2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

çok güzel hadi bakalım senin de güzel haberlerini minik sağlıklı kalp atışlarını alalım canım inşallah ama çok heyecanlı...

Ben buna cok şahit oldum cnm cok sakin hamilelik geciren arkdaşlarimin cocuklari cok sakindi ama cok stresli ve mutsuz gecirenlerin cocuklari cok aglakti :))

O zaman bizi ne mutlu ediyorsa kendimizi zorlamadan onu yapalım,stressiz bir hamlelik için.

Anlamadigi
hadi hayırlı olsun canım çokkkkk sevindim sağlıkla güzel haberlerin artarak devam etsin inşallahhhh...
amin canim insaalh bende guZel haberler veririm sizlere sadece anlamadigim ben hemen isleme baslayacagiz saniyordum bu adetimle muayene etti yirmigun sonrasina bir igne verdi sonra adetinin 2.gunu gel dedi tahmini 20gun rahimi hazirlariZ dediler neden bu ay yapmadilar yirmigun sonrasina igne verdiler onu anlamadim dalmisim zaten sormakda aklima gelmedi hatta isin komik tarafi hast ciktim metroya gidecegim akpil bastim sonra ciktim tekrar akpil bastim nasil dalmissam artik pes dedim kendime kan testi falanda yapmadi bana

O adet sancisi gibi agri oluyo tatlim.hadi hayirlisi insallah guzel haber alacaksin allahin izniyle.dualarim butun arkadaslarimla allahim kimsenin elini bosa cevirmesin insallah

tatlım normal rahimi hamileliğe hazırlamak için ne güzel yani sonuçta vücut kendi hazırlanmıyor dışarıdan uyarıcı desteklerle aynı şeyler uygulamalar bizlere de yapıldı sadece senin embriyolar hazır annişelrini bekliyorlar çok güzel heyecanlı bir süreç sağlıkla tamamlarsın inşallahh gönlündekini versin mevlam inş...:))

Ben pert hersey devam ayni bende sag kasigima agri girmisti 3 saat gecmedi cok korktum yatiyorum.iyi olmana sevindim canim.

Kızceler göbekten kan sulandırıcı iğne vurulan arkadaşlar sizlerin de karnı morardı mı

İnsal
ayy insallahh ben bugun ilaclari verir diye dusundumde tedaviye baslariz diye demek dondurulmusla bole oluyor sonucda alanin en iyilerinden biri oda simdide diger adetimi beklicem be yapayim yeterki tedavim olumlu gecsin

Bende morarma yok fakat istem dışı kasıyorum canım yanıyor artık daha ne kadar devam edilicek bilgin varmı
Bilmiyorum canım ama 9 ay devam eder gibi düşünüyorum ben daha kontrole gitmediğim için ilaçlarım hakkında bilgim yok

çok teşekkür ederim canım. görünce biraz canım sıkıldı içim biraz rahatladı.

aile hekimleri takip ettikleri gebeler için devletten para alıyormuş. sanırım o yüzden peşime düştü.

Iyi aksamlar arkadaslar bende bugun keseyi gordum cok sukur allahima birde size birseybsoracagim kese gorundu ama yaninda kucuk. Bitane daha var ama kesin birsey soylemedi iki hafta sonra kalp atisi icin cagirdi ords daha iyi goruruz dedi kesin iki taelne mi birtanemi diye ne olabilir sizce

tatlım kapl atışında belli olur doktorun da emin olamamış sonuçta ayyy birhafta sana heyecan ikiz mi tek mi diye sağlıklı hayırlısı olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…