Olabilir :)Benim Dr özel muayenesi var bu hastaneyle anlaşmalı opu ve transfer orda oldu şimdi kontrole muayene sine gidiyorum cok kararsızım benim Dr da ücreti 350 bide uzak napsam bilmiyorum
Canim biz senle aynı Dr a mı gidioz acaba? Kim Dr un ve hastane ozel olmayacaksa soyler mısın
Sizin adiniza sevindim cnm çok güzel minik çantanızı görün inşallah :)Günaydın kızlar, bol güzelliklerin olduğu bir gün dilerim hepimize, herkesin cuması mübarek olsun, bugün benim doktor günüm Allahım kısmet ettiyse kesemizi görücez. Heyecanlıyım çok
Sağol canım umarım bu güzel cuma gününde adı gibi hayırlı bir haber alırız da sizlerle paylaşırım.Sizin adiniza sevindim cnm çok güzel minik çantanızı görün inşallah :)
Tatlım.sakin ol stres yapma yerleşme kanaması biliyorsun ben de yaşadım bol dinlen çalışıyorsan rapor al bide kalçadan dr la konusun protestan 50 kalçadan başlanıyor kanama durup rahim.temizlenene kadar ben bir hafta dinlendimKizlar daha deminden jeli bi siktim snr jeli geri cikardim kan rengi bişey geldi elim ayagim titryor şimdi peceteyle siliyorum hic bişey gelmiyor
Canım bende de aynısı oldu stres yapma, bende hala günden bir kez de olsa oluyo, jeli kullandığın sürece olacak bu hafta hemen hemen, sıkıntı değil, önemli olan kırmızı kan gelmemesi, bana doktor aspirinide kesmişti 2-3 gün azalana kadar. İstersen doktorunla yada hemşiresi ile görüş onlar sana yapman gerekeni söyler. Öok ağır kaldırma bu ara , genellikle yat dinlen ayakta çok durma.Kizlar daha deminden jeli bi siktim snr jeli geri cikardim kan rengi bişey geldi elim ayagim titryor şimdi peceteyle siliyorum hic bişey gelmiyor
Ya böyle pembe kahverengi bişey geldi hemşireyi aradim telaşlancak bişey yok dedi o jel damarlarini genişletiyormuş tahriş yapmiştir dedi ztn bugun doktora gidicemCanım bende de aynısı oldu stres yapma, bende hala günden bir kez de olsa oluyo, jeli kullandığın sürece olacak bu hafta hemen hemen, sıkıntı değil, önemli olan kırmızı kan gelmemesi, bana doktor aspirinide kesmişti 2-3 gün azalana kadar. İstersen doktorunla yada hemşiresi ile görüş onlar sana yapman gerekeni söyler. Öok ağır kaldırma bu ara , genellikle yat dinlen ayakta çok durma.
Hayırlısı olsun canım, bende gitcem bugün doktora.Ya böyle pembe kahverengi bişey geldi hemşireyi aradim telaşlancak bişey yok dedi o jel damarlarini genişletiyormuş tahriş yapmiştir dedi ztn bugun doktora gidicem
İnş güzel haberlerle döneriz cnm bnimHayırlısı olsun canım, bende gitcem bugün doktora.
İnşallah canım hayırlı sağlıklı.haberlerle donunİnş güzel haberlerle döneriz cnm bnim
Benimde altta şiddetli ağrılar oluyo. Kramp gibi değilde nasıl anlatsam darbe almis gibi. Aşağı cekiyo sanki yürürken
Cipsoni ciğim sen nasılsın dun gece yazılarınızı okudum.sanırım.peşpeşe tüp denemeleri eşini manen yıpratmış sen şuan evet stresisin zor bir donemdesin ama inan onlarda stres yapıyor bizim uzulmemizden korkuyorlar ben bunu eşimde yaşadım benden daha stresli idi ona diyordum tüp sana yapilacak ondan.bu stresin hırcinlığın sebepsiz tartışma çıkarıyordu görmezden gelicem şuan daha önemli kiymetlimizle3 ilgileneceğiz.:)Kızlar benimde bügündü kontrolum keseyi görecektim bi gün sonraya kaldı inşallah hadi güzel haberlerle gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?