Canım inşallah bebişini kucağına alırsın sağlıklı bi şekildeBenim bebegim oluyordu ama malesef 2 kere kimyasal bikere diş gebelik yaşadim 1 sene icinde tüplerim tikali oldugu icin normal yolla nasip olmadi ilk tüp bebek denemem bu bnim 2 senedir bebek istiyorum 3 yildir evliyim 26 yaş :)
Ewet özellikle sağ gögsümde oluyordu bi kaç kerede solda oldu bende sormuştum sızlama şeklinde yaniKizlarrrrrrr bel ve kasık ağrısı hepimizde var.birde goguslerinize ince ince arada bir iğne saplanır gibi sızlama oluyormu hiç.
Bana banti biraktirdi doktor canim progestan coraspin folik asit kullaniyorum birde estrofem bitene kadar onu da kullan dedi kan ilaci vermedi bana bende kasik agrisi var cok birde uyku hali basladi bugun hep uykum geliyorr bel agrisi transfer zamanimda cok siddetli olmustu baslarda allahim hepimize saglikli hamilelikler nasip etsin insallahİyi aksamlar.benim de canim çok şükür Allahım a keseyi bugün gördük.2 hafta sonra kalp atımı için çağırdı.Hepimiz sağlıklı mucizelerimize kavusalim...birde benim dr. Um banti ve jeli tek kullan dedi.birde vitamin kan ilacı verdi.senin ilaçlarını ne kullaniyorsun.bel ağrısı varmi canim..
Aminnnnn canimmmBana banti biraktirdi doktor canim progestan coraspin folik asit kullaniyorum birde estrofem bitene kadar onu da kullan dedi kan ilaci vermedi bana bende kasik agrisi var cok birde uyku hali basladi bugun hep uykum geliyorr bel agrisi transfer zamanimda cok siddetli olmustu baslarda allahim hepimize saglikli hamilelikler nasip etsin insallah
Oh ne güzel bişey olur diye eve tiktilar beniNiyeki canim ya bende bugun evde yaticaktim ama malesef misafirlik işi cikinca birde güzel yemekler oldugunu söyleyınce aklimda kalacagina midemde kalsin dedim :)))
Ben genelde sırt üstü canimKizlar size birşey sorucam yatil sekliniz nasil ben hayatim boyunca sirt üstü asla yatamam illa saga ve sola dönuk uyuyorum sirt üstü yatamiyorum bi türlü ya
Kızlar bebeğimin muhtemel doğacagi tarih olarak sürekli yorumda n sonra görünüyor bunu nasıl yapiyoruzCanım inşallah bebişini kucağına alırsın sağlıklı bi şekilde
O dediğin test günüme yakın göğüslerim acımadığı halde başlamıştı dokununca acımıyordu ama ince ince sızlıyor mu desem iğne batıyor mu desem uçlara doğru bir şey oluyordu sonra bir baktım göğüslerim Kocaman olmuş :))biraz ordan anlamıştım ..şimdide oluyor uçlarında kaşınma gibi de oluyor ..gündüz acısı geçiyor akşam birden artıyor değişiyor Ağrı'sı ama ben hep ağrısın istiyorum sanki onlar çok acıyınca Bebek sağlıklıymış gibi geliyor ne alakaysa psikopata bağladım:))))Kizlarrrrrrr bel ve kasık ağrısı hepimizde var.birde goguslerinize ince ince arada bir iğne saplanır gibi sızlama oluyormu hiç.
Normalmis evetde bugun asiri bi agri var o yuzden cok tedirgin oldum benim bebis bugun cokmu hareketli anlayamadimki:)))Canim benimde özellikle sol kasigimda ağrı var.bugün Dr.gittiğimde sordum.normal olur dedi.özellikle yumurtalıklar çok büyüdüğü için oluyor dedi.bel ağrısı içinde hareketlerini kisitla dedi...gerçi izinliyim.evdeyim iş bile yapmıyorum..yani canim olacak bunlar herhalde...mucizelerimiz bizimle olsun hep....
Benimde altta şiddetli ağrılar oluyo. Kramp gibi değilde nasıl anlatsam darbe almis gibi. Aşağı cekiyo sanki yürürkenAltta kramp oluyomu sizde bende cok oldu bugun ve hala oluyo bide kasigimda cok aci veren bi agri var bugun asiri korktum ben biraz
Degisime girdi her bir yanimiz :))ozaman korkmama gerek yok demekki cogunlukta var.bugun kasigma bir agri girdi tam 3 saat gecmediBenimde altta şiddetli ağrılar oluyo. Kramp gibi değilde nasıl anlatsam darbe almis gibi. Aşağı cekiyo sanki yürürken
Usutmus olabilir misin. Agrimasi cok normalde hani uzun sürmüş ya o yüzden dedim usutme falan olabilir mi diyeDegisime girdi her bir yanimiz :))ozaman korkmama gerek yok demekki cogunlukta var.bugun kasigma bir agri girdi tam 3 saat gecmedi
Canım ben 2 yıllık evliyim 7 senelik flort dönemimiz var esimde sorun olduğunu biliyordum ilk gunden beri istiyorum bebek ama eşim Dr a gitmiyordu bi turlu çok sukur ikna ettim ve ilk denememiz de tuttu rabbimin izniyle bu arada yaşım 28 sen kaç yıllık evlisin ne kadardır tedavi oluyorsunuz ve kaçıncı denemen tatlımArkadaşlar kaç yıldır bebişiniz olmuyor ve kaçıncı denemede oldu merak ediyorum :)
tatlım normal rahimi hamileliğe hazırlamak için ne güzel yani sonuçta vücut kendi hazırlanmıyor dışarıdan uyarıcı desteklerle aynı şeyler uygulamalar bizlere de yapıldı sadece senin embriyolar hazır annişelrini bekliyorlar çok güzel heyecanlı bir süreç sağlıkla tamamlarsın inşallahh gönlündekini versin mevlam inş...:))
Haklisin olabilir usutmusumdur belki sicak basiyodu bi ara cok kisa kollularla duruyodumUsutmus olabilir misin. Agrimasi cok normalde hani uzun sürmüş ya o yüzden dedim usutme falan olabilir mi diye
Kişisel bilgilerinizi girin orada hamilelik takvimi bebeğinizin doğucagı tarihi yazınKızlar bebeğimin muhtemel doğacagi tarih olarak sürekli yorumda n sonra görünüyor bunu nasıl yapiyoruz
Yanında küçük baloncuk yolk kesesi oluyor.Onun gözükmeside iyi bir aşama :)Iyi aksamlar arkadaslar bende bugun keseyi gordum cok sukur allahima birde size birseybsoracagim kese gorundu ama yaninda kucuk. Bitane daha var ama kesin birsey soylemedi iki hafta sonra kalp atisi icin cagirdi ords daha iyi goruruz dedi kesin iki taelne mi birtanemi diye ne olabilir sizce
Ben de evliliğimin ilk gününden biri korunmadım ama olmadı işte nasip değildi benim de 8 yıldır olmuyor du nasip bu zamanaymış benim bir aşılamam 3.tüp bebekte oldu şükürler olsunCanım ben 2 yıllık evliyim 7 senelik flort dönemimiz var esimde sorun olduğunu biliyordum ilk gunden beri istiyorum bebek ama eşim Dr a gitmiyordu bi turlu çok sukur ikna ettim ve ilk denememiz de tuttu rabbimin izniyle bu arada yaşım 28 sen kaç yıllık evlisin ne kadardır tedavi oluyorsunuz ve kaçıncı denemen tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?