Gunaydiinnnn
Gecmis olsun tatlim suan nasilsin hemoroit le nasil bas ediyosun????Gunaydin kızlar. İki uç dort gundur giremiyorum.şimdi de çok okuyamadim.herkeste herşey yolundadır inş...uç gundur bi kırgınlık vardı.hasta olmasam bari diyodum.dun bi üşüme bi ateşduş a fln girdim atesim düştü çok şükür. Şimdi de hafif boğaz ağrısı var.bol c vitamini alarak atlatirim inş.
Hemoroit le uğraşırken bi de bu çıktı: (
tatlım bana iki konuldu tek tuttu hayırlısı sağlıklısı olsun inş..Hamile arkadaslar size kac embriyo kondu kaci tuttu rica etsem yazarmisiniz cok onemli!!
tatlım sen nasılsın?kanama durmuştur ama arada olursa da endişelenme dr açıklamıştır zaten bir süre sora kurmuş kan kalıntıları dökülüyor ..Gunaydiiinn
bana iki tane transfer edildi kaçı tutdu bilmiyorum daha.Hamile arkadaslar size kac embriyo kondu kaci tuttu rica etsem yazarmisiniz cok onemli!!
eşim bugün hazır evdeyken gezmeye gittik alışveriş falan yaptım. o olmayınca artık alamıyorum ağır taşımamak için. sanırım herkes dışarı attı kendini :)Herkez gezmelerdemi :))
Ohh iyi yapmissin canim benim yerimede gezin kizlarrr:)eşim bugün hazır evdeyken gezmeye gittik alışveriş falan yaptım. o olmayınca artık alamıyorum ağır taşımamak için. sanırım herkes dışarı attı kendini :)
çabuk yoruluyorum eskisi gibi değilim.Ohh iyi yapmissin canim benim yerimede gezin kizlarrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?