Ay canım hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz daha benim 10 gün varBen yarin gidicem canim meraktan ölücem :) kendi doktorum carşba gel dedi ama :) baska bi doktora gidicem yarin cok heycanliyim
benim 11.gün 217 çıkmışdı 13. gün 344 çıktı bayağı üzüldüm. ama bir daha test yapmayacağımç transferden kaç gün sonra kesesi gördülerHerzaman ikiye katlamiyor yüzde 60 gecse yeterli diyor doktorlar :) takma kafana cnm bnim
Daha benimde görmediler canim yarin görülcek ama eger hesaplamarima göre yarin 4000 falan olmasi lazim betanin yarin 19 gun oluyor transferinbenim 11.gün 217 çıkmışdı 13. gün 344 çıktı bayağı üzüldüm. ama bir daha test yapmayacağımç transferden kaç gün sonra kesesi gördüler
benim değerim düşük değilmiDaha benimde görmediler canim yarin görülcek ama eger hesaplamarima göre yarin 4000 falan olmasi lazim betanin yarin 19 gun oluyor transferin
Hayir değil saglik ocaginda test yaptirdin sanirim öyle yaziyor forumdada saglik ocaklarindaki testler cok iyi bakilmiyor o yuzden öyle cikmiştir ayrica dusuk değil artmiş yanibenim değerim düşük değilmi
evet sağlık ocağı yaptı ikinci testi. dün sabah kan aldı bugün sabah zor çıktı. o kadar ilgililerHayir değil saglik ocaginda test yaptirdin sanirim öyle yaziyor forumdada saglik ocaklarindaki testler cok iyi bakilmiyor o yuzden öyle cikmiştir ayrica dusuk değil artmiş yani
Aslında 2 günde değil 72 saat yani 3 günde 2 kat artış olur.Arkadaşlarda kendi değerleriyle örnek vermiş aynı senin gibi 2.gun %60 artmış.benim değerim düşük değilmi
hadi hayırlı olsun canım çokkkkk sevindim sağlıkla güzel haberlerin artarak devam etsin inşallahhhh...Kizlar gunaydin bugun muayene oldum Cok sukur kis miyom gozumedi rahimdede sikinti cikmadi simdi ilaclarimi verecekler ve bu sureci anlatacaklar onu bekliyorum cok heyecanlandim 1.5aylik bir tedavi surecimiz olacak dediler bakalim hayirlisi
Bosver takma bunlar herseyin hayirlisi Allahtan yüce rabbim ol derse olur herkesin beta hcg yüksek olmuyor ama bu demek değilki düşük olcak veya kimyasal gebelik olcak yüzde 60 bile artsa yeter diyor doktorlar cogu sitede yani yüzde 60 artarak saglikli cocuklar getiren cok kişi okudum oyuzden allah hayirlisini nasip etsin hayirsizsa benim icin olmasin zatenevet sağlık ocağı yaptı ikinci testi. dün sabah kan aldı bugün sabah zor çıktı. o kadar ilgililer
tatlım doktorun sonucuna değil farklı yerde test yaptırmana kızmış bizi de önceden uyarmışlardı testler aynı yerde yapılacak diye daha tutarlı olması için yani canını sıkma ve aile hekimine gereksiz kan vermişşsin sonuçta senin doktorun onun uzmanı benim ailemde tamamen doktor ama doktorumun işine hiçbirisi karışmıyor..teşekkür ederim bilgilendirmen için. doktorun tepkisi korkuttu. birşey diyemem dedi. c.tesi yada p.tesi keseye bakalım dedi. ayrı iki labaratuvarda olması yanlış dedi
B
Benimde bulantı var canım sabah ve akşam yatacagimda
ilahi tatlım kısa gezintiler yap ama unutma çünkü aralarda dinlenmen gerek :))Misafirlikte hep oturdugum icin bugun belim baya agriyor eve geldim camşir attim makinaya yemek yaptim şimdi uzaniyorum eşimin gelmesini bekliyorum ben evde dinlenemiyorum ya cok sıkliuorum piskoljm bozuluyor bunalıyorum nedense illa bi yerlere gitcem
Misafirlikte hep oturdugum icin bugun belim baya agriyor eve geldim camşir attim makinaya yemek yaptim şimdi uzaniyorum eşimin gelmesini bekliyorum ben evde dinlenemiyorum ya cok sıkliuorum piskoljm bozuluyor bunalıyorum nedense illa bi yerlere gitcem
stres yapma tatlım herişte bir hayır vardır unutma sağlıklı olsun tutsun varsın bir ay geç olsun...Kizlar adetimin 4. Gunu dunki tahlilim de ostrojen 75 cikti doktor bu ay da erteleyebilirim dedi transferi biktim ya valla bi transfer edemediler yine de yarin belli olacak
Ben buna cok şahit oldum cnm cok sakin hamilelik geciren arkdaşlarimin cocuklari cok sakindi ama cok stresli ve mutsuz gecirenlerin cocuklari cok aglakti :))şöyle bilimsel bir veri varmış.Eğer anne gebeliği sıkıntılı stresli geçirirse çocuklar yaramaz oluyormuş.
2 çocuklu anneleri düşünüyorum.
ikinci yaramaz olmalı :)
inşallah canım saglıklı hayırlı güzel sonuçlarını duyarız dualarımız seninle ve tüm arkadaşlar ile...:)merhaba arkadaşlar ben cesaret edip de teste gidemedim bugün 10. günüm, cumartesi gününe yani test gününe kadar beklemeye karar verdim, önceki gece sabaha kadar adet sancısı gibi ağrım olmuştu, şimdi yok şükür arada bir gelip gidiyor, lütfen bana da dua edin cumartesi günü güzel sonuç alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?