2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Banada yolla uykundan azcik:)))ben muayneye gttigimde bacak agrimi soylicem dedgn gbi benim hergun agriyor

benim de şu sıra bir bacağımda kas ağrısı oluyor.Adet dönemide oluyor hormonların etkisi olsa gerek.Daha önce transfer sonrası bu belirti olarak yazıyordu birçok kişi.

D vitamini ölçtür onun eksikliğinde çok oluyor bu ağrı.Uzun zamandır ölçtürmedim bu hafta ölçtüreyim tekrar bebek için çok önemli bu vitamin.

bende dün öyleydi ateşim vardı boğazımda yutkunma zorluğu oldu.Herşeye gözüm doluyor.
Haberler zaten malesef bugün kötü eşim izletirmiyor ağlıyorum diye.
aynen oyle ya.Allah yardımcısı olsun ordaki herkesin,yakınları olanın
boğaz ağrımı sabah tuzlu suyla yaptığım gargara rahatlattı.sabah aksam yapayım diyorum.dene istersen canım artmadan boğaz ağrın

Sogol canim bas edemiyorum sicak suyada giremiyorum herseymi ust uste gelir ya cokus yasadim inanki allah izin verirde bebegimi kucagima alirsam dogundan sonra ameliyat olcam yoksa beynimi yiyecegim ben

doktoruna sor hamilelikte kullanılan bir ilaç vardır mutlaka. Bende korkuyorum çıkacak diye hamilelikte çok zor.Allah yardımcın olsun.

amin
bugün yok şükür bol su içtim iyi geldi.

doktoruna sor hamilelikte kullanılan bir ilaç vardır mutlaka. Bende korkuyorum çıkacak diye hamilelikte çok zor.Allah yardımcın olsun.
bi çözümü olmalı diyorum cnm ben detelefonla istediğimiz an ulaşabileceğimiz bir dr lazım aslında bize de nerdeee

ysbay, post: 45582453, member: 730552"]Bende kese boş görünüyor diye taktım kafaya canım günlerdir onu düşünüyorum bi haftam var kalp atimina bu zaman nasi geçecek bu telaş hiç bitmeyecek mi ben paylasayim kese goruntusunu sende paylassana canım benimde içim hiç rahat degil[/QUOTE]
Canim olumsuz düşünmeye lim bende saçma sapan şeyler düşünüyorum bazen . Nasıl resim paylaşılıyor bilmiyorum

Verdiler bi krem ama etki etmiyo hic inanki kabiz deglim wc ye zor cikiyorum sevincimi yasayamadim acidan agridan devamli kusmadan inanki.allah insallah cikmaz canim benim cok zor.siz iyi gecirin bari allahimin izniyle siz iyi oldukca cok seviniyorum ben

bende dün öyleydi ateşim vardı boğazımda yutkunma zorluğu oldu.Herşeye gözüm doluyor.
Haberler zaten malesef bugün kötü eşim izletirmiyor ağlıyorum diye.
Gecmis olsun tatlim cok dikkat et kendine.ben hic izlemiyorum haberleri agzim bozulyor icim aciyor nalet ediyorum sonra boyle bi duzene patlamalar sehitler torununu vuranlar cocuklarini birakanlar isyan ediyorum sonra izleme tatlim sende

İyi akşamlar arkadaşlar kaderdaslar ;1 aydır takip ediyorum şimdi yazmak istedim.1 6 Şubat trans Fer oldum.çok sukur tuttu;9ayi burda geçirelim inşallah.
İyi akşamlar canım hoş geldin.benimde 17 şubat birgün var aramızda.inşallah hep beraber 9 ayı burda geciririz. İnşallah Rabbim ..

Olctureyim tatlim gittigimde kizlar grip olcak gibi hissettiginizde bitki caylarini cok icmeyin d.r nuza sorun

şimdi hemoroit ağrısına kantaron yağını okudum.sürsem mi ki bilemedimbi sakıncası olur mu sizce.yoksa acıdan zor uyuyacağım

İyi akşamlar arkadaşlar kaderdaslar ;1 aydır takip ediyorum şimdi yazmak istedim.1 6 Şubat trans Fer oldum.çok sukur tuttu;9ayi burda geçirelim inşallah.

16 şubat aynı gün transferimiz.Hayırlı olsun inşallah

ben gittiğimde kendi doktoruma sorayım.
Su aralar gideceksen ve sorarsan çok sevinirim canım ya.ben ayın 18 inde gideceğim daha.ve Dr un yanında heyecandan soracagim şeyleri unutuyorum bazen.onun da zaten ağzından cımbızla alıyoruz lafı: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…