Benim 2,5 yıldır olmuordu. Bunun uzun bir dönemi folikül takibiyle geçti. Spontan hamile kalabileceğimi söyledi doktorlar. En son daha fazla beklemek istemediğimiz için tüp bebek merkezine başladık. Bi aşılama oldum tutmadı. İlk tüp bebekte oldu :)Arkadaşlar kaç yıldır bebişiniz olmuyor ve kaçıncı denemede oldu merak ediyorum :)
Doktorun zTen muhtemelen kalp atışı sonrası ya başka birine yönlendirir ya da kendin tercih edersin bir yeri. Tüp bebek doktorları özel bir iş yaptığı için çok yoğun oluolar.gebelik takibi ve doğum yapmıolarCanlar tup bebek Dr um hem çok uzak gidip gelmek işkence hemde çok pahalı daha fazla gidebilecegimi sanmıyorum siz gebelik takibinizi Dr unuzla mi devam edeceksiniz esenler güngören Bahçelievler bu taraflarda uygun fiyatlı iyi bi Dr bilen bana yardımcı olabilir mi acaba napsam bilemiyorum bi akıl verin bana başka Dr arasam mi yoksa borç harç devam mi etsem Dr la
Maşallah canım sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahBenim 2,5 yıldır olmuordu. Bunun uzun bir dönemi folikül takibiyle geçti. Spontan hamile kalabileceğimi söyledi doktorlar. En son daha fazla beklemek istemediğimiz için tüp bebek merkezine başladık. Bi aşılama oldum tutmadı. İlk tüp bebekte oldu :)
Zaten tüp bebek sürecinde fiziken ve psikolojik olarak en çok kadın yıpranırken gece uyanıorum demek ne büyük bencillik. Pozitif haberini aldığımız günden beri yatakta her dönüşümde eşim uyanıp bişiyin mi var iyi misin diyor. Hatta bazen ben uykymda dönüorum o neyin var diince bebi uyandırmış oluor. Bu sabah da on dk daha yatim on dk daha yapıordu kaç gecedir uyumuorm ki senin üstünü örtüorum bişiyin mi var diye uyuyamıorum dedi. İstersen başka odada yat dedim hayır olur mu hiç bişiye ihtiyacın olur. Bir yerin ağrırsa nası duyuracaksın dedi. Ki eşim yıllardır çocuk olduğunda kulağıma tıkaç takıp başka odada yatarım diyen bi insan... Başa geldi mi sözdeki gibi olmuor... Belki bebek telaşından dikkatini çekmeyen başka sorunlarjnjz vardır ama öle bi olsa seni üzmemeai gerek bu dönemde... Öfkelenmeden dile getir kırgınlığını... Çünkü erkekler öfkeyle söylenen şeyleri dinlemiorlar... Burda biz bile senin 8 yıl sonra bebeğine kavuştuğunu bildiğimizden daha bi hassas daha bi duygusalız sana karşı.. Eşinin dha hassas olması gerekKonuşmıyacağım ne kadar önemli maçı değilmi Allaha havale ediyorum bu aradA haftanın 6 günü eve geç geliyor eve gelip yatıyor oda ayrı yatıyoruz o oturma odadında bense yatak odasında ben wc gıdıyorum sık sık uyuyamıyormuş neyse ben de geniş geniş yatıyorum
Çok.şükür bende yok canım da kabız olmamak.icinGaz,Kabızlık var mı?
Kabız olmamak için meyveli yoğurt yiyorum :))Çok.şükür bende yok canım da kabız olmamak.icin
Amin canım inşallah :) stressiz geçirelim inşallah şu dönemi. Senin de bir gün ileri gitmesi iyi olmuş randevunun erken gidecektin çünkü bormal gününden . Hayırlısıyla benim de 23 mart gelsin duyalım kalp atışını da rahatlayalımMaşallah canım sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Hadi hayırlı olsun cnm çok sevindim mucizeyi yasamana Allahım sağlıkla tamamına erdirsin insGünün ilk güzel haberi benden size biz pıt pıt larımızı duyduk sevindik 10 gn önce 3 kese görmüştü Dr bugün iki kese gördü iki hafta sonra yine bakalım dedi 3 .kese nerde nereye gitti sormadım o anlarda kitleniyor insan çıktıktan sonra kafamda deli sorular neyse rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize ..
