2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

dölenme gerçekleştikten sonra 5-6-7 günlerde tutunma olur.
yani blastokist embriyosu daha erken tutunur.

internetten Embriyolog açıklaması (bahceci)

Pek çok çiftin bilgi ve beklentisinin aksine aslında gebelik yumurta toplama işlemi sonrasında (yani döllenme sonrası) 5-7 gün içerisinde oluşmaktadır. Yani eğer embriyo transferi 5.gün blastosist aşamasında yapılmış ise ve şartlar yeterli ise aslında o gün veya bir sonraki gün embriyonun rahim duvarına tutunması ile gebelik gerçekleşir.

Eskiden gebeleri saglik bakanligi izliyomus simsi karakola ve savciliga bildiri gidiyormus benim kaydim baska yerde esimle ayni yerde degil saglik ocagindaki d.r sorun yasarsiniz cok dedi karakola sorguya gotururler dedi

Banada dediler kan felan. Vercekmisim dedim benim zaten bi d.rum var gebelik kartinin cikmasi gerekiyormus
ne kadar geç çıkarsam kardır. Pek güvenmiyorum hijen açısından.Hiç gitmedim gerçi ama ne biliyim.
bir doktor yeter.

Banada dediler kan felan. Vercekmisim dedim benim zaten bi d.rum var gebelik kartinin cikmasi gerekiyormus
gebelik takibini sağlık ocakları yapmazsa ceza alıyorlamış. o yüzden peşimize düşüyorlar. bende gitmek zorunda kaldım.

evet canım çok şükür 8haftalık benim. kediler iyimiş bayılırım bende :)

Eskiden gebeleri saglik bakanligi izliyomus simsi karakola ve savciliga bildiri gidiyormus benim kaydim baska yerde esimle ayni yerde degil saglik ocagindaki d.r sorun yasarsiniz cok dedi karakola sorguya gotururler dedi
evet canım hem özel doktoruna hem sağlık ocağına git. sıkıntı yaşarsın. ben sağlık ocağında birşey yaptırmıyorum. özel doktorum yapıyor sonuçları sağlık ocağınada veriyorum. sorun kalkıyor.

bahçecide tüp bebek yaptırmış biri olarak anlatmak istediğim buydu, teşekkürler :)

ne kadar geç çıkarsam kardır. Pek güvenmiyorum hijen açısından.Hiç gitmedim gerçi ama ne biliyim.
bir doktor yeter.
canım özel doktoruna git. orada yaptırdığın testlerin birer fotokopisini sağlık ocağına ver sorun kalkar. ben sağlık ocağında birşey yaptırmıyorum. kurtulmak için özel doktorumun yaptırdığı testleri ebeye veriyorum sorun kalkıyor. onlarla inatlaşmak istemiyorum çünkü bebeğimizin ebeleride onlar. aşılar hep onlar tarafından yapılacak

hayırlısı,biliyorsun bende geçen sene kaybetmiştim ve insan ilk başta bilemiyor yanlışmı yaptım acaba dikkat etmedim diye düşünüyor.
Ama incelemeye gönderdiğimde kromozon bozukluğu olduğu ortaya çıktı.
Bunu öğrenince içim rahatladı.Doktor ilk aylarda düşüklerin hep sebebi bu oluyor,iyi ki kabul etmiyor rahim ilerde ortaya çıkması çok daha buyuk sıkıntı oluyor demişti.
İnan sonrasında hamile kalmaktan korktum.
Ve Kapsamlı kromozon testinden geçmiş embriyo seçimi ile tekrar denedik.
Kendini toparla dinlen sonuç gelsin buarada. Sonra inşallah rabbim sağlıklı nasip eder.

Gerektiğinde giderim şuan bilmeleri gerek bir durum yok
Bizim sağlık ocağı doktor ve hemşireleri sorunluymuş .

bende iş nedeniyle gecici bir yerdeyim belki bir kaç ay belki bir yıl belli değil.Açıkcası kayıt almayı düşünmüyorum ikametgah vs uğraşmak istemiyorum,burda muhtar sağlık ocağı uzak zaten evime.

Canım gözün aydın çok sevindim inşallah benimde sonum senin gibi olurum ilk tüpün mu kaç yaşındasın bende arada kalkıp yürüyorum hastaneye gidiyorum iğnelerim var

Estağfurullah canim ne demek böyle yorumlara ihtiyacım var rahatlıyorum çünkü bende sakinim takmıyorum kafama keyfim yerinde hep yatmıyorum zaten hergün iğne vuruluyorum mecbur kalkıyorum sadece güzel beslenip dinleniyorum bide bana 2 embriyo transfer oldu en azından şansımız daha yüksek gibi belki birinden biri tutar

canım sorgu kısmını bilmiorum ama ikametgahın oturduğun evde değilse yüklü bir ceza var. yanlış b0eyan vermekten

canım sorgu kısmını bilmiorum ama ikametgahın oturduğun evde değilse yüklü bir ceza var. yanlış b0eyan vermekten
Oturdugum evde adres verdigim halde ceza yedik memurun bi rakamda hata yapmasi 1 milyara neden oldu odemicem dedim tartistim memurla

En guzeli nekadar kalacagin belli olmayan bi biyer icin bencede ugrasma.benimde uzak gitmiyorum oyuzden kolay kolay

15 gün içinde ikamet adresini bildirmezseniz para cezası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…