2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Yaptiktan sonra bes dk yat sonra yürü mu dedi canim

En guzeli nekadar kalacagin belli olmayan bi biyer icin bencede ugrasma.benimde uzak gitmiyorum oyuzden kolay kolay
burda kalacak olsak bile sağlık ocağına gidemem uzak,hani yakında bir yer olsa bir yere kadar.Bir kere buraya alayım mı acaba diye sadece bakmak için gitmiştim küçücük iki doktor var biri çalışıyor sadece öyle bir durumdaydı.Kalsın dedim. Kendi aile hekimime gitmem daha rahat.

bana da 15dk yürü dediler. ama bilgilendirme kağıdında 5-10 dk yürüyün diyordu. ben yine de 15 dediler diye dk dksına 15 dk yürüorm
bana yat demedi hiç.Devlet hastaneleri yat diyor. benim dr. 15-20 dk yürü ne kadar yürürsen o kadar hızlı emer dedi.

rabbim gönlüne göre versin canım. sakin olmaya çalış düşünmemeye çalış. inşallah bebeğin seninledir.

canımmmm benimmm ya çok geçmiş olsun ben sesin çıkmıyordu kanamadan ötürü korktuğun için sürekli yattığını düşünmüştüm canım ya sağlıklı hayırlısı olsunnnnn pes etmemene kendini biraz olsun toparlaman sevindim ama çokkkkk üzüldüm canım ya (

:)
artık aile hekim hemşiresi seni taciz başlar.Gelmedin ,test yapmadın, aşı olmadın,telefonla ulaşamazsa kapıya kadar geliyorlarmş :)
ben aile hekimine kayıt yaptırmayacağım düşünmüyorum herşeye doktorumla ve hastane ile devam edeceğim..valla bu kadar acı psikolojim onları çekemem..

ben tutunmayı hissetmiştim çok mutlu olmuştum trasferden iki gün sonra sağ kasığıma kuvvetli iğne batmaları olmuştu ve ben bu batmada endişelenmeyip gülmüştüm :)

hayırlı olsun cnm inş hepberaber sağlıklı bir şekil de inş kucağımıza alırız..

Kızlar kan geldi jel le beraber
tatlım nasılsın stres yapma dr aradın mı biliyorsun hemen hepimiz de oldu 6.hafta ile beraber çoğu hamilede oluyor yerleşme kanaması kalçadan iğne oluyor mu idin olmuyorsan dr ara bana hemen nöbetçi eczaneden alınıp başlanılmıştı ve bir hafta yattım dinlendim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…