Canım inşallah goruceksin inan buna.allahım yardımcımız olsunGittim canım . Göremediler bebişi. Kese var. Ptesi bir daha gideceğim. iki doktora birden gidiyorum bu arada:) ikisi de 8.haftaya kadar görünmeyebilir dedi. Vajinal ultrason yapmak istemediler. Ama haftaya da göstermezse kendisini o zaman mecburenDua edin benim işin arkadaşlar. Boş çıkmasın
Icini rahat tut allahin izniyle gorursun insallah dualarim seninle stres yapma olurmu d.r dan gule oynaya gelmeyi nasip etsin allahimGittim canım . Göremediler bebişi. Kese var. Ptesi bir daha gideceğim. iki doktora birden gidiyorum bu arada:) ikisi de 8.haftaya kadar görünmeyebilir dedi. Vajinal ultrason yapmak istemediler. Ama haftaya da göstermezse kendisini o zaman mecburenDua edin benim işin arkadaşlar. Boş çıkmasın
Aynen canım tarifsiz herkes yaşasın bu duyguyu Rabbim. Bizlerde sağlıkla ilerleyelim inşallahCok degisik bisey demi tarifi yok gercekten.allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin herkeze allahim herkeze nasip etsin
canımm gözün aydın çok sevindim :) kese falan da mı görmüş oldunKızlar geldim çok şükür Rabbim e iyiymiş bebisler kanamada tahriş den olmustur iceride bi kanama yok dedi
İnşallah canım ! içim rahat aslında ama tabi ki kafamı da kurcalamadı değil ne yalan söyleyeyim. 15 Şubat ta transferi olup da hala göremeyen var mı acaba aramızda?Icini rahat tut allahin izniyle gorursun insallah dualarim seninle stres yapma olurmu d.r dan gule oynaya gelmeyi nasip etsin allahim
yaa ben de pztden gitsem mi acaba doktora. senle iki günümüz var arada. benim de duyulur mu acaba :dÇok şükür canım dün bizde korktuk bişey olmadi
canım abdominal baktırdığın içindir. çok normal... gören herkes transvajinal baktırdıİnşallah canım ! içim rahat aslında ama tabi ki kafamı da kurcalamadı değil ne yalan söyleyeyim. 15 Şubat ta transferi olup da hala göremeyen var mı acaba aramızda?
Gözün aydiiiiin :))Kizlarrr kalbimizi duyduk biz :) kahverengi akintim oluyor normalmis ilk kez bugun gittik cok sukur gorduk bu gunler 6hafta 4gunlukmus :)
Aynen canım normalde pazartesi gidecektim bugüne nasıpmis gördük çok sukurcanımm gözün aydın çok sevindim :) kese falan da mı görmüş oldun
Git istersen canım için rahat etsinyaa ben de pztden gitsem mi acaba doktora. senle iki günümüz var arada. benim de duyulur mu acaba :d
hastanelere göre değer aralığı değişiyor. 25 de düşük bir değer. Doktorum enaz 40 olmalı değer aralığına bakma demişti.D vitamini ile ilgili kitaplarıda okumuştum orada da o şekilde geçiyor.tatlım D vitamini sonuç değerim 21.6 normal değer 25 ten başlıyor biraz daha devam etmem gerekiyor..:))
unutuysan şimdi içebilirsin. Havalar ısınmadı ki doktorlar artık güneşinde çok yeterli olmadığını düşünüyor.benim de aşılama öncesi d düşük çıkmıştı iki hafta arayla iki ampul devit vermişti doktor. ne zaman tekrarlanır acaba benim tahlillerim. çünkü birini içmiştim ikincisini kargaşadan unutmştum
çok şükür :)Kızlar geldim çok şükür Rabbim e iyiymiş bebisler kanamada tahriş den olmustur iceride bi kanama yok dedi
16 şubat transİnşallah canım ! içim rahat aslında ama tabi ki kafamı da kurcalamadı değil ne yalan söyleyeyim. 15 Şubat ta transferi olup da hala göremeyen var mı acaba aramızda?
Merhaba inşallah ağzından bal damlıyor. Sen ne durumdasın? Kaç aylık hamile sin? Hocam kim? Ahmet mi? Mehmet mi? Kızlar dua edin.yarın yum.top.hamilesin duası kabul olur.Ben de novar tta yaptırdım benimde 6.transfer ve novar tta ilkti benimki tuttu 12 gün sonra buraya bekliyoruz seni de:)ben çok olumlu ydum ilk defa psikoloji çok önemli.
birazdan portakal sıkıp içine dökeyim ampulu en iyisi :)unutuysan şimdi içebilirsin. Havalar ısınmadı ki doktorlar artık güneşinde çok yeterli olmadığını düşünüyor.
canım hayırlısı olsun duamız bekleyen herkesle. hem hamile arkadaşlarımıza hem de adaylara... toplama sonrası ne olur ne olmaz bol su iç.Merhaba inşallah ağzından bal damlıyor. Sen ne durumdasın? Kaç aylık hamile sin? Hocam kim? Ahmet mi? Mehmet mi? Kızlar dua edin.yarın yum.top.hamilesin duası kabul olur.
8 şubat canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?