Valla su 3 ayi bi atlatsak allahin izniyle saglikla aynen yeni baslikli topik acariz.ben 9 ay aglayarak kafanizi sisircem galiba bole sancili stresli gecerse hep kurtulamicaniz benden genclik:))))hepiniz beni dinlediniz bilgilendirdiniz destek oldunuz cok sagolun ben sizleri cok sevdim yuz yuze tanismiyoz ama olsun hakkinizi helal edin kiz kardes oldunuz bana umarim bende olabilmisimdir ayyy duygulandimallah razı olsun inşallah.
şu süreçleri (3ay) atlatıp artık keyfli sohbetlere geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Yeni başlıklı topik açarız belki o zaman._tangled_
hayırlısı ile sağlıkla şu 3 ayı dediğin gibi atlatırsak canımmm önümüz de yaz oooo süper olur inşallahhh kıyafetleri konuşuruz isimleri cinsiyetleri ama şuan kaptırmak istemiyorum dediğin gibi..:)
ayçacığım senin kontrol ne zaman dı benim ki 23 de öğleden sonra kısmet olursa..Siz ne kullanirsaniz bende onu kullanam:)))))
Aminöyle olacak değil mi?ayy bazen korkuyorum altından kalkabilir miyim diye?allahım sağlıkla görmeyi nasip etsin inşallahh
tatlım ne demek hepimiz burada birbirimize kardeş olduk arkadaş olduk duygularımızı paylaşıp destek olduk sen de hakkını helal et ben de hepinizi çok seviyorumm:))Valla su 3 ayi bi atlatsak allahin izniyle saglikla aynen yeni baslikli topik acariz.ben 9 ay aglayarak kafanizi sisircem galiba bole sancili stresli gecerse hep kurtulamicaniz benden genclik:))))hepiniz beni dinlediniz bilgilendirdiniz destek oldunuz cok sagolun ben sizleri cok sevdim yuz yuze tanismiyoz ama olsun hakkinizi helal edin kiz kardes oldunuz bana umarim bende olabilmisimdir ayyy duygulandim((
Benim 29 da tatlim ogleden sonra insallah yine guzel haberler alirizayçacığım senin kontrol ne zaman dı benim ki 23 de öğleden sonra kısmet olursa..
buradan haberleşiriz senin aşı hangi gün hangi aşı ayyy sağlıkla inşallahhh:)))aşamalar bitmiyor doğum sonrası bile yok süt ,yok aşısı vs.
çocuğun mu var derdin var hep telaş hep telaş :))
Valla su 3 ayi bi atlatsak allahin izniyle saglikla aynen yeni baslikli topik acariz.ben 9 ay aglayarak kafanizi sisircem galiba bole sancili stresli gecerse hep kurtulamicaniz benden genclik:))))hepiniz beni dinlediniz bilgilendirdiniz destek oldunuz cok sagolun ben sizleri cok sevdim yuz yuze tanismiyoz ama olsun hakkinizi helal edin kiz kardes oldunuz bana umarim bende olabilmisimdir ayyy duygulandim((
inşallahhh canım inşallahhh sağlıkla...Benim 29 da tatlim ogleden sonra insallah yine guzel haberler aliriz
buradan haberleşiriz senin aşı hangi gün hangi aşı ayyy sağlıkla inşallahhh:)))
gülegüle canım da hayırdır nereye gidiyorsun?:))uyumaya mı?Kızlar cevap verdiğiniz icon tekrar çok teşekkür ederim hepinizi opuyirum bu arada buradaki en güzel grup sizinkisi yaklaşımlarınız bilgileriniz ilginiz ve sıcak kanliliginiz moralleriniz vb...söylemeden gidemezdim saglicakla kalin:)
Canlarim benim ya yaslar kac ben 28 :)ne demek sende hakkını helal et,hepimiz burada birbirimize destek oluyor yardımcı oluyoruz.Derdi olan derdini anlar.
burada en buyuğunuz benim sanırım yazarken gözümde hep gencecik kızlarsınız :)
hayırlısı ile inşallah sen de gör ve duy canım dünyanın engüzel minik kalp atışını Allahım sağlıkla isteyen herkese yaşatsın inşallahh..kalp atışı kese bir arada cumartesi inşallah.
Canlarim benim ya yaslar kac ben 28 :)
amin hepimize inşallahhayırlısı ile inşallah sen de gör ve duy canım dünyanın engüzel minik kalp atışını Allahım sağlıkla isteyen herkese yaşatsın inşallahh..
ayçacım ne gerek var 30 lardayız enküçüğümüz sen misin?kız arkadaşımın dediği gibi 27 yi asla geçmeyi düşünmüyorum :))Canlarim benim ya yaslar kac ben 28 :)
Genceciksin bak bosuna genclik demiyom size :)))
ayçacım ne gerek var 30 lardayız enküçüğümüz sen misin?kız arkadaşımın dediği gibi 27 yi asla geçmeyi düşünmüyorum :))
seMinf ciğim benim beynim de senin şekil çok bakımlı ve bilgili ağır bir bayan tablosu oluşturmuş:))ayçacığım sen evin küçük nazlısı cipso dobrası :)) bütün arkadaşlara bir şekil oluşmuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?