2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canım inşallah goruceksin inan buna.allahım yardımcımız olsun

Icini rahat tut allahin izniyle gorursun insallah dualarim seninle stres yapma olurmu d.r dan gule oynaya gelmeyi nasip etsin allahim

Icini rahat tut allahin izniyle gorursun insallah dualarim seninle stres yapma olurmu d.r dan gule oynaya gelmeyi nasip etsin allahim
İnşallah canım ! içim rahat aslında ama tabi ki kafamı da kurcalamadı değil ne yalan söyleyeyim. 15 Şubat ta transferi olup da hala göremeyen var mı acaba aramızda?

İnşallah canım ! içim rahat aslında ama tabi ki kafamı da kurcalamadı değil ne yalan söyleyeyim. 15 Şubat ta transferi olup da hala göremeyen var mı acaba aramızda?
canım abdominal baktırdığın içindir. çok normal... gören herkes transvajinal baktırdı

tatlım D vitamini sonuç değerim 21.6 normal değer 25 ten başlıyor biraz daha devam etmem gerekiyor..:))
hastanelere göre değer aralığı değişiyor. 25 de düşük bir değer. Doktorum enaz 40 olmalı değer aralığına bakma demişti.D vitamini ile ilgili kitaplarıda okumuştum orada da o şekilde geçiyor.
Hamilelikte üstelik daha çok ihtiyacımız var.
Hergun ağızdan damla olarak mu kullanıyorsun?
Ampul olanını alıp 2 hafta da bir,
bir ampulu kırıp ekmek üstüne dökerek yiyebilirsin.Çok daha yuksek oranı var ve hergun değil ayda 2 hafta da bir kullanabilirsin.

benim de aşılama öncesi d düşük çıkmıştı iki hafta arayla iki ampul devit vermişti doktor. ne zaman tekrarlanır acaba benim tahlillerim. çünkü birini içmiştim ikincisini kargaşadan unutmştum
unutuysan şimdi içebilirsin. Havalar ısınmadı ki doktorlar artık güneşinde çok yeterli olmadığını düşünüyor.

16 şubat trans
kan tahlileri dışında hiçbirşey görmedim,henuz usg girmedim .

isim _______ tahmini doğum _____transfer

sedabk ______________________03 şubat
A ayca 28 ______________________08 şubat
_tangled_ ____________________08 şubat
Kun feyekun ___________________11 şubat
baysbay _______30.Ekim_________13 şubat
N NilErol _______04.Kasım_________13 şubat
S svncfrk _______07.Kasım_________13 şubat
P puylum ______________________ 15şubat
B badobrc _______o3.Kasım________16 şubat
B blankx ______________________16 şubat
aysosman _____07.Kasım_________17 şubat
cipsoni _______05.Kasım_________18 şubat
mysweetbaby ___05.Kasım_________18 şubat
E ElifiMBNM ____05.Kasım_________18 şubat
P pembeortanca __09.Kasım_________19 şubat
K kahve_delisi ___09 Kasım ________19 şubat
1 123burcu ______12.Kasım_________21 şubat
emily07 _______14.Kasım_________25 şubat
B breakfast ______14.Kasım_________27 şubat

Ben de novar tta yaptırdım benimde 6.transfer ve novar tta ilkti benimki tuttu 12 gün sonra buraya bekliyoruz seni de:)ben çok olumlu ydum ilk defa psikoloji çok önemli.
Merhaba inşallah ağzından bal damlıyor. Sen ne durumdasın? Kaç aylık hamile sin? Hocam kim? Ahmet mi? Mehmet mi? Kızlar dua edin.yarın yum.top.hamilesin duası kabul olur.

Merhaba inşallah ağzından bal damlıyor. Sen ne durumdasın? Kaç aylık hamile sin? Hocam kim? Ahmet mi? Mehmet mi? Kızlar dua edin.yarın yum.top.hamilesin duası kabul olur.
canım hayırlısı olsun duamız bekleyen herkesle. hem hamile arkadaşlarımıza hem de adaylara... toplama sonrası ne olur ne olmaz bol su iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…