2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Cipsoni canim sıkma canını oda belki bi donem geciriyordur stresini öyle atiyordur sen suan sadece bebegini düşün sinir stres yok lütfen bu durumlar illaki duzelir canım

Ya o gelince niye konuşmuyorsun dedi ben de ağlamaya başladım kalktım mutfaga gittim arkamdan gelmiyor odun işte suçunu biliyor ya aramızdaki en büyük sıkıntı iletişimsizlik
Canimin ici sen adim at konusmaya calis aglama sakin o agliyormuda sen aglicaksin sakin aglama bebisini dusun

Bizimki ole biseye cesaret dahi edemez kan cikar evde:)))) guldureyim seni biraz

Valla ne kadar naz yapsak yeridir.Bugüne kadar zor aşamaları yaşadık önümüzde allah nasip ettiyse 9 ay var. Onlara da bu nazı çekmek düşüyor çok mu? Haksız mıyım?

Bu arada hep odun kan sulandırıcı mı yapıyordu konuşmadığım için kendim yapmam lazımdı hadi bismillah dedim ve odundan daha iyi yaptım acımadı odun odun odun daha ağırını hak ediyorda neyse

Valla ne kadar naz yapsak yeridir.Bugüne kadar zor aşamaları yaşadık önümüzde allah nasip ettiyse 9 ay var. Onlara da bu nazı çekmek düşüyor çok mu? Haksız mıyım?
Adam olana naz yapılır odun ne anlar nazdan

Haklisin tatlim onlar ne yapiyorki bi sperm veriyolar baska bisey yok butun asamalari yipranarak biz gectik nazimizida cekmek zorumdalar

Haklisin tatlim onlar ne yapiyorki bi sperm veriyolar baska bisey yok butun asamalari yipranarak biz gectik nazimizida cekmek zorumdalar
Odun diyordı ki bu sefer son bi daha yapmıycakmış bi verdiği sperm çok iğrençmiş bu durum tam odunnnn

Odun diyordı ki bu sefer son bi daha yapmıycakmış bi verdiği sperm çok iğrençmiş bu durum tam odunnnn
Neyi igrencmis bak bebisi olcak allahin izniyle tatlim hic takma sakin uzulmede gerektigi yerde herkeze gerektigi gibi konusmak gerek anladigi dilden yani

Burdan evlenmek isteyipte annesi karşı çıkan olursa olurda bu formu okursa bak sakın büyük söz dinleyin ben yaptım siz yanmayın zorlamayın bazı şeyleri anne sözü hep çıkar

erkekler hep güçlü oldukları ile övünürler.
Ama şöyle bir gerçek var kadınlar onlarda misli misli
daha dayanıklı
daha sabırlı
daha cesaretli
aynı anda bir kaç işi sorunsuz yapabiliyoruz.Onlar bir işe odaklanacağım diye geriliyor.
Zayıflar ben öyle bakıyorum.Bizler gibi öyle atlatamazlar herşeyi bakma.Bu yaşadığımız strese asla gelemezler.

Katiliyorum sana bu stresi yasasalardi hayata kaparlardi kendilerini pes ederlerdi baslamadan.allah herkezin evine huzur versin

Benim d.r beni baska d.ra yonlendirdi cunku o sadece tup bebekle ilgileniyor gebelik takibi yapmiyor siz normal ozel hastanelerdemi yaptirdiniz ??tatlim icin nasil rahat edecekse icinde kusku birakmayacak yere git
Benim Dr özel muayenesi var bu hastaneyle anlaşmalı opu ve transfer orda oldu şimdi kontrole muayene sine gidiyorum cok kararsızım benim Dr da ücreti 350 bide uzak napsam bilmiyorum

Benim doktorumun muanesi var onun anlaştığı özel hastane var yumurta toplama transfer o özel hastanede oldu
Canim biz senle aynı Dr a mı gidioz acaba? Kim Dr un ve hastane ozel olmayacaksa soyler mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…