2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Herzaman ikiye katlamiyor yüzde 60 gecse yeterli diyor doktorlar :) takma kafana cnm bnim
benim 11.gün 217 çıkmışdı 13. gün 344 çıktı bayağı üzüldüm. ama bir daha test yapmayacağımç transferden kaç gün sonra kesesi gördüler

benim 11.gün 217 çıkmışdı 13. gün 344 çıktı bayağı üzüldüm. ama bir daha test yapmayacağımç transferden kaç gün sonra kesesi gördüler
Daha benimde görmediler canim yarin görülcek ama eger hesaplamarima göre yarin 4000 falan olmasi lazim betanin yarin 19 gun oluyor transferin

Hayir değil saglik ocaginda test yaptirdin sanirim öyle yaziyor forumdada saglik ocaklarindaki testler cok iyi bakilmiyor o yuzden öyle cikmiştir ayrica dusuk değil artmiş yani
evet sağlık ocağı yaptı ikinci testi. dün sabah kan aldı bugün sabah zor çıktı. o kadar ilgililer

benim değerim düşük değilmi
Aslında 2 günde değil 72 saat yani 3 günde 2 kat artış olur.Arkadaşlarda kendi değerleriyle örnek vermiş aynı senin gibi 2.gun %60 artmış.
Burda 12 gün değeri 11 olan var hatta 7 olan var.Onları düşün. Allaha şükür şuan gayet sağlıklılar maşallah. Herkesin hcg değeri birbirinde çok farklı burda hiçbirimizin ki birbirini tutmuyor.
hcg değerin 5 in üzerinde mi?
(3.gün)
yani 72 saat sonra enaz 2 katına çıktı mı?
problem yok o zaman.
Senin (3.gün)72 saat sonra ki değerin 217 den 500 çıkar kesin merak etme.

Kizlar gunaydin bugun muayene oldum Cok sukur kis miyom gozumedi rahimdede sikinti cikmadi simdi ilaclarimi verecekler ve bu sureci anlatacaklar onu bekliyorum cok heyecanlandim 1.5aylik bir tedavi surecimiz olacak dediler bakalim hayirlisi
hadi hayırlı olsun canım çokkkkk sevindim sağlıkla güzel haberlerin artarak devam etsin inşallahhhh...

evet sağlık ocağı yaptı ikinci testi. dün sabah kan aldı bugün sabah zor çıktı. o kadar ilgililer
Bosver takma bunlar herseyin hayirlisi Allahtan yüce rabbim ol derse olur herkesin beta hcg yüksek olmuyor ama bu demek değilki düşük olcak veya kimyasal gebelik olcak yüzde 60 bile artsa yeter diyor doktorlar cogu sitede yani yüzde 60 artarak saglikli cocuklar getiren cok kişi okudum oyuzden allah hayirlisini nasip etsin hayirsizsa benim icin olmasin zaten

Misafirlikte hep oturdugum icin bugun belim baya agriyor eve geldim camşir attim makinaya yemek yaptim şimdi uzaniyorum eşimin gelmesini bekliyorum ben evde dinlenemiyorum ya cok sıkliuorum piskoljm bozuluyor bunalıyorum nedense illa bi yerlere gitcem

teşekkür ederim bilgilendirmen için. doktorun tepkisi korkuttu. birşey diyemem dedi. c.tesi yada p.tesi keseye bakalım dedi. ayrı iki labaratuvarda olması yanlış dedi
tatlım doktorun sonucuna değil farklı yerde test yaptırmana kızmış bizi de önceden uyarmışlardı testler aynı yerde yapılacak diye daha tutarlı olması için yani canını sıkma ve aile hekimine gereksiz kan vermişşsin sonuçta senin doktorun onun uzmanı benim ailemde tamamen doktor ama doktorumun işine hiçbirisi karışmıyor..

ilahi tatlım kısa gezintiler yap ama unutma çünkü aralarda dinlenmen gerek :))

şöyle bilimsel bir veri varmış.Eğer anne gebeliği sıkıntılı stresli geçirirse çocuklar yaramaz oluyormuş.
2 çocuklu anneleri düşünüyorum.
ikinci yaramaz olmalı :)

Kizlar adetimin 4. Gunu dunki tahlilim de ostrojen 75 cikti doktor bu ay da erteleyebilirim dedi transferi biktim ya valla bi transfer edemediler yine de yarin belli olacak
stres yapma tatlım herişte bir hayır vardır unutma sağlıklı olsun tutsun varsın bir ay geç olsun...

şöyle bilimsel bir veri varmış.Eğer anne gebeliği sıkıntılı stresli geçirirse çocuklar yaramaz oluyormuş.
2 çocuklu anneleri düşünüyorum.
ikinci yaramaz olmalı :)
Ben buna cok şahit oldum cnm cok sakin hamilelik geciren arkdaşlarimin cocuklari cok sakindi ama cok stresli ve mutsuz gecirenlerin cocuklari cok aglakti :))

inşallah canım saglıklı hayırlı güzel sonuçlarını duyarız dualarımız seninle ve tüm arkadaşlar ile...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…