Bilmiyorumki daha ama doktor dedi sanki bitane daha var arkasinda dedi :) zor gördü keseyi zaten görmeyince korktum sonra korkunca kese meydana cikti annesi korktun bak cikti meydana dedi /)Hadi gozun aydin tatlim benim allah saglikla ilerlemeyi nasip etsin insallah ayy ikizmi canlarim benim ya allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah isteyen herkeze nasip etsin rabbim
Amin inş cnm hic bişe belli değil ıltorsonda y :)Maşallah çok güzel canım sağlıkla kalp atislarinida duyarsın inşallah..
Kabız olmamak için meyveli yoğurt yiyorum :))
Erkeklerin böyle bir dönemi oluyor bir kaç yıl sürüyor sonra düzeliyor.kimisi 30 unda kimisi 50 sinde.Hep aynı belirtiler gösteriyorlar.Hasas olması gerek elbette ama napıcan odun bi kere ona sorsan mukkemel bir eş abartığımı düşünür onunla aramdaki en büyük sıkıntı iletişimsizlik konuşamıyoruz bişey söylesem dırdır yapıyorsun diyor anlamıyor
Allah tamamına erdirsin canım ..Kizlar geldim doktordan keseyi zorda olsa gördü doktor daha cok kücük oldugu icin galba arkasinda bitane daha var dedi :) bol bol dinlen dedi
Amin cnnnmAllah tamamına erdirsin canım ..
ay canım hadi gözünaydin çok sevindimKizlar geldim doktordan keseyi zorda olsa gördü doktor daha cok kücük oldugu icin galba arkasinda bitane daha var dedi :) bol bol dinlen dedi
Kızlar cumaniz mübarek olsun...Allah dualarimizi kabul etsin....birşey soracam sizlere kese bakarken Dr vaginal USG demi yoksa karindanmi bakti
Korkma canım bende de uzun süredir var, dinlen kendine iyi bak bişey olmaz.Peceteye siliyorum hala kahvrengi kan var
İnş cnm yatiyorum uzaniyorum ztnKorkma canım bende de uzun süredir var, dinlen kendine iyi bak bişey olmaz.
İnan bende yaşadım aynı şeyleri, seni çok iyi anlıuorum, ama üzülme sakın bunlar geçici sıkıntılarİnş cnm yatiyorum uzaniyorum ztnilk defa böyle bişeyle karşilaştim korktum naya şahsen hala cok korkuyorum
İnş canim yatiyorum işte kayinavdelmde diyor gunde 3 kere gelsin kadin yat dinlen diyor ben cok fazla evde yabanci insan istemiyorumİnan bende yaşadım aynı şeyleri, seni çok iyi anlıuorum, ama üzülme sakın bunlar geçici sıkıntılar
Alttan bakildi tatlım vajinal ultrason muayenesi..Kızlar cumaniz mübarek olsun...Allah dualarimizi kabul etsin....birşey soracam sizlere kese bakarken Dr vaginal USG demi yoksa karindanmi bakti
Amannn ikiz mi yoksa hadi bakalım hayırlısı canım sağlıklı sihatli olsunlarda bişey istemiyorum kahverengi akıntın doktora gitmeden öncemi başladıKizlar geldim doktordan keseyi zorda olsa gördü doktor daha cok kücük oldugu icin galba arkasinda bitane daha var dedi :) bol bol dinlen dedi
Naptın gittin mi bakayım merak ediyorum seni inşallah çok güzel haberlerle gelirsinİnan bende yaşadım aynı şeyleri, seni çok iyi anlıuorum, ama üzülme sakın bunlar geçici sıkıntılar
Doktordan önce vardi sabah jeli siktim bi cikardim kahverengi pembe akşnti geldi hemen aradim tahşir olmuştur dediAmannn ikiz mi yoksa hadi bakalım hayırlısı canım sağlıklı sihatli olsunlarda bişey istemiyorum kahverengi akıntın doktora gitmeden öncemi başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?