Bilemiyorum canım inşallah geçer kaç haftalık hamileymişsin peki senle aynıyız daDoktordan önce vardi sabah jeli siktim bi cikardim kahverengi pembe akşnti geldi hemen aradim tahşir olmuştur dedi
5 haftalik cnm benim sen benden bi hafta öndesin sanirim bnim 22 şubatta transferim olduBilemiyorum canım inşallah geçer kaç haftalık hamileymişsin peki senle aynıyız da
18 şubatta da benim transfer olmuştu aramızda bir hafta yok :) ne güzel peş peşe doğum yapacagız inşallah5 haftalik cnm benim sen benden bi hafta öndesin sanirim bnim 22 şubatta transferim oldu
Ay evet valla inş bebegime bişey olmaz cok mutsuzum evde yTiyorum kasiklarimdamhafif agrilar var18 şubatta da benim transfer olmuştu aramızda bir hafta yok :) ne güzel peş peşe doğum yapacagız inşallah
Ben de var kasık ağrısı belim de agrıuor bi kaç günde böyle vajinaya iğne batması gibi bişey oluyorAy evet valla inş bebegime bişey olmaz cok mutsuzum evde yTiyorum kasiklarimdamhafif agrilar var
Canim bol bol dinlen bugün duş almıştım benimde ağrıyor fazla ayakta kalinca oluyo yat canım hiç bi iş yapma yalnız mı ksliyodunAy evet valla inş bebegime bişey olmaz cok mutsuzum evde yTiyorum kasiklarimdamhafif agrilar var
Bende de bel ağrısı var vajinamda batma oluyor.yatiyorum ...ayin 24 u bir gelse bebegimin pıt pıt ini duysam Allahım.... Artik ben de çok korkuyorum...15 yıldan sonra mucizem benim....Ben de var kasık ağrısı belim de agrıuor bi kaç günde böyle vajinaya iğne batması gibi bişey oluyor
Evet cnm kadin geliyor ztn ev işi yapmaya Bugunde vardi yatiyorum inş gecerCanim bol bol dinlen bugün duş almıştım benimde ağrıyor fazla ayakta kalinca oluyo yat canım hiç bi iş yapma yalnız mı ksliyodun
Kıyamam 15 yıl mı olmadı bebişin inşallah bu sefer bebeğini alırsın kucağına sağlıkı bi şekildeBende de bel ağrısı var vajinamda batma oluyor.yatiyorum ...ayin 24 u bir gelse bebegimin pıt pıt ini duysam Allahım.... Artik ben de çok korkuyorum...15 yıldan sonra mucizem benim....
Amin canim.Rabbim hepimizin kucağına sağlıklı versin meleklerimizi...Kıyamam 15 yıl mı olmadı bebişin inşallah bu sefer bebeğini alırsın kucağına sağlıkı bi şekilde
Geçer inşallah canım bende korkmaya başladım altta bi kramp var kızlar normal mi yaEvet cnm kadin geliyor ztn ev işi yapmaya Bugunde vardi yatiyorum inş gecer
Doktorla konustum normal dedi vucut dedi alişik olmadigi seyler yaşiyor suanda dedi rahim kasilmalari olabilir dediGeçer inşallah canım bende korkmaya başladım altta bi kramp var kızlar normal mi ya
Inşallah öyledir canım ben alıştım bebisleri më bırakma sin lar beniDoktorla konustum normal dedi vucut dedi alişik olmadigi seyler yaşiyor suanda dedi rahim kasilmalari olabilir dedi
Yok canım ben duymadım hiç hatta kese olayını ben hamile olduktan sonra öğrendim bilmiyordum keseye bakıldığına üzüldüm canımKızlar ywni geldim doktordan , malesef haberler pek iç açıcı değil, kese olması gerektiği yerde döründü fakan bir santimin onda biri kadar küçük nişey, doktor dedi ki değerlerim yavaş yükselmiş benim hep o yüzden de olabilirmiş, test yaptık hcg ve progesteron, 5 te çıkacak sonuç, bu şekilde bir olay hiç duydunuzmu?
Kızlar ywni geldim doktordan , malesef haberler pek iç açıcı değil, kese olması gerektiği yerde döründü fakan bir santimin onda biri kadar küçük nişey, doktor dedi ki değerlerim yavaş yükselmiş benim hep o yüzden de olabilirmiş, test yaptık hcg ve progesteron, 5 te çıkacak sonuç, bu şekilde bir olay hiç duydunuzmu?
İnş cnmInşallah öyledir canım ben alıştım bebisleri më bırakma sin lar beni
Benim gecen sene başima geldi 8 haftalik hamileydim ama kese 8 haftalik değil dedi doktor ayni şeyde duruyor dedi gelişememişti malesef ama bnim beta hcg 8 haftaya goreydi yani malesef bnim diş gebelik olmuş senin değildir ama ztn olsa doktor söylerdi hic beyenmedim bunu diye öyle biley olsa hastanede yatirirdi korkma cnm gec tutunmusturKızlar ywni geldim doktordan , malesef haberler pek iç açıcı değil, kese olması gerektiği yerde döründü fakan bir santimin onda biri kadar küçük nişey, doktor dedi ki değerlerim yavaş yükselmiş benim hep o yüzden de olabilirmiş, test yaptık hcg ve progesteron, 5 te çıkacak sonuç, bu şekilde bir olay hiç duydunuzmu?
Bendede var 2 gundur baya cok kasiktada var annem rahmin gelisiyor bebek buyuyor basinc yapiyodur annem korkma dedi.Geçer inşallah canım bende korkmaya başladım altta bi kramp var kızlar normal mi ya
Benim dış gebelik gibi durmuyor dedi doktor, gelişirmi bilemedim, çok umutsuzum.Benim gecen sene başima geldi 8 haftalik hamileydim ama kese 8 haftalik değil dedi doktor ayni şeyde duruyor dedi gelişememişti malesef ama bnim beta hcg 8 haftaya goreydi yani malesef bnim diş gebelik olmuş senin değildir ama ztn olsa doktor söylerdi hic beyenmedim bunu diye öyle biley olsa hastanede yatirirdi korkma cnm gec tutunmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?