2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hic benim bulanmiyor sadece karnim kaziniyor :)))
Benim bu hafta başladı bulantı.
Ama kusma yok .
Uzun yoldan dönersin sabahın erken saati gardan eve dönerken böyle miden altüst bir garip olur öyle birşey :)
Gözünde canlandırabildin mi? :))

Ama kusma yok .
Uzun yoldan dönersin sabahın erken saati gardan eve dönerken böyle miden altüst bir garip olur öyle birşey :)
Hehehe anliyorumm :)) yarin keseyi görmeye gidicem bakalim cok heycanliyim

Kizlar adetimin 4. Gunu dunki tahlilim de ostrojen 75 cikti doktor bu ay da erteleyebilirim dedi transferi biktim ya valla bi transfer edemediler yine de yarin belli olacak

Kizlar adetimin 4. Gunu dunki tahlilim de ostrojen 75 cikti doktor bu ay da erteleyebilirim dedi transferi biktim ya valla bi transfer edemediler yine de yarin belli olacak
Ya ben ilk defa duyuorm bunu bana bakıldı mı hiç haberim bile yok. Neden yüksek çıkıomuş düşürmenin yolu yok mu?

Arkadaslar merhabalar gebeliğin kaçıncı haftasına kadar beta hcg 2 ye kalıyor birde heriki günde ikiye mi katlamli bilgisi olan varsa yardimci olsun lutfen

canım benim de 2 ay ertelenmişti. Hiç sıkılma bence. Doktorun garantiye almadan yapmak istemiyor demek ki transferi. Bence en iyisini yapıyor. Tüm şartlar iyi olsun ki hayal kırıklığı yaşama:)

canım benim de 2 ay ertelenmişti. Hiç sıkılma bence. Doktorun garantiye almadan yapmak istemiyor demek ki transferi. Bence en iyisini yapıyor. Tüm şartlar iyi olsun ki hayal kırıklığı yaşama:)
Haklisin canim insan bu yola girince hemencecik olsun istiyor vakti zamani gelmedi demekki ama uzulmuuor da degilim

Ama kusma yok .
Ayni benim mide yanmami tarif etmissin valla bugün tam da böyleydim bogazima kadar yaniyor midem

Nasılsınız arkadaşlar? Biz dün kesemizi gördük sonunda:) Mercimek bezelye arasında bişey yahuu! iki tane 5. gün transferi olmuştu ama şuanda 1 tane kalmış görünüyor. Sizde durumlar nedir?
Cnm biz de salı günü keseyi gorduk şükürler olsun.bnm de iki transfer olmuştu bir tanesi tutmuş.ikiye alistirmisim kendimi ama hayırlısı buymus demek ki

merhaba arkadaşlar ben cesaret edip de teste gidemedim bugün 10. günüm, cumartesi gününe yani test gününe kadar beklemeye karar verdim, önceki gece sabaha kadar adet sancısı gibi ağrım olmuştu, şimdi yok şükür arada bir gelip gidiyor, lütfen bana da dua edin cumartesi günü güzel sonuç alayım.

Kızlar hiç giremiyorum ben gündüzleri çalıştığım için , yarın benimde kontrolüm var kese ve kalp atımı için , sabah gitxektik ama eşimin sabah acil işi çıktı gün içinde uygun olduğu saat gitcez artık

B
Ama kusma yok .
Benimde bulantı var canım sabah ve akşam yatacagimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…