Tatlim ilaclar asiri onemli sakin aksatmaNeyse herkese ulaştım bi sıkıntı yok daha olmadı olmasında zaten bugun dinlenemedim ilaçlarımı da kullanamadım hemen iğnemi vuruldum dusunun yanı jeli mi bile kullanamamiştim çok saçma iş yaptım neyse bi daha olmasın insan panikliyor Allah göstermesin şu 12 haftayı hayırlısıyla bir doldursak sadaka vereceğim yani sonrasında inşallah sağlıklı gebelik geçiririz Yani baştan sona sağlıklı geçiririz inşallah yıprandım ya gerçekten çöktüm
evet haklısın yanlara kat fazla değil biraz olabilir ama uçlardan da aldırayım da kırıklandı hava alsın biraz ama önce konuştuğumuz gibi sağlıkla o günlere gelelim de konuşur fikir alış verişin de bulunuruz yarın hamilelikte kullanılabilir oje iki renk yeterli bir de zarar vermeyecek aseton alayım diyorum :)bide vücud yağı bakacağım önceliğim o :)) çünkü bir arkadaşın vücunu görmüştüm balık derisi gibi olmuştu ilk doğumun daKüt değilde uç kısımlarında hafif biraz katlı havalı şirin gözükür bence.
Hamilelik döneminde saç döngüsü duruyormuş o yüzden saç dökülme olayı erteleniyormuş.Ve doğumdan 2-4 ay sonra hormon değişikliği ile birlikte önüne geçilmeyen aşırı dökülme oluyormuş.6 ay kadar sürüyormuş,sonra duruyormuş işte o zamanda bunları konuşucağız :)
Iyi yapmissin tatlim.atesim var benimdegeç kalkmıştım eşim iş gezisinden döndü öğleden sonra dışarı çıkalım biraz hava alın dedi o yokken sürekli uyuduğu mu biliyor?elimde değil ki sürekli uyku halindeyim?sen nasılsın tatlım?
hayırdır yoksa nezle mi olacaksın?aman çok dikkatet cnm ya ..Iyi yapmissin tatlim.atesim var benimde
Keske bende uyusam oyle ben bunalimami girdim noldu anlamadim oglen igneye giderken aglama tuttugeç kalkmıştım eşim iş gezisinden döndü öğleden sonra dışarı çıkalım biraz hava alın dedi o yokken sürekli uyuduğu mu biliyor?elimde değil ki sürekli uyku halindeyim?sen nasılsın tatlım?
Bilmiyorum ki tatlim bogazim felan agrimio burnum akmiyo ama atesim var sen nasilsin canimhayırdır yoksa nezle mi olacaksın?aman çok dikkatet cnm ya ..
canım ya kıyamam bütün ağır hamişlik belirtilerini çekiyorsun geçen ben de vardı hala da var sürekli ağlama hissi ama sürekli uyku halindeyim bir de km ler ce yol yürümüş gibi ayaklarım ağrıyor şuan zor oturuyorum arada gözlerimi kapatıyorum..:)Keske bende uyusam oyle ben bunalimami girdim noldu anlamadim oglen igneye giderken aglama tuttu
hormonlardan kaynaklanıyor canım geçen ben de sürekli ağladığım da eşim senin ateşin var yok sa nezlemi olacaksın demişti :))Bilmiyorum ki tatlim bogazim felan agrimio burnum akmiyo ama atesim var sen nasilsin canim
Banada yolla uykundan azcik:)))ben muayneye gttigimde bacak agrimi soylicem dedgn gbi benim hergun agriyorcanım ya kıyamam bütün ağır hamişlik belirtilerini çekiyorsun geçen ben de vardı hala da var sürekli ağlama hissi ama sürekli uyku halindeyim bir de km ler ce yol yürümüş gibi ayaklarım ağrıyor şuan zor oturuyorum arada gözlerimi kapatıyorum..:)
yollayım tatlım ya çok kötü 24 saat uyumamk için zor duruyorum ev dışarı hiç fark etmiyor:)dr muz spora başlaya bilirsin demişti yürüyüş eşimde istersen spor yap dedi yapamam dedim zaten yorgunluktan ölüyorum dedim herhalde acillik olurum o derece yorgunum ve uykusuzzzz :))Banada yolla uykundan azcik:)))ben muayneye gttigimde bacak agrimi soylicem dedgn gbi benim hergun agriyor
Gecmis olsun tatlim suan nasilsin hemoroit le nasil bas ediyosun????[/QU
ateşim azaldı çok şükür ama boğaz ağrım var birazhemoroide de çözüm yok acı çekiyorum resmen oturup kalkarken cok canım yanıyo.duphalak surup da kullanıyorum ama pek etkili olmadı.napıcamı şaşırdım açıkcası
Sogol canim bas edemiyorum sicak suyada giremiyorum herseymi ust uste gelir ya cokus yasadim inanki allah izin verirde bebegimi kucagima alirsam dogundan sonra ameliyat olcam yoksa beynimi yiyecegim benGecmis olsun tatlim suan nasilsin hemoroit le nasil bas ediyosun????
canım ya açılacaksan ağla ne bileyim şuan öyle bir şey yok sadece uyku var bide herşeye gözlerim doluyor sebepsiz nedeni de yok ..."Elifimbnm Hic birsey care derman olmuyor tatlim yok oyle bi aci ayni durumdayim hersey ust uste geldi inanki bagira bagira aglamak istiyorum piskolojim coktu yerlerde
ayçacığım hamileliğin tüm kötü belirtilerini yaşıyorsun sağlıkla tamamlayalım da inş :))Sogol canim bas edemiyorum sicak suyada giremiyorum herseymi ust uste gelir ya cokus yasadim inanki allah izin verirde bebegimi kucagima alirsam dogundan sonra ameliyat olcam yoksa beynimi yiyecegim ben
Aglyorum hep zaten heryerde ayri bi acimi olur ya.insallah hep uykun olur tatlim sakin bi gecirirsin insallah canimin icicanım ya açılacaksan ağla ne bileyim şuan öyle bir şey yok sadece uyku var bide herşeye gözlerim doluyor sebepsiz nedeni de yok ...
Sen beni guldurdun ya allahta seni guldursun insallah canim insallah hepimiz guzel bi sekilde tamamlayalim:))))ayçacığım hamileliğin tüm kötü belirtilerini yaşıyorsun sağlıkla tamamlayalım da inş :))
inşallah canım hep birlikte sağlıkla tamamlayalım da hepimizin duası :)Aglyorum hep zaten heryerde ayri bi acimi olur ya.insallah hep uykun olur tatlim sakin bi gecirirsin insallah canimin ici
Keske bende uyusam oyle ben bunalimami girdim noldu anlamadim oglen igneye giderken aglama tuttu
aynı durumdayım"Elifimbnm Hic birsey care derman olmuyor tatlim yok oyle bi aci ayni durumdayim hersey ust uste geldi inanki bagira bagira aglamak istiyorum piskolojim coktu yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?