- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
Bizimki ole biseye cesaret dahi edemez kan cikar evde:)))) guldureyim seni biraz
Eskilerin tabiri kesenin ikizi oluyo demi
Onun kursları dersleri hiç bitmiyor hiç amaHamile hamile seni yanlizmi birakiyor evde kiyamam sana uzulme lutfen.nediyimki esin sonucta ama takma hiccc umursama
Canimin ici sen adim at konusmaya calis aglama sakin o agliyormuda sen aglicaksin sakin aglama bebisini dusunYa o gelince niye konuşmuyorsun dedi ben de ağlamaya başladım kalktım mutfaga gittim arkamdan gelmiyor odun işte suçunu biliyor ya aramızdaki en büyük sıkıntı iletişimsizlik
Hahh o iste yanlis soledim k.bakmayin :)))eşi diyorlardı sanırım :)
Bizimki ole biseye cesaret dahi edemez kan cikar evde:)))) guldureyim seni biraz
Adam olana naz yapılır odun ne anlar nazdanValla ne kadar naz yapsak yeridir.Bugüne kadar zor aşamaları yaşadık önümüzde allah nasip ettiyse 9 ay var. Onlara da bu nazı çekmek düşüyor çok mu? Haksız mıyım?
Haklisin tatlim onlar ne yapiyorki bi sperm veriyolar baska bisey yok butun asamalari yipranarak biz gectik nazimizida cekmek zorumdalarValla ne kadar naz yapsak yeridir.Bugüne kadar zor aşamaları yaşadık önümüzde allah nasip ettiyse 9 ay var. Onlara da bu nazı çekmek düşüyor çok mu? Haksız mıyım?
ikiz olunca ya yan yana yada iki kese arka arka oluyormuş o zamanda gözükmüyormuş diğeri gizleniyormuş. Kalp atışında belli oluyormuş sanırım.Hahh o iste yanlis soledim k.bakmayin :)))
Adam olana naz yapılır odun ne anlar nazdan
Odun diyordı ki bu sefer son bi daha yapmıycakmış bi verdiği sperm çok iğrençmiş bu durum tam odunnnnHaklisin tatlim onlar ne yapiyorki bi sperm veriyolar baska bisey yok butun asamalari yipranarak biz gectik nazimizida cekmek zorumdalar
Neyi igrencmis bak bebisi olcak allahin izniyle tatlim hic takma sakin uzulmede gerektigi yerde herkeze gerektigi gibi konusmak gerek anladigi dilden yaniOdun diyordı ki bu sefer son bi daha yapmıycakmış bi verdiği sperm çok iğrençmiş bu durum tam odunnnn
Odun diyordı ki bu sefer son bi daha yapmıycakmış bi verdiği sperm çok iğrençmiş bu durum tam odunnnn
Katiliyorum sana bu stresi yasasalardi hayata kaparlardi kendilerini pes ederlerdi baslamadan.allah herkezin evine huzur versinerkekler hep güçlü oldukları ile övünürler.
Ama şöyle bir gerçek var kadınlar onlarda misli misli
daha dayanıklı
daha sabırlı
daha cesaretli
aynı anda bir kaç işi sorunsuz yapabiliyoruz.Onlar bir işe odaklanacağım diye geriliyor.
Zayıflar ben öyle bakıyorum.Bizler gibi öyle atlatamazlar herşeyi bakma.Bu yaşadığımız strese asla gelemezler.
AminKatiliyorum sana bu stresi yasasalardi hayata kaparlardi kendilerini pes ederlerdi baslamadan.allah herkezin evine huzur versin
Amin canim amin bi evdeki huzur cok onemli cok huzur olmayinca hic birsey olmuyor.allahim kimsenin evinin huzurunu bozmasin zorrr bea valla
Benim Dr özel muayenesi var bu hastaneyle anlaşmalı opu ve transfer orda oldu şimdi kontrole muayene sine gidiyorum cok kararsızım benim Dr da ücreti 350 bide uzak napsam bilmiyorumBenim d.r beni baska d.ra yonlendirdi cunku o sadece tup bebekle ilgileniyor gebelik takibi yapmiyor siz normal ozel hastanelerdemi yaptirdiniz ??tatlim icin nasil rahat edecekse icinde kusku birakmayacak yere git
Ben de gebelik takibi konusunda kararsızım acaba gebelik takibi de tüp bebekteki muaneyle aynı mı bilmiyorum öyle ise 350 tl benim doktorumun her gitmeye 350 tl yüksek değil mi en kötü 3 ay giderim diye düşünüyorum tüpcüye :) neyse cumartesi gideceğim sorarım
Canim biz senle aynı Dr a mı gidioz acaba? Kim Dr un ve hastane ozel olmayacaksa soyler mısınBenim doktorumun muanesi var onun anlaştığı özel hastane var yumurta toplama transfer o özel hastanede oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?