2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar az önce wc deyken peçeteye böyle pembesi bişey geldi sürdüğümüz jelle alakalı normal mı sizce hemşireyi aradım çıkmadı

aynı şeyleri yaşıyorum bende ilk başlarda çıkıyordu parçaları ama 1 haftadır hiç dışarı çıkmıyor ve hissediyorum vagina girişinde biriktiğini ben kendim temizliyorum ama içerde de topak oluosa o ne olacak bilmiyorum canım

Kızlar az önce wc deyken peçeteye böyle pembesi bişey geldi sürdüğümüz jelle alakalı normal mı sizce hemşireyi aradım çıkmadı
görüyorsun burada hemen herkes de oldu.Bulunduğumuz bu hafta da olabilir yazıyor heryerde. Bende peçeteye bakıyorum sürekli.Doktorunu yarın bilgilendir.O zaten detay sorup ilacı kullanma şeklini belirler.

Doktor Jeli kestikten sonra hepsi düşüyor. Bir kaç hafta idare edicez.

normal tatlım endişelenme ama içinin rahat etmesi için yarın yine de sor yada hemşirenize ulaştığında ..

Slm kızlar jel artığı sorunu bendede var bu sabah çok afedersnz bir avuç çıktı kesik gibi

sağlıkla o günlere gelebilirsek nette sürekli hamile elbiselerine bakıyorum sizlerde bakıyor musunuz arkadaşlar?beğendiğiniz siteler varsa bildirin bizler de bakalım:))çok süslü bir hamiş olmak istiyorum çünkü bir daha bu heyecanları yaşayabileceğimi zannetmiyorum.onun için tadını çıkarmak istiyorum heranının bu sağlıklı olsun yeter inşallahhhh..

ben bebek ile ilgili birşeye bakmıyorum,bakamıyorum.Enazından 12.haftayı görsem belki o zaman :)
karnımız şişmeden araştırır,paylaşırız :)
Ama arkadaşlarımdan rahat ettip tercih ettiği kıyafetleri gördüm.
hamile taytı en çok tercih.Çünkü karından dolayı bacakları kapatamıyorsun sürekli ayrık oturuyorlar.üstüne tunik mini elbise ile şirin hamile görüntüsü oluyor hemde kilolu gözükmüyorsun.Birde renkli toz pembesi ,yeşili ,mavisi bebeksi masum gösterir.

ayyyy evet çok şirin olur inşallah sağlıkla o günleri görürüz de dışarı da görüyorum o nedenle çok hoşuma gidiyor :))

ayyyy evet çok şirin olur inşallah sağlıkla o günleri görürüz de dışarı da görüyorum o nedenle çok hoşuma gidiyor :))
ya sağlıkla şu üç ayı çıkaralım da inşallah saçlarımı da omuz da küt mü kestirsem önümüz de yaz hem hamilelikte beslenir :))

Birde ince kruvaze hırkalar var.Yaz akşamları serinlediğinde üstüne geçirebileceğin.
Hamilelikte kıyafette sıkıntı hamile gözükmekten çok kilolu gösteren kıyafet seçimleri.
hayırlısı ile inşallah.Aşamaları bir gecsek allahın izniyle.

ya sağlıkla şu üç ayı çıkaralım da inşallah saçlarımı da omuz da küt mü kestirsem önümüz de yaz hem hamilelikte beslenir :))

Küt değilde uç kısımlarında hafif biraz katlı havalı şirin gözükür bence.
Hamilelik döneminde saç döngüsü duruyormuş o yüzden saç dökülme olayı erteleniyormuş.Ve doğumdan 2-4 ay sonra hormon değişikliği ile birlikte önüne geçilmeyen aşırı dökülme oluyormuş.6 ay kadar sürüyormuş,sonra duruyormuş işte o zamanda bunları konuşucağız :)

Neyse herkese ulaştım bi sıkıntı yok daha olmadı olmasında zaten bugun dinlenemedim ilaçlarımı da kullanamadım hemen iğnemi vuruldum dusunun yanı jeli mi bile kullanamamiştim çok saçma iş yaptım neyse bi daha olmasın insan panikliyor Allah göstermesin şu 12 haftayı hayırlısıyla bir doldursak sadaka vereceğim yani sonrasında inşallah sağlıklı gebelik geçiririz Yani baştan sona sağlıklı geçiririz inşallah yıprandım ya gerçekten çöktüm

ayyy evet canım inşallah sağlıkla hayırlısı ile şu 3 ayı tamamlarsak ben de ince kruvaze hırka aklımdan geçiyordu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…