2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hayırlıs olaun canım güzel haberlerini alırız inşallah :)

Can
iyi değilim aradım hemen. Hafta da oluyodum şimdi acile yaptırdık sizde mi 6. Haftada oldunuz yarın gel bakalım dedi

Ben de tam bunu sormak için yorum yazacaktım. Ben de 6. Haftaya girdim. Diken üstünde bekliorum bende ne zaman olacak diye. Sizlere sorayım dedim kaçıncı günlerde başladı kanamanız diye. Kese de görmeye gitmedik daha kalp atışıyla ikisi bir arada 23 ünde olacak

Can
iyi değilim aradım hemen. Hafta da oluyodum şimdi acile yaptırdık sizde mi 6. Haftada oldunuz yarın gel bakalım dedi
evet tatlım 6.haftada oldum embriyonun arkasına kan toplanmıştı rahim onu şuan temizlemeye çalışıyor sakin ol bol bol yatak istirahati yapacaksın ve rahim temizlenene kadar onu atar korkma o zamana kadar iğne her akşam yapıldı bana..sağlıkla atlatırsın inş.

tatlım herkeste olacak diye bir kaide yokta ama genel olarak 6 haftadan itibaren genel olarak gebeler de beklenilen bir durum 11.haftaya kadar buda embriyo geliştikçe rahime zarar veriyor kendine yer açıyor ve rahimde kanama oluyor böyle bir durumda enaz bir hafta dinlenmek gerekiyor ve önce çok hızlı bir kanama oluyor sonra duruyor buseferde kurumuş kanı atmaya başlıyor rahim temizlenene kadar onun için ilk üç ay hamileliğin enzor süreci çok dikkatetmemiz gerekiyor sen de cnm sakın yorulma tetikliyor ve ağırlık kaldırma sağlıkla inş hepimiz bebişleri kucağımıza alırız inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…