2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

doktorum ikinci teste ihtiyaç duymadı 10 gün sonra kese için çağırdı. dün aile hekimi çağırdı bir sürü test yaptı gebelikde istemiş. 344 çıktı
Selam canım merak etme %60 artmış önemli olan bu. Benim de %60 artmıştı iki sefer yaptığım testte sonra daha iyi arttı ve dr zaten %60 artış olduğunda hiç bir sıkıntı yok demişti. İçni ferah tut

sağol canım. doktorumu aradım aslında kızdı benim gerek duymadığım bir testi yapmışsın diye. gebelik testleri aynı kurumda yapılması gerekiyormuş. aile hekimim dinlemeden benden kan aldı. o yüzden yorum yapamam p. tesi gelin keseye bakalım ona göre hareket edelim dedi. sence birinci testi yaptığım hastaneye tekrar test yaptırayımmı bugün 14. gün

Canım bence hiç boşa stres yapma ben çok stres oldum ilk bulduğum yerde yine yaptırmıştım yine %60 çıkmıştı başlamıştım ağlamaya. Sonra hem türkçe hem yabancı kaynaklardan baya bir araştırdım ve %60 artış olduğu sürece hiç bir sıkıntı olmadığını anladım. Bilseydim hiç yaptırmaz kendimi o günlerde boşuna strese sokmazdım. Ben çok şükür zamanına uygun olarak keseyi ve kalp atışlarını da aldım hala her şey olması gerektiği gibi. Tek fark benim bulantılarım hemen hemen hiç yok. Hcg'nin çok yüksek seyretmediği gebeliklerde mide bulantısı da olmazmış şu an bunun faydasını görüyorum. Zaten kesenin görülmesinden sonra bir daha bakılmıyor hcg'ye çünkü hcg bebişin tutunduğuna dair ilk veri ondan sonra ultrason kadar güvenli değil sağlıklı büyümenin tespiti açısından.

teşekkür ederim bilgilendirmen için. doktorun tepkisi korkuttu. birşey diyemem dedi. c.tesi yada p.tesi keseye bakalım dedi. ayrı iki labaratuvarda olması yanlış dedi

11. gün 217 diydi
Canım benim de 11. Gün 277 idi. Tekrarlamaya gerek görmediler 9. Gün 92 idi diye. İlk tahlilin 11. Gün mü öncesinde baktırmamış mıydın? Bir de tam ikiye katlaması şart değil sanırım 1,5 kat artması en azından beklenior doktora danışmadın mı? Aklına takacağına en doğrusu hastaneyi aramak

ilk 11. gününde yaptırdım 217 çıktı. doktorum tekrarına gerek yok dedi. ama aile hekimi dinlemede dün kan aldı. 13. günde 344 çıktı. doktorumu aradım aynı hastanede yapılmadığı için birşey diyemem dedi. tekrar test yapma p.tesi keseye bakalım ona göre bakalım dedi.

Ya o zaman bi sıkıntı yoktur canım ^_^ sıkma canını. Biraz da cahil olmak gerekiyor bu aşamalarda ne kadar bir şey okuyup peşine düşsen o kadar sıkıntı buluosun kendine

canım sıkıldı biraz
Canının sıkılmasını gerektirecek bir durum yok bence birçok dr eğer değer çok düşük değilse ikinciyi yaptırmıyor.değerlerin düşük değil.artışda bünyeye göre bazılarında çok abartı da yukseliyor bazılarında kabul edilir az değerde oluyor.
Kaldı ki tüp bebekte doktorlar negatif birşey varsa hemen ümitlenme diyor zaten.
inşallah pazartesi güzel haberlerini alıcaz.
bebeğe zarar verme stres yaparak onun şuan sıkı sıkıya tutunmaya ihtiyacı var annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…