2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben de var kasık ağrısı belim de agrıuor bi kaç günde böyle vajinaya iğne batması gibi bişey oluyor
Bende de bel ağrısı var vajinamda batma oluyor.yatiyorum ...ayin 24 u bir gelse bebegimin pıt pıt ini duysam Allahım.... Artik ben de çok korkuyorum...15 yıldan sonra mucizem benim....

Bende de bel ağrısı var vajinamda batma oluyor.yatiyorum ...ayin 24 u bir gelse bebegimin pıt pıt ini duysam Allahım.... Artik ben de çok korkuyorum...15 yıldan sonra mucizem benim....
Kıyamam 15 yıl mı olmadı bebişin inşallah bu sefer bebeğini alırsın kucağına sağlıkı bi şekilde

Kızlar ywni geldim doktordan , malesef haberler pek iç açıcı değil, kese olması gerektiği yerde döründü fakan bir santimin onda biri kadar küçük nişey, doktor dedi ki değerlerim yavaş yükselmiş benim hep o yüzden de olabilirmiş, test yaptık hcg ve progesteron, 5 te çıkacak sonuç, bu şekilde bir olay hiç duydunuzmu?

Yok canım ben duymadım hiç hatta kese olayını ben hamile olduktan sonra öğrendim bilmiyordum keseye bakıldığına üzüldüm canım

duymadım ,belki hemen tutunmadı geç tutundu?
Yavaş gelişmiş de olabilir.Hayırlısı inşallah senin transfer sonrası kaçıncı günün bugun?
Benin geçen sene ki kaybımda hcg çok yuksekti güzelde katlandı ama kese gelişimi geriden geliyordu. kaybettikten sonra araştırmaya verdik sebebi embriyoda kromozon bozukluğu çıktı.Allah korusun benim değer vs farklı.Senin düzeleceğine inanıyorum.

Benim gecen sene başima geldi 8 haftalik hamileydim ama kese 8 haftalik değil dedi doktor ayni şeyde duruyor dedi gelişememişti malesef ama bnim beta hcg 8 haftaya goreydi yani malesef bnim diş gebelik olmuş senin değildir ama ztn olsa doktor söylerdi hic beyenmedim bunu diye öyle biley olsa hastanede yatirirdi korkma cnm gec tutunmustur

Benim dış gebelik gibi durmuyor dedi doktor, gelişirmi bilemedim, çok umutsuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…