Aynen bi dusa girdim ciktim sanki 150 kilo sey tasidim :)))))çabuk yoruluyorum eskisi gibi değilim.
geç kalkmıştım eşim iş gezisinden döndü öğleden sonra dışarı çıkalım biraz hava alın dedi o yokken sürekli uyuduğu mu biliyor?elimde değil ki sürekli uyku halindeyim?sen nasılsın tatlım?Herkez gezmelerdemi :))
aynı şeyleri yaşıyorum bende ilk başlarda çıkıyordu parçaları ama 1 haftadır hiç dışarı çıkmıyor ve hissediyorum vagina girişinde biriktiğini ben kendim temizliyorum ama içerde de topak oluosa o ne olacak bilmiyorum canımKizlar crinone jelle araniz nasıl
Artik neredeyse hic geri gelmiyor gibi bisey bu seferde icerde kuruyup kaliyor o yüzden de her yapisim çile. Bence dünkü kanamanin sebebi de oydu. Vajina atamiyo ve icerde kittle kitle kalincada zonkluyo resmen
Sizin durum nasil ?
Canım normal bir durum, rahat ol, jelden kaynaklı oluyor.Kızlar az önce wc deyken peçeteye böyle pembesi bişey geldi sürdüğümüz jelle alakalı normal mı sizce hemşireyi aradım çıkmadı
görüyorsun burada hemen herkes de oldu.Bulunduğumuz bu hafta da olabilir yazıyor heryerde. Bende peçeteye bakıyorum sürekli.Doktorunu yarın bilgilendir.O zaten detay sorup ilacı kullanma şeklini belirler.Kızlar az önce wc deyken peçeteye böyle pembesi bişey geldi sürdüğümüz jelle alakalı normal mı sizce hemşireyi aradım çıkmadı
aynı şeyleri yaşıyorum bende ilk başlarda çıkıyordu parçaları ama 1 haftadır hiç dışarı çıkmıyor ve hissediyorum vagina girişinde biriktiğini ben kendim temizliyorum ama içerde de topak oluosa o ne olacak bilmiyorum canım
normal tatlım endişelenme ama içinin rahat etmesi için yarın yine de sor yada hemşirenize ulaştığında ..Kızlar az önce wc deyken peçeteye böyle pembesi bişey geldi sürdüğümüz jelle alakalı normal mı sizce hemşireyi aradım çıkmadı
bütün arkadaşlar da aynı sorun canım bu haftalarda olması normalmiş beklenen ...Slm kızlar jel artığı sorunu bendede var bu sabah çok afedersnz bir avuç çıktı kesik gibi
Slm kızlar jel artığı sorunu bendede var bu sabah çok afedersnz bir avuç çıktı kesik gibi
sağlıkla o günlere gelebilirsek nette sürekli hamile elbiselerine bakıyorum sizlerde bakıyor musunuz arkadaşlar?beğendiğiniz siteler varsa bildirin bizler de bakalım:))çok süslü bir hamiş olmak istiyorum çünkü bir daha bu heyecanları yaşayabileceğimi zannetmiyorum.onun için tadını çıkarmak istiyorum heranının bu sağlıklı olsun yeter inşallahhhh..
ayyyy evet çok şirin olur inşallah sağlıkla o günleri görürüz de dışarı da görüyorum o nedenle çok hoşuma gidiyor :))ben bebek ile ilgili birşeye bakmıyorum,bakamıyorum.Enazından 12.haftayı görsem belki o zaman :)
karnımız şişmeden araştırır,paylaşırız :)
Ama arkadaşlarımdan rahat ettip tercih ettiği kıyafetleri gördüm.
hamile taytı en çok tercih.Çünkü karından dolayı bacakları kapatamıyorsun sürekli ayrık oturuyorlar.üstüne tunik mini elbise ile şirin hamile görüntüsü oluyor hemde kilolu gözükmüyorsun.Birde renkli toz pembesi ,yeşili ,mavisi bebeksi masum gösterir.
ya sağlıkla şu üç ayı çıkaralım da inşallah saçlarımı da omuz da küt mü kestirsem önümüz de yaz hem hamilelikte beslenir :))ayyyy evet çok şirin olur inşallah sağlıkla o günleri görürüz de dışarı da görüyorum o nedenle çok hoşuma gidiyor :))
ayyyy evet çok şirin olur inşallah sağlıkla o günleri görürüz de dışarı da görüyorum o nedenle çok hoşuma gidiyor :))
ya sağlıkla şu üç ayı çıkaralım da inşallah saçlarımı da omuz da küt mü kestirsem önümüz de yaz hem hamilelikte beslenir :))
ayyy evet canım inşallah sağlıkla hayırlısı ile şu 3 ayı tamamlarsak ben de ince kruvaze hırka aklımdan geçiyordu :))Birde ince kruvaze hırkalar var.Yaz akşamları serinlediğinde üstüne geçirebileceğin.
Hamilelikte kıyafette sıkıntı hamile gözükmekten çok kilolu gösteren kıyafet seçimleri.
hayırlısı ile inşallah.Aşamaları bir gecsek allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?