2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hadi gozun aydin tatlim benim allah saglikla ilerlemeyi nasip etsin insallah ayy ikizmi canlarim benim ya allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah isteyen herkeze nasip etsin rabbim
Bilmiyorumki daha ama doktor dedi sanki bitane daha var arkasinda dedi :) zor gördü keseyi zaten görmeyince korktum sonra korkunca kese meydana cikti annesi korktun bak cikti meydana dedi /)

Kabız olmamak için meyveli yoğurt yiyorum :))

Altan basıncı gibi ağrı gibi olan rahatsızlık genelde kabızlık veya gaz oldugunda oluyor.rahim genişlemeye başladığı için birde bizde extra ilaç etkisde var rahme baskı yapıyormuş.
İyi şükür kabızlık fena bu durumda şükür bende de yok dikkat etmeye çalışıyorum

Erkeklerin böyle bir dönemi oluyor bir kaç yıl sürüyor sonra düzeliyor.kimisi 30 unda kimisi 50 sinde.Hep aynı belirtiler gösteriyorlar.
Sorunları çözmek yerine kaçmayı tercih ediyorlar.tv de pskologların oldugu bir programda izlemiştim.
Canını sıkma düzelir bu biraz bizlere sabır gerektiren ve zaman isteyen bir süreç.

Kızlar cumaniz mübarek olsun...Allah dualarimizi kabul etsin....birşey soracam sizlere kese bakarken Dr vaginal USG demi yoksa karindanmi bakti

Kızlar cumaniz mübarek olsun...Allah dualarimizi kabul etsin....birşey soracam sizlere kese bakarken Dr vaginal USG demi yoksa karindanmi bakti

Doktor kese için çağırmayabiliyor.
tüp bebek doktorları altan bakıyorlar.
kalp atışı veya 9 haftaya kadar altan bakıyorlar.

İnan bende yaşadım aynı şeyleri, seni çok iyi anlıuorum, ama üzülme sakın bunlar geçici sıkıntılar
İnş canim yatiyorum işte kayinavdelmde diyor gunde 3 kere gelsin kadin yat dinlen diyor ben cok fazla evde yabanci insan istemiyorum yatiyorum şuanda sen naptin doktora gitcektin

Kizlar geldim doktordan keseyi zorda olsa gördü doktor daha cok kücük oldugu icin galba arkasinda bitane daha var dedi :) bol bol dinlen dedi
Amannn ikiz mi yoksa hadi bakalım hayırlısı canım sağlıklı sihatli olsunlarda bişey istemiyorum kahverengi akıntın doktora gitmeden öncemi başladı

Amannn ikiz mi yoksa hadi bakalım hayırlısı canım sağlıklı sihatli olsunlarda bişey istemiyorum kahverengi akıntın doktora gitmeden öncemi başladı
Doktordan önce vardi sabah jeli siktim bi cikardim kahverengi pembe akşnti geldi hemen aradim tahşir olmuştur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…