2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tatlim ilaclar asiri onemli sakin aksatma

evet haklısın yanlara kat fazla değil biraz olabilir ama uçlardan da aldırayım da kırıklandı hava alsın biraz ama önce konuştuğumuz gibi sağlıkla o günlere gelelim de konuşur fikir alış verişin de bulunuruz yarın hamilelikte kullanılabilir oje iki renk yeterli bir de zarar vermeyecek aseton alayım diyorum :)bide vücud yağı bakacağım önceliğim o :)) çünkü bir arkadaşın vücunu görmüştüm balık derisi gibi olmuştu ilk doğumun da hoş çok şükür benim annem de doğum çatlağı oluşmamış :) ama yine de önlem almalı :)

Iyi yapmissin tatlim.atesim var benimde

Keske bende uyusam oyle ben bunalimami girdim noldu anlamadim oglen igneye giderken aglama tuttu

Keske bende uyusam oyle ben bunalimami girdim noldu anlamadim oglen igneye giderken aglama tuttu
canım ya kıyamam bütün ağır hamişlik belirtilerini çekiyorsun geçen ben de vardı hala da var sürekli ağlama hissi ama sürekli uyku halindeyim bir de km ler ce yol yürümüş gibi ayaklarım ağrıyor şuan zor oturuyorum arada gözlerimi kapatıyorum..:)

Banada yolla uykundan azcik:)))ben muayneye gttigimde bacak agrimi soylicem dedgn gbi benim hergun agriyor

Banada yolla uykundan azcik:)))ben muayneye gttigimde bacak agrimi soylicem dedgn gbi benim hergun agriyor
yollayım tatlım ya çok kötü 24 saat uyumamk için zor duruyorum ev dışarı hiç fark etmiyor:)dr muz spora başlaya bilirsin demişti yürüyüş eşimde istersen spor yap dedi yapamam dedim zaten yorgunluktan ölüyorum dedim herhalde acillik olurum o derece yorgunum ve uykusuzzzz :))

"Elifimbnm Hic birsey care derman olmuyor tatlim yok oyle bi aci ayni durumdayim hersey ust uste geldi inanki bagira bagira aglamak istiyorum piskolojim coktu yerlerde

Gecmis olsun tatlim suan nasilsin hemoroit le nasil bas ediyosun????
Sogol canim bas edemiyorum sicak suyada giremiyorum herseymi ust uste gelir ya cokus yasadim inanki allah izin verirde bebegimi kucagima alirsam dogundan sonra ameliyat olcam yoksa beynimi yiyecegim ben

"Elifimbnm Hic birsey care derman olmuyor tatlim yok oyle bi aci ayni durumdayim hersey ust uste geldi inanki bagira bagira aglamak istiyorum piskolojim coktu yerlerde
canım ya açılacaksan ağla ne bileyim şuan öyle bir şey yok sadece uyku var bide herşeye gözlerim doluyor sebepsiz nedeni de yok ...

Sogol canim bas edemiyorum sicak suyada giremiyorum herseymi ust uste gelir ya cokus yasadim inanki allah izin verirde bebegimi kucagima alirsam dogundan sonra ameliyat olcam yoksa beynimi yiyecegim ben
ayçacığım hamileliğin tüm kötü belirtilerini yaşıyorsun sağlıkla tamamlayalım da inş :))

canım ya açılacaksan ağla ne bileyim şuan öyle bir şey yok sadece uyku var bide herşeye gözlerim doluyor sebepsiz nedeni de yok ...
Aglyorum hep zaten heryerde ayri bi acimi olur ya.insallah hep uykun olur tatlim sakin bi gecirirsin insallah canimin ici

bende dün öyleydi ateşim vardı boğazımda yutkunma zorluğu oldu.Herşeye gözüm doluyor.
Haberler zaten malesef bugün kötü eşim izletirmiyor ağlıyorum diye.

aynı durumdayımbi taraftan burnum akıyo, ateşim çıkarsa diye tedirginim.bi de bu acı cok yıprandım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…