Canım hayırlı olsun ne güzel. Sağlıkla doğar bebeklerin inşallah. Bence sevinmelisin çünkü üçüz gebelik ikizle kıyaslanmayacak kadar riskli. Hayırlısı olmuş hepinizin sağlığı açısından :)Günün ilk güzel haberi benden size biz pıt pıt larımızı duyduk sevindik 10 gn önce 3 kese görmüştü Dr bugün iki kese gördü iki hafta sonra yine bakalım dedi 3 .kese nerde nereye gitti sormadım o anlarda kitleniyor insan çıktıktan sonra kafamda deli sorular neyse rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize ..
Maşallah canım 9 ayını sağlıklı bi şekilde geçirisin inşallah ve bebeklerinde sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınGünün ilk güzel haberi benden size biz pıt pıt larımızı duyduk sevindik 10 gn önce 3 kese görmüştü Dr bugün iki kese gördü iki hafta sonra yine bakalım dedi 3 .kese nerde nereye gitti sormadım o anlarda kitleniyor insan çıktıktan sonra kafamda deli sorular neyse rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize ..
Hasas olması gerek elbette ama napıcan odun bi kere ona sorsan mukkemel bir eş abartığımı düşünür onunla aramdaki en büyük sıkıntı iletişimsizlik konuşamıyoruz bişey söylesem dırdır yapıyorsun diyor anlamıyorZaten tüp bebek sürecinde fiziken ve psikolojik olarak en çok kadın yıpranırken gece uyanıorum demek ne büyük bencillik. Pozitif haberini aldığımız günden beri yatakta her dönüşümde eşim uyanıp bişiyin mi var iyi misin diyor. Hatta bazen ben uykymda dönüorum o neyin var diince bebi uyandırmış oluor. Bu sabah da on dk daha yatim on dk daha yapıordu kaç gecedir uyumuorm ki senin üstünü örtüorum bişiyin mi var diye uyuyamıorum dedi. İstersen başka odada yat dedim hayır olur mu hiç bişiye ihtiyacın olur. Bir yerin ağrırsa nası duyuracaksın dedi. Ki eşim yıllardır çocuk olduğunda kulağıma tıkaç takıp başka odada yatarım diyen bi insan... Başa geldi mi sözdeki gibi olmuor... Belki bebek telaşından dikkatini çekmeyen başka sorunlarjnjz vardır ama öle bi olsa seni üzmemeai gerek bu dönemde... Öfkelenmeden dile getir kırgınlığını... Çünkü erkekler öfkeyle söylenen şeyleri dinlemiorlar... Burda biz bile senin 8 yıl sonra bebeğine kavuştuğunu bildiğimizden daha bi hassas daha bi duygusalız sana karşı.. Eşinin dha hassas olması gerek
hayırlı olsun transferin ayın kaçında yapılmıştı seninKizlar geldim doktordan keseyi zorda olsa gördü doktor daha cok kücük oldugu icin galba arkasinda bitane daha var dedi :) bol bol dinlen dedi
22 şubatta cnmhayırlı olsun transferin ayın kaçında yapılmıştı senin
Hadi gozun aydin tatlim benim allah saglikla ilerlemeyi nasip etsin insallah ayy ikizmi canlarim benim ya allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah isteyen herkeze nasip etsin rabbimKizlar geldim doktordan keseyi zorda olsa gördü doktor daha cok kücük oldugu icin galba arkasinda bitane daha var dedi :) bol bol dinlen dedi
Maşallah çok güzel canım sağlıkla kalp atislarinida duyarsın inşallah..Kizlar geldim doktordan keseyi zorda olsa gördü doktor daha cok kücük oldugu icin galba arkasinda bitane daha var dedi :) bol bol dinlen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?