canım benim eşim normal olsun istiyorda ben normal yapabileceğimi zannetmiyorum çok korkuyorum düşüncesi bile aklımı başımdan alıyor hayırlısı ama ben normal istemiyorum :))
Kiyamam sana.ben dusun transferimi anasteziyle yaptirdim:))ben geçen sene kaybımı 15 saatlik normal doğum sancısıyla yaptım.Onu yaşadım ve normal halen tercihim :)
yen yasalar geldi sezaryan isteğe göre kolay olmayacakmış ama doktorlar yine bir yolunu uydurur diye düşünüyorum.bilmiyorum o zaman doktorunda fikrini akıp karar veririm sanırım. acıya dayanıklı değilim
Kiyamam sana.ben dusun transferimi anasteziyle yaptirdim:))
tşk ederim,biraz cesaretliyim sanırım.Hayata en kötüye alıştırmak gerektiğine inanırım ve ona göre karar veririm genelde.maşallah sen dayanıklısın. kaybına üzüldüm.
Kafayi yicem sana foto yollayamiyorum hata veriyoyen yasalar geldi sezaryan isteğe göre kolay olmayacakmış ama doktorlar yine bir yolunu uydurur diye düşünüyorum.
Kafayi yicem sana foto yollayamiyorum hata veriyo
tabi canım eczane de dr iki hafta sonra sadece ürün araştrıması :))eczanelere sormak lazım.Birde doktorun önerisi vardır belki.
tabi canım eczane de dr iki hafta sonra sadece ürün araştrıması :))
normal yapan arkadaşlar normali tavsiye ediyor bide herikisini denemiş byan tanıdık var kesinlikle sezeryan diyor ..bakalım sağlığımız hangisine elverecek hayırlsı :)doğumda zor olan öncesi duyulan sancı kısmı doğuma anı bebegin çıktığı an değilmiş.
o yorgunluk ve uyku hali hiç sorma ben de sürekli :))bulcaz eninde sonunda
şu uyku ve yorgunluğumu atlatayım bi :)
normal yapan arkadaşlar normali tavsiye ediyor bide herikisini denemiş byan tanıdık var kesinlikle sezeryan diyor ..bakalım sağlığımız hangisine elverecek hayırlsı :)
o yorgunluk ve uyku hali hiç sorma ben de sürekli :))
Ilk ulturason kagidinda 5v1d yaziyoro kadar kafaya takma belki keseye göre söyledi bebeğin ölçümünü sonraya bıraktı
CRL (Baş-Popo Ölçümü, Crown-Rump Length ): Bebeğin poposundan kafasının en üstüne kadar olan uzunluk ölçülüri. Özellikle erken gebelik haftalarında (7-13 haftalar arasında) ölçülür ve bu haftalar arasında yapılan CRL ölçümü gebeliğin kaç haftalık olduğu konusunda çok iyi fikir verir. Gebeliğin ilerlediği aylarda bebeğin gelişiminin normal olup olmadığı bu eken haftalarda yapılan CRL öçlümüne göre karşılaştırılır, bu açıdan erken döneme yapılan bu ultrasonlar doğuma kadar dikkatle saklanmalıdır.
5w1 yani o tarihte 5 hafta 1 günlükIlk ulturason kagidinda 5v1d yaziyor
Ayy 7 haftalik hey mansallah allam dedigin gibi gitcegim muaynede belli olur tam allahin izniyle5w1 yani o tarihte 5 hafta 1 günlük
bebeğin başı poposu net gözüksün 7 hafta dan sonra tam net belli olur inşallah.
baktım 27 şubatta kese görmeye gitmişsisn o gün göre bugün 7 hafta 1 günlük olmalı.
Ama tabi o ölçüm sadece keseye göre yaptıysalar tahmini hesaptır embriyo ölçümüne göre değil. Bir sonraki muayenende tam net belli olacaktır inşallah.
Ilk ulturason kagidinda 5v1d yaziyor
5w1 yani o tarihte 5 hafta 1 günlük
bebeğin başı poposu net gözüksün 7 hafta dan sonra tam net belli olur inşallah.
baktım 27 şubatta kese görmeye gitmişsisn o gün göre bugün 7 hafta 1 günlük olmalı.
Ama tabi o ölçüm sadece keseye göre yaptıysalar tahmini hesaptır embriyo ölçümüne göre değil. Bir sonraki muayenende tam net belli olacaktır inşallah.
bulantı tam olarak sizde ne zaman başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?