2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

canım benim eşim normal olsun istiyorda ben normal yapabileceğimi zannetmiyorum çok korkuyorum düşüncesi bile aklımı başımdan alıyor hayırlısı ama ben normal istemiyorum :))

doğumda zor olan öncesi duyulan sancı kısmı doğuma anı bebegin çıktığı an değilmiş.

bilmiyorum o zaman doktorunda fikrini akıp karar veririm sanırım. acıya dayanıklı değilim
yen yasalar geldi sezaryan isteğe göre kolay olmayacakmış ama doktorlar yine bir yolunu uydurur diye düşünüyorum.

Kafayi yicem sana foto yollayamiyorum hata veriyo

o kadar kafaya takma belki keseye göre söyledi bebeğin ölçümünü sonraya bıraktı

CRL (Baş-Popo Ölçümü, Crown-Rump Length ): Bebeğin poposundan kafasının en üstüne kadar olan uzunluk ölçülüri. Özellikle erken gebelik haftalarında (7-13 haftalar arasında) ölçülür ve bu haftalar arasında yapılan CRL ölçümü gebeliğin kaç haftalık olduğu konusunda çok iyi fikir verir. Gebeliğin ilerlediği aylarda bebeğin gelişiminin normal olup olmadığı bu eken haftalarda yapılan CRL öçlümüne göre karşılaştırılır, bu açıdan erken döneme yapılan bu ultrasonlar doğuma kadar dikkatle saklanmalıdır.

doğumda zor olan öncesi duyulan sancı kısmı doğuma anı bebegin çıktığı an değilmiş.
normal yapan arkadaşlar normali tavsiye ediyor bide herikisini denemiş byan tanıdık var kesinlikle sezeryan diyor ..bakalım sağlığımız hangisine elverecek hayırlsı :)

normal yapan arkadaşlar normali tavsiye ediyor bide herikisini denemiş byan tanıdık var kesinlikle sezeryan diyor ..bakalım sağlığımız hangisine elverecek hayırlsı :)

daha çok var allahın izniyle o günlere gelebilelim de.Şuanda benim için belirsizliği devam eden bir süreç.

Ilk ulturason kagidinda 5v1d yaziyor

5w1 yani o tarihte 5 hafta 1 günlük
bebeğin başı poposu net gözüksün 7 hafta dan sonra tam net belli olur inşallah.
baktım 27 şubatta kese görmeye gitmişsisn o gün göre bugün 7 hafta 1 günlük olmalı.
Ama tabi o ölçüm sadece keseye göre yaptıysalar tahmini hesaptır embriyo ölçümüne göre değil. Bir sonraki muayenende tam net belli olacaktır inşallah.

Son düzenleme:
Ayy 7 haftalik hey mansallah allam dedigin gibi gitcegim muaynede belli olur tam allahin izniyle

gerci salı günü 6. haftandasın demiş olabilir durumun bence doğru zamanlı genel söylemiştir genelde başta öyle diyorlar doktorlar ayrıntı vermeden ,cunku arakasından soru gelebilir :).
Bugun 7 hafta 1 günlük olmalı. hesaplamalara göre 7 bitti 8. haftana girdin
8.haftanın bilgilerini oku :)

7+1 bugün ki durumu
Beyinin kas hareketlerini koordine eden bölgesi olan beyincik gelişmeye başladı. Kolun dirsek ve bilek bölgeleri görülebilir hale gelmeye başladı. Bebeğinizin karaciğeri karın bölgesinde bir kabarıklık yaratacak kadar büyüdü.

http://www.e-gebelik.net/hafta_8.asp

bulantıya B6 vitamini iyi geliyormuş bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…