Banada yolla uykundan azcik:)))ben muayneye gttigimde bacak agrimi soylicem dedgn gbi benim hergun agriyor
aynen oyle ya.Allah yardımcısı olsun ordaki herkesin,yakınları olanınbende dün öyleydi ateşim vardı boğazımda yutkunma zorluğu oldu.Herşeye gözüm doluyor.
Haberler zaten malesef bugün kötü eşim izletirmiyor ağlıyorum diye.
Sogol canim bas edemiyorum sicak suyada giremiyorum herseymi ust uste gelir ya cokus yasadim inanki allah izin verirde bebegimi kucagima alirsam dogundan sonra ameliyat olcam yoksa beynimi yiyecegim ben
aynen oyle ya.Allah yardımcısı olsun ordaki herkesin,yakınları olanın
boğaz ağrımı sabah tuzlu suyla yaptığım gargara rahatlattı.sabah aksam yapayım diyorum.dene istersen canım artmadan boğaz ağrın
İyiyim canım sagol dün cok az kahverengi küçük lekeler oldu aksama doğru tamamen geçti cok şükür.tatlım sen nasılsın?kanama durmuştur ama arada olursa da endişelenme dr açıklamıştır zaten bir süre sora kurmuş kan kalıntıları dökülüyor ..
bi çözümü olmalı diyorum cnm ben dedoktoruna sor hamilelikte kullanılan bir ilaç vardır mutlaka. Bende korkuyorum çıkacak diye hamilelikte çok zor.Allah yardımcın olsun.
Verdiler bi krem ama etki etmiyo hic inanki kabiz deglim wc ye zor cikiyorum sevincimi yasayamadim acidan agridan devamli kusmadan inanki.allah insallah cikmaz canim benim cok zor.siz iyi gecirin bari allahimin izniyle siz iyi oldukca cok seviniyorum bendoktoruna sor hamilelikte kullanılan bir ilaç vardır mutlaka. Bende korkuyorum çıkacak diye hamilelikte çok zor.Allah yardımcın olsun.
Gecmis olsun tatlim cok dikkat et kendine.ben hic izlemiyorum haberleri agzim bozulyor icim aciyor nalet ediyorum sonra boyle bi duzene patlamalar sehitler torununu vuranlar cocuklarini birakanlar isyan ediyorum sonra izleme tatlim sendebende dün öyleydi ateşim vardı boğazımda yutkunma zorluğu oldu.Herşeye gözüm doluyor.
Haberler zaten malesef bugün kötü eşim izletirmiyor ağlıyorum diye.
Hos geldin tatlim hadi gozun aydin allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbimİyi akşamlar arkadaşlar kaderdaslar ;1 aydır takip ediyorum şimdi yazmak istedim.1 6 Şubat trans Fer oldum.çok sukur tuttu;9ayi burda geçirelim inşallah.
İyi akşamlar canım hoş geldin.benimde 17 şubat birgün var aramızda.inşallah hep beraber 9 ayı burda geciririz. İnşallah Rabbim ..İyi akşamlar arkadaşlar kaderdaslar ;1 aydır takip ediyorum şimdi yazmak istedim.1 6 Şubat trans Fer oldum.çok sukur tuttu;9ayi burda geçirelim inşallah.
Olctureyim tatlim gittigimde kizlar grip olcak gibi hissettiginizde bitki caylarini cok icmeyin d.r nuza sorunbenim de şu sıra bir bacağımda kas ağrısı oluyor.Adet dönemide oluyor hormonların etkisi olsa gerek.Daha önce transfer sonrası bu belirti olarak yazıyordu birçok kişi.
D vitamini ölçtür onun eksikliğinde çok oluyor bu ağrı.Uzun zamandır ölçtürmedim bu hafta ölçtüreyim tekrar bebek için çok önemli bu vitamin.
bitki çayların içindeki bazı şeyler erken doğuma sebep oluyormuş aman dikkatOlctureyim tatlim gittigimde kizlar grip olcak gibi hissettiginizde bitki caylarini cok icmeyin d.r nuza sorun
Surme canim d.r sormadan bitkisel hic bisey kullanmayinşimdi hemoroit ağrısına kantaron yağını okudum.sürsem mi ki bilemedimbi sakıncası olur mu sizce.yoksa acıdan zor uyuyacağım
bi çözümü olmalı diyorum cnm ben detelefonla istediğimiz an ulaşabileceğimiz bir dr lazım aslında bize de nerdeee
İyi akşamlar arkadaşlar kaderdaslar ;1 aydır takip ediyorum şimdi yazmak istedim.1 6 Şubat trans Fer oldum.çok sukur tuttu;9ayi burda geçirelim inşallah.
Su aralar gideceksen ve sorarsan çok sevinirim canım ya.ben ayın 18 inde gideceğim daha.ve Dr un yanında heyecandan soracagim şeyleri unutuyorum bazen.onun da zaten ağzından cımbızla alıyoruz lafı: (ben gittiğimde kendi doktoruma sorayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?