- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
Ya evet canim hic sorma bu ilk zamanlar gecmiyor hic :) ultrason resmindr de bitanr buyuk kese var bitane kucuk kese doktor emin olmadan ikiz diyemedi yani bakalim ne olacak . duana amin hayatimtatlım kapl atışında belli olur doktorun da emin olamamış sonuçta ayyy birhafta sana heyecan ikiz mi tek mi diye sağlıklı hayırlısı olsun canım :)
Saolsın canım amin inşallah :)inşallah canım saglıklı hayırlı güzel sonuçlarını duyarız dualarımız seninle ve tüm arkadaşlar ile...:)
İyiyim canım bı sıkıntı yok çok şükür ewet cumartesi gideceğim Allahın izniyle bAkalım mevlamın mucizesini göreceğim''cipsoni''ciğim nasılsın buaralar pek takılmıyorsun umarım iyisindir senin de randevuya az kaldı cumartesi idi değil mi?
Çok sağol canım inşallah,O adet sancisi gibi agri oluyo tatlim.hadi hayirlisi insallah guzel haber alacaksin allahin izniyle.dualarim butun arkadaslarimla allahim kimsenin elini bosa cevirmesin insallah
Benim bebegim oluyordu ama malesef 2 kere kimyasal bikere diş gebelik yaşadim 1 sene icinde tüplerim tikali oldugu icin normal yolla nasip olmadi ilk tüp bebek denemem bu bnim 2 senedir bebek istiyorum 3 yildir evliyim 26 yaş :)Arkadaşlar kaç yıldır bebişiniz olmuyor ve kaçıncı denemede oldu merak ediyorum :)
Evet karmakarisik stres korku heycan hepsi bi arada bende test gunume kadar adet sancisi cekmistim icini rahat tut allahim okadar ugrasini cabani bosa cevirmeyecek insallah rabbimÇok sağol canım inşallah,
Bazı arkadaşlar öyle belirtiler yazıyorki onları okudukça tedirgin oluyorum, sonra hiç belirti olmayanı okuyorum mutlu oluyorum. Karmaşık duygular yani :)
Çok heyecenlıyım birazda tedirginlik var tabi, bende bilmiyorum yarın ne olcakçok güzel hadi bakalım senin de güzel haberlerini minik sağlıklı kalp atışlarını alalım canım inşallah ama çok heyecanlı...
daha iyiyim sağol canımiçin rahatladımı kaygın stresin gitmiştir umarım..
Iyi valla ne güzel beni bi yere çıkartmiyolar bunaldim oy oyKayinvaldemde cok genc biri kankim gibi :) gezip duruyoruz valla
İyi aksamlar.benim de canim çok şükür Allahım a keseyi bugün gördük.2 hafta sonra kalp atımı için çağırdı.Hepimiz sağlıklı mucizelerimize kavusalim...birde benim dr. Um banti ve jeli tek kullan dedi.birde vitamin kan ilacı verdi.senin ilaçlarını ne kullaniyorsun.bel ağrısı varmi canim..Iyi aksamlar arkadaslar bende bugun keseyi gordum cok sukur allahima birde size birseybsoracagim kese gorundu ama yaninda kucuk. Bitane daha var ama kesin birsey soylemedi iki hafta sonra kalp atisi icin cagirdi ords daha iyi goruruz dedi kesin iki taelne mi birtanemi diye ne olabilir sizce
Niyeki canim ya bende bugun evde yaticaktim ama malesef misafirlik işi cikinca birde güzel yemekler oldugunu söyleyınce aklimda kalacagina midemde kalsin dedim :)))Iyi valla ne güzel beni bi yere çıkartmiyolar bunaldim oy oy
Olmazmı canım, kendimi zaten yüz ton olmuş gibi şiş hissediyorumKizlarrrrrrr bel ve kasık ağrısı hepimizde var.birde goguslerinize ince ince arada bir iğne saplanır gibi sızlama oluyormu hiç.
Canım zaten hamileliğin ilerleyen aylarında sırt üstü yatmak sakıncalı olcak, en güzel yatış şekli yan yatmak sanırım hamilelikte.Kizlar size birşey sorucam yatil sekliniz nasil ben hayatim boyunca sirt üstü asla yatamam illa saga ve sola dönuk uyuyorum sirt üstü yatamiyorum bi türlü ya
Bugun benim adetim geceli 7 gun olmus :))) sevgili adet hic bana 9 ay boyunca ugurma lütfen :)Canım zaten hamileliğin ilerleyen aylarında sırt üstü yatmak sakıncalı olcak, en güzel yatış şekli yan yatmak sanırım hamilelikte.
Benim gogusler sisti oyle aciyoki dokunamiyorum tas gibi oldular :)))sizlerinde sistimi yoksa bende sorun varda herseyi erkenmi yasiyorum :))))Kizlarrrrrrr bel ve kasık ağrısı hepimizde var.birde goguslerinize ince ince arada bir iğne saplanır gibi sızlama oluyormu hiç.
Bende evde nekadar pet var attim her adet oldugumda bi koseye cekilir aglardim adet oldugum halde test yapardim belki bi umut adet gorerek hamile kalmisimdir die cikmazdi o iki cizgi aglaya aglaya kirardim testleri.cok sukur allahima gorduk o cift cizgiyi allahim isteyen herkeze nasip etsinBugun benim adetim geceli 7 gun olmus :))) sevgili adet hic bana 9 ay boyunca ugurma lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?