Bana da sıkar sıkmaz yürü dediler yatmaktan bahsetmediler hiç canımbana yat demedi hiç.Devlet hastaneleri yat diyor. benim dr. 15-20 dk yürü ne kadar yürürsen o kadar hızlı emer dedi.
Hayırlıs olaun canım güzel haberlerini alırız inşallah :)Selam kızlar uzun bi takipten sonra aranıza katıldım ben de4 t transferım oldu
Hep beraber dua edelim artık allaha emanetiz hepimiz özellikle hamileler bizim için dua edin sizde inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız darısı başımıza
iyi değilim aradım hemen. Hafta da oluyodum şimdi acile yaptırdık sizde mi 6. Haftada oldunuz yarın gel bakalım deditatlım nasılsın stres yapma dr aradın mı biliyorsun hemen hepimiz de oldu 6.hafta ile beraber çoğu hamilede oluyor yerleşme kanaması kalçadan iğne oluyor mu idin olmuyorsan dr ara bana hemen nöbetçi eczaneden alınıp başlanılmıştı ve bir hafta yattım dinlendim ..
Cok mu geldi canim. Bana da gecen hafta oldu alti buçuk haftalikkenCan
iyi değilim aradım hemen. Hafta da oluyodum şimdi acile yaptırdık sizde mi 6. Haftada oldunuz yarın gel bakalım dedi
Ya jele geldi çok degilCok mu geldi canim. Bana da gecen hafta oldu alti buçuk haftalikken
Benim bir ped dolusu oldu. Korkma canimYa jele geldi çok degil
Tatlim jel fitil gibi degil sktintan sonra yuruyus yapman gerekiyoki jeli emsin dagilsin icerdeBen duymadım jelden sonra yuruyecegimizi kimse bişey demedi
O bel agrisi oluyo tatlim kanaman cokmu geldi uzan dinlenBirazda belim de ağrı var
Şimdi baktım peçete yekahverengi gelmiş dua edin kizlarBenim bir ped dolusu oldu. Korkma canim
Çok değil canım jel i koydum çektim çubuğa gelmisO bel agrisi oluyo tatlim kanaman cokmu geldi uzan dinlen
Bilmiyorum bana da biraz yat dedi tanidigimiz o da tüp bebek olmustuTatlim jel fitil gibi degil sktintan sonra yuruyus yapman gerekiyoki jeli emsin dagilsin icerde
Anladim tatlim. Belki jel tahris etmis olabilirmi ?Çok değil canım jel i koydum çektim çubuğa gelmis
Yok canım tahriş e benzemiyor senin de olmusmuyduAnladim tatlim. Belki jel tahris etmis olabilirmi ?
Ben de tam bunu sormak için yorum yazacaktım. Ben de 6. Haftaya girdim. Diken üstünde bekliorum bende ne zaman olacak diye. Sizlere sorayım dedim kaçıncı günlerde başladı kanamanız diye. Kese de görmeye gitmedik daha kalp atışıyla ikisi bir arada 23 ünde olacaktatlım nasılsın stres yapma dr aradın mı biliyorsun hemen hepimiz de oldu 6.hafta ile beraber çoğu hamilede oluyor yerleşme kanaması kalçadan iğne oluyor mu idin olmuyorsan dr ara bana hemen nöbetçi eczaneden alınıp başlanılmıştı ve bir hafta yattım dinlendim ..
evet tatlım 6.haftada oldum embriyonun arkasına kan toplanmıştı rahim onu şuan temizlemeye çalışıyor sakin ol bol bol yatak istirahati yapacaksın ve rahim temizlenene kadar onu atar korkma o zamana kadar iğne her akşam yapıldı bana..sağlıkla atlatırsın inş.Can
iyi değilim aradım hemen. Hafta da oluyodum şimdi acile yaptırdık sizde mi 6. Haftada oldunuz yarın gel bakalım dedi
Canım ben de bu aralar olacak diye bekliorm çoğu kişide olmuştu ama yine de ihmal etmemekte fayda varY
Yok canım tahriş e benzemiyor senin de olmusmuydu
Hepimiz dagilsin die yuruyoruz sen yinede sktintan sonra yuru bence tatlimBilmiyorum bana da biraz yat dedi tanidigimiz o da tüp bebek olmustu
Ben transfer oldugum gunden berri igne kullaniyorum o yuzden oyle bi durum yasamadim halada igne kullaniyorum tatlim.ama stres yapma olurmu burdaki bazi arkadaslarimizda oldu cok sukur kotu bisey cikmadiY
Yok canım tahriş e benzemiyor senin de olmusmuydu
tatlım herkeste olacak diye bir kaide yokta ama genel olarak 6 haftadan itibaren genel olarak gebeler de beklenilen bir durum 11.haftaya kadar buda embriyo geliştikçe rahime zarar veriyor kendine yer açıyor ve rahimde kanama oluyor böyle bir durumda enaz bir hafta dinlenmek gerekiyor ve önce çok hızlı bir kanama oluyor sonra duruyor buseferde kurumuş kanı atmaya başlıyor rahim temizlenene kadar onun için ilk üç ay hamileliğin enzor süreci çok dikkatetmemiz gerekiyor sen de cnm sakın yorulma tetikliyor ve ağırlık kaldırma sağlıkla inş hepimiz bebişleri kucağımıza alırız inşallahhBen de tam bunu sormak için yorum yazacaktım. Ben de 6. Haftaya girdim. Diken üstünde bekliorum bende ne zaman olacak diye. Sizlere sorayım dedim kaçıncı günlerde başladı kanamanız diye. Kese de görmeye gitmedik daha kalp atışıyla ikisi bir arada 23 ünde olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?