Benim doktorumun muanesi var onun anlaştığı özel hastane var yumurta toplama transfer o özel hastanede oldutüp bebek merkezine yaptırdım
Hmm muayneyemi sadece 350 tl veriyosun canimBenim doktorumun muanesi var onun anlaştığı özel hastane var yumurta toplama transfer o özel hastanede oldu
Neden canim nolduKızlar canım sıkkın moralim bozuk
5. hafta da kesenin yanında oluyor,ilk başta büyük oluyor sonra küçülüyor..Kesenin boş olmadığını ve gebeliğin normal olduğunun kanıtı.Bebeğe kan yapımından sorumlu sanırım. daha önce gönderdiğim 3boyutlu fotoğraflarda net gözküyor. hatta burada gebelik takvimi ekleyenlerde de görebilirsin balon kese gibiO nedir canim ne ise yarar bilgim yokda
Evet canım ben hiç vermedim sagolsunlar benden hiç para almadılar onun tanıdıgı vastasıyla gidince benden almadı ben sadece doktoruma 5000 tl ödedim ilaçlarımıda yakınım aldı bilmiyorum ne kadar ödedi ben bir arkadaşımı götürdüm kız verdi 350 tl yi bu yola çıktık bi kere isterse 500 olsun veriliyor umarım gebelik takibi 350 tl değildir öyleyse indirim yapın diyeceğim yüzsüzlük yapıpHmm muayneyemi sadece 350 tl veriyosun canim
Tabiki soyle indirim yapsin olunca neden verilmesin 500 de verilir tabi de ucuk bi rakam bence sen nerde guvende hissediyosan orda devam et canimEvet canım ben hiç vermedim sagolsunlar benden hiç para almadılar onun tanıdıgı vastasıyla gidince benden almadı ben sadece doktoruma 5000 tl ödedim ilaçlarımıda yakınım aldı bilmiyorum ne kadar ödedi ben bir arkadaşımı götürdüm kız verdi 350 tl yi bu yola çıktık bi kere isterse 500 olsun veriliyor umarım gebelik takibi 350 tl değildir öyleyse indirim yapın diyeceğim yüzsüzlük yapıp
Degersiz olurmusun tatlim hic baba olcak ya heycanini enerjisi atmak icin gitmistir maca oyle dusunup bozma moralini bebisini dusun sen yalnizmi kaldin evdeBen bu tedaviye başkadığım günlerde eşimin yüksek lisan yapası tuttu gerek yumurtalar toplandıgında gerekse transfer günü beni bırakıp derse gitti dersi akşam başlıyordu bende git dedim bugün derse diye gidip fenerbahce macına gitmiş ve ben sadece bi kere dısarı cıktım transferden sonra hep evdeydım madem dersini ekebiliyorsun gelip beni alıp bir yere götürebilirdi ben ne ifade ediyorum onun için bilmiyorum ama degersizim sanırsam
Eskilerin tabiri kesenin ikizi oluyo demi5. hafta da kesenin yanında oluyor,ilk başta büyük oluyor sonra küçülüyor..Kesenin boş olmadığını ve gebeliğin normal olduğunun kanıtı.Bebeğe kan yapımından sorumlu sanırım. daha önce gönderdiğim 3boyutlu fotoğraflarda net gözküyor. hatta burada gebelik takvimi ekleyenlerde de görebilirsin balon kese gibi
Ben bu tedaviye başkadığım günlerde eşimin yüksek lisan yapası tuttu gerek yumurtalar toplandıgında gerekse transfer günü beni bırakıp derse gitti dersi akşam başlıyordu bende git dedim bugün derse diye gidip fenerbahce macına gitmiş ve ben sadece bi kere dısarı cıktım transferden sonra hep evdeydım madem dersini ekebiliyorsun gelip beni alıp bir yere götürebilirdi ben ne ifade ediyorum onun için bilmiyorum ama degersizim sanırsam
Skma canini lutfen aranizda bi sorun mu var konusarak ona rahatsiz oldugun seyleri soyle nedicegimi bilemedimKonuşmıyacağım ne kadar önemli maçı değilmi Allaha havale ediyorum bu aradA haftanın 6 günü eve geç geliyor eve gelip yatıyor oda ayrı yatıyoruz o oturma odadında bense yatak odasında ben wc gıdıyorum sık sık uyuyamıyormuş neyse ben de geniş geniş yatıyorum
erkekler hep böyle bakma çok nadir öyle kadını düşünen.
Onlara dokunma istedikleri gibi yaşasınlar o zaman senden iyisi yok.
Şu an en hasaas dönememimiz,Hormonlar tavan düşünmeleri gerekir ama yapacak birşey yok,onlar bebeği kucaklarına almadıkları sürece babalığı bilmiyor.O yüzden boşver onu ,sen bebeğine odaklan o senin hayat kaynağın artık.[/QUOTE istisnalar hariç bence bana odunu denk gelmiş en başından annemi dinlemessem çok ağlarım çok
Hamile hamile seni yanlizmi birakiyor evde kiyamam sana uzulme lutfen.nediyimki esin sonucta ama takma hiccc umursama
Ya o gelince niye konuşmuyorsun dedi ben de ağlamaya başladım kalktım mutfaga gittim arkamdan gelmiyor odun işte suçunu biliyor ya aramızdaki en büyük sıkıntı iletişimsizlikSkma canini lutfen aranizda bi sorun mu var konusarak ona rahatsiz oldugun seyleri soyle nedicegimi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?