşallahSizede 1 embriyo konuldu?
bana bir tane transfer edildi. ve tuttu. :) ben de bu konuda çok tedirginlik yaşadım. bir tane diye kesin tutmayacak dedim ama şükürler olsun öyle olmadı
Bende de dün gece oldu canim uykudan uyandırdı :)Ayakta cok kalincada bel agriyo yapiyor uyuyorum migde bulantisina uyanyorum yada kramplara :))sende oluyomu migde bulantisi??
Saol canım çok.teşekkürler sağlığı ile darısı sana ve bekleyen tüm.arkadaşlara olsun cnmNe ara bu kadar yazı yazıldı oku oku bitmiyor_tangled_ canım süper bebişinin sesini duymak içinde bir varlık olduğunu bilmek maşallah 9 ayı sağlıklı bi şekilde geçirirsin inşallah hepimiz aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?