ödeme tabi hem hata yapıp hemde vatandaşa ödetiyorlar bedeliniBen bidirdigim halde ceza yedim iste odemedim odememde memur hatasi dedim
Yaptiktan sonra bes dk yat sonra yürü mu dedi canimcanım sen çık yürüyüş olur hemde ben hiç evde olmadım iğnemi, zaten crinone jelden sonra 5dk dinlen en az 10dk yürü demişti doktorum yürüyüş oluyodu iğneye gitmek benim için. fazla yatmakta sanırım sıkıntılı biraz hareket etmekte gerekiyor
Canim geçmiş olsun son olsun inşaallah ..Evet aynen öyle rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
bana da 15dk yürü dediler. ama bilgilendirme kağıdında 5-10 dk yürüyün diyordu. ben yine de 15 dediler diye dk dksına 15 dk yürüormYaptiktan sonra bes dk yat sonra yürü mu dedi canim
Teşekkürler canım.sen hamilesin heralde. Bizlerde dua etHayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah .
En guzeli nekadar kalacagin belli olmayan bi biyer icin bencede ugrasma.benimde uzak gitmiyorum oyuzden kolay kolay
bana yat demedi hiç.Devlet hastaneleri yat diyor. benim dr. 15-20 dk yürü ne kadar yürürsen o kadar hızlı emer dedi.bana da 15dk yürü dediler. ama bilgilendirme kağıdında 5-10 dk yürüyün diyordu. ben yine de 15 dediler diye dk dksına 15 dk yürüorm
Amin inşallah canım hakkında hayirlisiSelam kızlar uzun bi takipten sonra aranıza katıldım ben de4 t transferım oldu
Hep beraber dua edelim artık allaha emanetiz hepimiz özellikle hamileler bizim için dua edin sizde inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız darısı başımıza
yürümek çok önemli doktorum beni kaç kez uyarı özellikle.Ben duymadım jelden sonra yuruyecegimizi kimse bişey demedi
rabbim gönlüne göre versin canım. sakin olmaya çalış düşünmemeye çalış. inşallah bebeğin seninledir.Selam kızlar uzun bi takipten sonra aranıza katıldım ben de4 t transferım oldu
Hep beraber dua edelim artık allaha emanetiz hepimiz özellikle hamileler bizim için dua edin sizde inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız darısı başımıza
canımmmm benimmm ya çok geçmiş olsun ben sesin çıkmıyordu kanamadan ötürü korktuğun için sürekli yattığını düşünmüştüm canım ya sağlıklı hayırlısı olsunnnnn pes etmemene kendini biraz olsun toparlaman sevindim ama çokkkkk üzüldüm canım yaKizlar merhaba bayadir yazmiyordum malesef bebekleri kaybettik doktora gittigimde kanamam var demiştim bana igne vermişti igneyi vurdugum dakika parca dusurdum malesef kanamam oluştu ertesi gun doktora söyledim muane cagirdi malesef kaybetmişiz bebekleri hayirlisi olsun nasiibim değilmiş demekki kac gündür üzüntü aglamaktan kendimde değildim ama şimdi daha iyim rabbim nasip etmiyorsa vardir bi bildigi iki taneydiler demeki ikiside olmadi vardir bundada bi hayir şimdi icin temizlenmişmi diye bakicak doktor birde neden düştügüne daire bakicak zaten yilmak yok yola devam hayirlisi hersey icin
ben aile hekimine kayıt yaptırmayacağım düşünmüyorum herşeye doktorumla ve hastane ile devam edeceğim..valla bu kadar acı psikolojim onları çekemem..:)
artık aile hekim hemşiresi seni taciz başlar.Gelmedin ,test yapmadın, aşı olmadın,telefonla ulaşamazsa kapıya kadar geliyorlarmş :)
Kızlar kan geldi jel le beraberyürümek çok önemli doktorum beni kaç kez uyarı özellikle.
ben tutunmayı hissetmiştim çok mutlu olmuştum trasferden iki gün sonra sağ kasığıma kuvvetli iğne batmaları olmuştu ve ben bu batmada endişelenmeyip gülmüştüm :)dölenme gerçekleştikten sonra 5-6-7 günlerde tutunma olur.
yani blastokist embriyosu daha erken tutunur.
internetten Embriyolog açıklaması (bahceci)
Pek çok çiftin bilgi ve beklentisinin aksine aslında gebelik yumurta toplama işlemi sonrasında (yani döllenme sonrası) 5-7 gün içerisinde oluşmaktadır. Yani eğer embriyo transferi 5.gün blastosist aşamasında yapılmış ise ve şartlar yeterli ise aslında o gün veya bir sonraki gün embriyonun rahim duvarına tutunması ile gebelik gerçekleşir.
tatlım panik yapma kaçıncı gündü?dinlen uzan pek ayağa kalkma..Kızlar kan geldi jel le beraber
hayırlı olsun cnm inş hepberaber sağlıklı bir şekil de inş kucağımıza alırız..Selam kızlar uzun bi takipten sonra aranıza katıldım ben de4 t transferım oldu
tatlım nasılsın stres yapma dr aradın mı biliyorsun hemen hepimiz de oldu 6.hafta ile beraber çoğu hamilede oluyor yerleşme kanaması kalçadan iğne oluyor mu idin olmuyorsan dr ara bana hemen nöbetçi eczaneden alınıp başlanılmıştı ve bir hafta yattım dinlendim ..Kızlar kan geldi jel le beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?