2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Insallah saglikli bi sekilde gorcen bebisi allahin izniyle.ben butun vitaminlerime baktirsam fiyat araligi ne tutarki acaba
canım önce sağlık ocağına sor. sigortanız yok muydu? devlet hastanelerinde de yaptırabilirsin tahlil. hatta benim damar çeperim ince olduğundan çok zor alınıor kan. en iyi acısız hasarsız kan alan hemşireler devlet hastanelerinde

Soyle bi sorunum var devlet hastanesinde kan degerime bakilmisti 1 sene once kanin guzel dediler 1 hafta sonra baska yere gittgmde cok kansizsin demislerdi saglik ocagina hic yaptirmadim ne yalan soyleyim

Esimin spermine devlette baktirdik 2 kere ikisindede 30 milyon cikmisti sonra asilama yaptirma amaciyla gttik test yaptilar tup bebek merkezinde 1milyon cikti cok hastaydim devlet hastanesine gidip rezil edemedim o bakanlari benim umutlarimla oynadilar duzgun bakmayarak hala icimde kaldi bisey yapamadim ya

inanmıorum ya. ben de sıra beklememek için paraya kıyıp yaptırıorum genelde her şeyi özel hastanede... ama böyle özensizlik olacağı hiç aklıma gelmezdi... aksine özel hastanede devletten daha çok para almak için şuyunuza da bakılması gerekior bilmem ne değeriniz tehlikeli çıkmış araştırmamız lazım diyerek hem paramızı hem de mutluluğumuzu çalıorlar. bana daha önce öyle servisit var smear alalım dondurma öncesi diyip sonra smear belirsiz çıktı diip biopsi yaptılar. 20 gün sonucunu işkence gibi bekledim. sonuçta hiçbir şey çıkmadı dediler. peki servisit nolacak donduracaktınız dedim. yok bişi görünmüor servisit yok dediler...

Bu gittgim tup bebek merkezi para tuzagi degil gercekten olan yerler vardir tabi ama devlettekileri rezil edicem icmde kaldi inanki

Kızlar bacağim coook agriyor..anlamadım.çok korkuyorum ben de kalp sesini duycagimmi..sizde de bacak ağrısı yasayan varmı yoksa ben çokmu kasiyorum

Soyle bi sorunum var devlet hastanesinde kan degerime bakilmisti 1 sene once kanin guzel dediler 1 hafta sonra baska yere gittgmde cok kansizsin demislerdi saglik ocagina hic yaptirmadim ne yalan soyleyim
canım sağlık ocağına yaptırma bence. çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. devlet hastanesi yada tıp fakültesinde yaptır

Insallah saglikli bi sekilde gorcen bebisi allahin izniyle.ben butun vitaminlerime baktirsam fiyat araligi ne tutarki acaba
hepimizin inşallah.
nerede yaptıracağına bağlı.
devlet araştırma hastanesinde baktırsan ücretsiz ve detaylı olur.
özel desen çok çok pahalı sormak istemezsin.

Kızlar bacağim coook agriyor..anlamadım.çok korkuyorum ben de kalp sesini duycagimmi..sizde de bacak ağrısı yasayan varmı yoksa ben çokmu kasiyorum
bacak ağrısı çok oluyor çok kişidende duyuyorum.Benim normalde de D3 eksikliğinden oluyordu. 10 gun vitamin almadım bu haftaağrım başladı. haftaya test yaptıracağım idare edicem.

hepimizin inşallah.
nerede yaptıracağına bağlı.
devlet araştırma hastanesinde baktırsan ücretsiz ve detaylı olur.
özel desen çok çok pahalı sormak istemezsin.
Canım slm sen ne zaman gideceksin USG ye.sen hiç gitmedin.sen mi istemedin gitmemeyi Dr un mu öyle uygun gördü.merak ettim.sakin yanlış anlama oldumu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…