2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Benim bebegim oluyordu ama malesef 2 kere kimyasal bikere diş gebelik yaşadim 1 sene icinde tüplerim tikali oldugu icin normal yolla nasip olmadi ilk tüp bebek denemem bu bnim 2 senedir bebek istiyorum 3 yildir evliyim 26 yaş :)
Canım inşallah bebişini kucağına alırsın sağlıklı bi şekilde

Kizlarrrrrrr bel ve kasık ağrısı hepimizde var.birde goguslerinize ince ince arada bir iğne saplanır gibi sızlama oluyormu hiç.
Ewet özellikle sağ gögsümde oluyordu bi kaç kerede solda oldu bende sormuştum sızlama şeklinde yani

Bana banti biraktirdi doktor canim progestan coraspin folik asit kullaniyorum birde estrofem bitene kadar onu da kullan dedi kan ilaci vermedi bana bende kasik agrisi var cok birde uyku hali basladi bugun hep uykum geliyorr bel agrisi transfer zamanimda cok siddetli olmustu baslarda allahim hepimize saglikli hamilelikler nasip etsin insallah

Altta kramp oluyomu sizde bende cok oldu bugun ve hala oluyo bide kasigimda cok aci veren bi agri var bugun asiri korktum ben biraz

Aminnnnn canimmm

Canim benimde özellikle sol kasigimda ağrı var.bugün Dr.gittiğimde sordum.normal olur dedi.özellikle yumurtalıklar çok büyüdüğü için oluyor dedi.bel ağrısı içinde hareketlerini kisitla dedi...gerçi izinliyim.evdeyim iş bile yapmıyorum..yani canim olacak bunlar herhalde...mucizelerimiz bizimle olsun hep....

Kizlarrrrrrr bel ve kasık ağrısı hepimizde var.birde goguslerinize ince ince arada bir iğne saplanır gibi sızlama oluyormu hiç.
O dediğin test günüme yakın göğüslerim acımadığı halde başlamıştı dokununca acımıyordu ama ince ince sızlıyor mu desem iğne batıyor mu desem uçlara doğru bir şey oluyordu sonra bir baktım göğüslerim Kocaman olmuş :))biraz ordan anlamıştım ..şimdide oluyor uçlarında kaşınma gibi de oluyor ..gündüz acısı geçiyor akşam birden artıyor değişiyor Ağrı'sı ama ben hep ağrısın istiyorum sanki onlar çok acıyınca Bebek sağlıklıymış gibi geliyor ne alakaysa psikopata bağladım:))))

Normalmis evetde bugun asiri bi agri var o yuzden cok tedirgin oldum benim bebis bugun cokmu hareketli anlayamadimki:)))

Benimde altta şiddetli ağrılar oluyo. Kramp gibi değilde nasıl anlatsam darbe almis gibi. Aşağı cekiyo sanki yürürken
Degisime girdi her bir yanimiz :))ozaman korkmama gerek yok demekki cogunlukta var.bugun kasigma bir agri girdi tam 3 saat gecmedi

Arkadaşlar kaç yıldır bebişiniz olmuyor ve kaçıncı denemede oldu merak ediyorum :)
Canım ben 2 yıllık evliyim 7 senelik flort dönemimiz var esimde sorun olduğunu biliyordum ilk gunden beri istiyorum bebek ama eşim Dr a gitmiyordu bi turlu çok sukur ikna ettim ve ilk denememiz de tuttu rabbimin izniyle bu arada yaşım 28 sen kaç yıllık evlisin ne kadardır tedavi oluyorsunuz ve kaçıncı denemen tatlım

Tutunma için rahim kalınlığının uygun olması gerekiyor taze embriyo transferinde rahim zaten istenen kalınlıkta oluyor.21. Gün civarına denk geliyor yine

Yanında küçük baloncuk yolk kesesi oluyor.Onun gözükmeside iyi bir aşama :)

Ben de evliliğimin ilk gününden biri korunmadım ama olmadı işte nasip değildi benim de 8 yıldır olmuyor du nasip bu zamanaymış benim bir aşılamam 3.tüp bebekte oldu şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…