tamam dondurulmuş değildi diye hatırladım ama 22 başkası demek.. zaten dondurulmuştransfer edilse sıkıntı olmuor. 10 yumurta bile olsa seni o şişirmiş olabilir. progestan da hafif şişkinlik ve gaz yapıormuşcanım benden 10 yumurta toplandı. dondurulmuş yoktu. karıştırdın galiba
tatlım uyku hali çok şükür azaldı geçen hafta sonu hiç kalkamadım gözümü açamıyordum bugün biraz azaldı nerede olduğum fark etmiyordu göz direk gidiyordu ve uyanamıyorum:))bizde de bulantı yerine bu bu daha iyi bulantı çok kötü..olan arkdaşlara Allah yardım etsin..son birkaç gündür bende de uyku başladı sanırım. daha erken yattığım halde 9dan önce uyanmıorm. opu zamanından bu yana 6.30 7 gibi kendiliğimden uyanıordum. hatta 9 da uyanıp crinone kullanıp yürüyüp geri 12-1 e kadar uyuorum çok tatlı gelior uyku :d
canım ihmal etme kontrolde unutma bakılsın D çok önemli..benim de aşılama öncesi d düşük çıkmıştı iki hafta arayla iki ampul devit vermişti doktor. ne zaman tekrarlanır acaba benim tahlillerim. çünkü birini içmiştim ikincisini kargaşadan unutmştum
bulayım da içeyim onu ben ^-^canım ihmal etme kontrolde unutma bakılsın D çok önemli..
ya inşallah öyle olur. az kaldı randevuma büyük ksımını atlattım. cidden sonra aylık randevu oluosa bi ay nasıl sabredileceeektatlım uyku hali çok şükür azaldı geçen hafta sonu hiç kalkamadım gözümü açamıyordum bugün biraz azaldı nerede olduğum fark etmiyordu göz direk gidiyordu ve uyanamıyorum:))bizde de bulantı yerine bu bu daha iyi bulantı çok kötü..olan arkdaşlara Allah yardım etsin..
Cok şükür canım gözün aydin :)Kızlar geldim çok şükür Rabbim e iyiymiş bebisler kanamada tahriş den olmustur iceride bi kanama yok dedi
Sağol canım Rabbim herkese yasatsinCok şükür canım gözün aydin :)
Sağol canım benimde yorgunluk hissi çok fazla uyku önceki givi değilim uykum geliyo ama uyuyamiyorum. Siteye de cok sık giremiyorum girdigimde de cok birikmiş oluyo sayfalar hepsini okuyorum ama zaman asimina ugramis oluyo konular cok bisey yazamıyorum :))''kun feyekun''canım nasılsın?seni artık eskisi kadar göremiyorum denk düşemiyoruz galiba.ben çok yorgun hissediyorum..:)
Hadi cok sukur ben sana tahristen dir demistim cunku jele gelmis ya ondan.Kızlar geldim çok şükür Rabbim e iyiymiş bebisler kanamada tahriş den olmustur iceride bi kanama yok dedi
Tebrikler canım:)Kizlarrr kalbimizi duyduk biz :) kahverengi akintim oluyor normalmis ilk kez bugun gittik cok sukur gorduk bu gunler 6hafta 4gunlukmus :)
Canım sen henüz gitmedinmi ..ne zaman kontrolunTebrikler canım:)biz hala göremedik 7 haftalık oldu
Gittim canım . Göremediler bebişi. Kese var. Ptesi bir daha gideceğim. iki doktora birden gidiyorum bu arada:) ikisi de 8.haftaya kadar görünmeyebilir dedi. Vajinal ultrason yapmak istemediler. Ama haftaya da göstermezse kendisini o zaman mecburenCanım sen henüz gitmedinmi ..ne zaman kontrolun
Maşşallah size :)Kizlarrr kalbimizi duyduk biz :) kahverengi akintim oluyor normalmis ilk kez bugun gittik cok sukur gorduk bu gunler 6hafta 4gunlukmus :)
İnşallah canım rabbim herkezin hepimizin gönlüne göre versin ..Gittim canım . Göremediler bebişi. Kese var. Ptesi bir daha gideceğim. iki doktora birden gidiyorum bu arada:) ikisi de 8.haftaya kadar görünmeyebilir dedi. Vajinal ultrason yapmak istemediler. Ama haftaya da göstermezse kendisini o zaman mecburenDua edin benim işin arkadaşlar. Boş çıkmasın
Evet canım demistin çok şükür kalp atisini gördük çok mutlu olduk Rabbim herkese yasatsinHadi cok sukur ben sana tahristen dir demistim cunku jele gelmis ya ondan.
Cok degisik bisey demi tarifi yok gercekten.allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin herkeze allahim herkeze nasip etsinEvet canım demistin çok şükür kalp atisini gördük çok mutlu olduk Rabbim herkese yasatsin
Çok şükür canım dün bizde korktuk bişey olmadiKizlarrr kalbimizi duyduk biz :) kahverengi akintim oluyor normalmis ilk kez bugun gittik cok sukur gorduk bu gunler 6hafta 4gunlukmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?