Tamam. Sağolasıncanım hayırlısı olsun duamız bekleyen herkesle. hem hamile arkadaşlarımıza hem de adaylara... toplama sonrası ne olur ne olmaz bol su iç.
Insallah saglikli bi sekilde gorcen bebisi allahin izniyle.ben butun vitaminlerime baktirsam fiyat araligi ne tutarki acaba16 şubat trans
kan tahlileri dışında hiçbirşey görmedim,henuz usg girmedim .
canım önce sağlık ocağına sor. sigortanız yok muydu? devlet hastanelerinde de yaptırabilirsin tahlil. hatta benim damar çeperim ince olduğundan çok zor alınıor kan. en iyi acısız hasarsız kan alan hemşireler devlet hastanelerindeInsallah saglikli bi sekilde gorcen bebisi allahin izniyle.ben butun vitaminlerime baktirsam fiyat araligi ne tutarki acaba
Uzaniyorum migde bulantisiyla bas etmeye calisiyorum sen nasilsin :)))Kızceler napan nöruyorsunuz :)
ben yemek yedim oyun oyniicam kafam dağılsın diye :dKızceler napan nöruyorsunuz :)
Soyle bi sorunum var devlet hastanesinde kan degerime bakilmisti 1 sene once kanin guzel dediler 1 hafta sonra baska yere gittgmde cok kansizsin demislerdicanım önce sağlık ocağına sor. sigortanız yok muydu? devlet hastanelerinde de yaptırabilirsin tahlil. hatta benim damar çeperim ince olduğundan çok zor alınıor kan. en iyi acısız hasarsız kan alan hemşireler devlet hastanelerinde
Esimin spermine devlette baktirdik 2 kere ikisindede 30 milyon cikmisti sonra asilama yaptirma amaciyla gttik test yaptilar tup bebek merkezinde 1milyon cikti cok hastaydim devlet hastanesine gidip rezil edemedim o bakanlari benim umutlarimla oynadilar duzgun bakmayarak hala icimde kaldi bisey yapamadim yacanım önce sağlık ocağına sor. sigortanız yok muydu? devlet hastanelerinde de yaptırabilirsin tahlil. hatta benim damar çeperim ince olduğundan çok zor alınıor kan. en iyi acısız hasarsız kan alan hemşireler devlet hastanelerinde
inanmıorum ya. ben de sıra beklememek için paraya kıyıp yaptırıorum genelde her şeyi özel hastanede... ama böyle özensizlik olacağı hiç aklıma gelmezdi... aksine özel hastanede devletten daha çok para almak için şuyunuza da bakılması gerekior bilmem ne değeriniz tehlikeli çıkmış araştırmamız lazım diyerek hem paramızı hem de mutluluğumuzu çalıorlar. bana daha önce öyle servisit var smear alalım dondurma öncesi diyip sonra smear belirsiz çıktı diip biopsi yaptılar. 20 gün sonucunu işkence gibi bekledim. sonuçta hiçbir şey çıkmadı dediler. peki servisit nolacak donduracaktınız dedim. yok bişi görünmüor servisit yok dediler...Esimin spermine devlette baktirdik 2 kere ikisindede 30 milyon cikmisti sonra asilama yaptirma amaciyla gttik test yaptilar tup bebek merkezinde 1milyon cikti cok hastaydim devlet hastanesine gidip rezil edemedim o bakanlari benim umutlarimla oynadilar duzgun bakmayarak hala icimde kaldi bisey yapamadim ya
Bu gittgim tup bebek merkezi para tuzagi degil gercekten olan yerler vardir tabi ama devlettekileri rezil edicem icmde kaldi inankiinanmıorum ya. ben de sıra beklememek için paraya kıyıp yaptırıorum genelde her şeyi özel hastanede... ama böyle özensizlik olacağı hiç aklıma gelmezdi... aksine özel hastanede devletten daha çok para almak için şuyunuza da bakılması gerekior bilmem ne değeriniz tehlikeli çıkmış araştırmamız lazım diyerek hem paramızı hem de mutluluğumuzu çalıorlar. bana daha önce öyle servisit var smear alalım dondurma öncesi diyip sonra smear belirsiz çıktı diip biopsi yaptılar. 20 gün sonucunu işkence gibi bekledim. sonuçta hiçbir şey çıkmadı dediler. peki servisit nolacak donduracaktınız dedim. yok bişi görünmüor servisit yok dediler...
Bacak Ağrı'sı bende de çok oldu Can'ım normal merak etme .süt iç yoğurt ye bol bol ..Kızlar bacağim coook agriyor..anlamadım.çok korkuyorum ben de kalp sesini duycagimmi..sizde de bacak ağrısı yasayan varmı yoksa ben çokmu kasiyorum
benimde aynı. benim transfer 25 de oldu. senin 27.nde olmuş ondan sordum.8 şubat canım
çoook üşüyorum.Kızceler napan nöruyorsunuz :)
rahimin hazır olması değişkenbenimde aynı. benim transfer 25 de oldu. senin 27.nde olmuş ondan sordum.
canım sağlık ocağına yaptırma bence. çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. devlet hastanesi yada tıp fakültesinde yaptırSoyle bi sorunum var devlet hastanesinde kan degerime bakilmisti 1 sene once kanin guzel dediler 1 hafta sonra baska yere gittgmde cok kansizsin demislerdisaglik ocagina hic yaptirmadim ne yalan soyleyim
Canim yaaBacak Ağrı'sı bende de çok oldu Can'ım normal merak etme .süt iç yoğurt ye bol bol ..
Canim senin transferin ayin kaciydiBacak Ağrı'sı bende de çok oldu Can'ım normal merak etme .süt iç yoğurt ye bol bol ..
hepimizin inşallah.Insallah saglikli bi sekilde gorcen bebisi allahin izniyle.ben butun vitaminlerime baktirsam fiyat araligi ne tutarki acaba
bacak ağrısı çok oluyor çok kişidende duyuyorum.Benim normalde de D3 eksikliğinden oluyordu. 10 gun vitamin almadım bu haftaağrım başladı. haftaya test yaptıracağım idare edicem.Kızlar bacağim coook agriyor..anlamadım.çok korkuyorum ben de kalp sesini duycagimmi..sizde de bacak ağrısı yasayan varmı yoksa ben çokmu kasiyorum
Canım slm sen ne zaman gideceksin USG ye.sen hiç gitmedin.sen mi istemedin gitmemeyi Dr un mu öyle uygun gördü.merak ettim.sakin yanlış anlama oldumu canım.hepimizin inşallah.
nerede yaptıracağına bağlı.
devlet araştırma hastanesinde baktırsan ücretsiz ve detaylı olur.
özel desen çok çok pahalı sormak istemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?