2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

tatlım kapl atışında belli olur doktorun da emin olamamış sonuçta ayyy birhafta sana heyecan ikiz mi tek mi diye sağlıklı hayırlısı olsun canım :)
Ya evet canim hic sorma bu ilk zamanlar gecmiyor hic :) ultrason resmindr de bitanr buyuk kese var bitane kucuk kese doktor emin olmadan ikiz diyemedi yani bakalim ne olacak . duana amin hayatim

''cipsoni''ciğim nasılsın buaralar pek takılmıyorsun umarım iyisindir senin de randevuya az kaldı cumartesi idi değil mi?
İyiyim canım bı sıkıntı yok çok şükür ewet cumartesi gideceğim Allahın izniyle bAkalım mevlamın mucizesini göreceğim

Arkadaşlar kaç yıldır bebişiniz olmuyor ve kaçıncı denemede oldu merak ediyorum :)

O adet sancisi gibi agri oluyo tatlim.hadi hayirlisi insallah guzel haber alacaksin allahin izniyle.dualarim butun arkadaslarimla allahim kimsenin elini bosa cevirmesin insallah
Çok sağol canım inşallah,
Bazı arkadaşlar öyle belirtiler yazıyorki onları okudukça tedirgin oluyorum, sonra hiç belirti olmayanı okuyorum mutlu oluyorum. Karmaşık duygular yani :)

Arkadaşlar kaç yıldır bebişiniz olmuyor ve kaçıncı denemede oldu merak ediyorum :)
Benim bebegim oluyordu ama malesef 2 kere kimyasal bikere diş gebelik yaşadim 1 sene icinde tüplerim tikali oldugu icin normal yolla nasip olmadi ilk tüp bebek denemem bu bnim 2 senedir bebek istiyorum 3 yildir evliyim 26 yaş :)

Çok sağol canım inşallah,
Bazı arkadaşlar öyle belirtiler yazıyorki onları okudukça tedirgin oluyorum, sonra hiç belirti olmayanı okuyorum mutlu oluyorum. Karmaşık duygular yani :)
Evet karmakarisik stres korku heycan hepsi bi arada bende test gunume kadar adet sancisi cekmistim icini rahat tut allahim okadar ugrasini cabani bosa cevirmeyecek insallah rabbim

çok güzel hadi bakalım senin de güzel haberlerini minik sağlıklı kalp atışlarını alalım canım inşallah ama çok heyecanlı...
Çok heyecenlıyım birazda tedirginlik var tabi, bende bilmiyorum yarın ne olcak hemşiremle konuştum bugün biz çok değerlere takılmıyoruz dedi, ben okumlu düşünmek istiyorum olumsuz düşünüp kendini üzme dedi bana. Zaten bebiş kendini hissettiriyor galiba iki gündür şiddetli kasık ağrılarım var arada rahmimde sızlıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.

İyi aksamlar.benim de canim çok şükür Allahım a keseyi bugün gördük.2 hafta sonra kalp atımı için çağırdı.Hepimiz sağlıklı mucizelerimize kavusalim...birde benim dr. Um banti ve jeli tek kullan dedi.birde vitamin kan ilacı verdi.senin ilaçlarını ne kullaniyorsun.bel ağrısı varmi canim..

Kizlarrrrrrr bel ve kasık ağrısı hepimizde var.birde goguslerinize ince ince arada bir iğne saplanır gibi sızlama oluyormu hiç.

Kizlar size birşey sorucam yatil sekliniz nasil ben hayatim boyunca sirt üstü asla yatamam illa saga ve sola dönuk uyuyorum sirt üstü yatamiyorum bi türlü ya

Kizlar size birşey sorucam yatil sekliniz nasil ben hayatim boyunca sirt üstü asla yatamam illa saga ve sola dönuk uyuyorum sirt üstü yatamiyorum bi türlü ya
Canım zaten hamileliğin ilerleyen aylarında sırt üstü yatmak sakıncalı olcak, en güzel yatış şekli yan yatmak sanırım hamilelikte.

Bugun benim adetim geceli 7 gun olmus :))) sevgili adet hic bana 9 ay boyunca ugurma lütfen :)
Bende evde nekadar pet var attim her adet oldugumda bi koseye cekilir aglardim adet oldugum halde test yapardim belki bi umut adet gorerek hamile kalmisimdir die cikmazdi o iki cizgi aglaya aglaya kirardim testleri.cok sukur allahima gorduk o cift cizgiyi allahim isteyen herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…