2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben de evliliğimin ilk gününden biri korunmadım ama olmadı işte nasip değildi benim de 8 yıldır olmuyor du nasip bu zamanaymış benim bir aşılamam 3.tüp bebekte oldu şükürler olsun
Nasip canım herşeyin bi zamanı var demekki şer bildiğimizde hayır hayır bildigimiz de şer oluyor bazen Rabbim bizden iyi biliyor inşallah sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bi evladın olur üzüldüğün günleri unutturur sana

Canlar tup bebek Dr um hem çok uzak gidip gelmek işkence hemde çok pahalı daha fazla gidebilecegimi sanmıyorum siz gebelik takibinizi Dr unuzla mi devam edeceksiniz esenler güngören Bahçelievler bu taraflarda uygun fiyatlı iyi bi Dr bilen bana yardımcı olabilir mi acaba napsam bilemiyorum bi akıl verin bana başka Dr arasam mi yoksa borç harç devam mi etsem Dr la

Benim d.r beni baska d.ra yonlendirdi cunku o sadece tup bebekle ilgileniyor gebelik takibi yapmiyor siz normal ozel hastanelerdemi yaptirdiniz ??tatlim icin nasil rahat edecekse icinde kusku birakmayacak yere git

canım bende denizlide yaşıyorum antalyada yaptırdım. takibimi denizlideki doktorumda yapacağım.

VAkit zaman şimdiy miş demekki Şükürler olsun Allahıma

Ben de gebelik takibi konusunda kararsızım acaba gebelik takibi de tüp bebekteki muaneyle aynı mı bilmiyorum öyle ise 350 tl benim doktorumun her gitmeye 350 tl yüksek değil mi en kötü 3 ay giderim diye düşünüyorum tüpcüye :) neyse cumartesi gideceğim sorarım

yakınız benim teyzemler ve amcamlar izmirde. aynı doktora takip yaptırmak zorunda değilsin keseyi görünce ve ilaçları kesince değişebilirsin bence
Bizimde denizlide tanidiklar var samimiyetim yok ama:)ben tup bebek merkezinde yaptirdim normal bi hastanede degil benim butun ilaclar ignem devam ama tup bebek d.r gebelik takibi yapan ordaki bi d.r onerdi ben baska yere gitmek istemedgimi soyledgimde

Tup bebek merkezindemi yaptirdin yoksa normal ozel bi hastanedemi?

yuh o neymiş öyle benimki 180tl di. ama devam etmeyecem. başka doktorla takip ettirip aynı doktora doğum yaptırmayu düşünüyorum

benimde tüp bebek merkeziydi. ben takibi burada özel bir hastanede devam edecem. hangisine yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…