2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canım slm sen ne zaman gideceksin USG ye.sen hiç gitmedin.sen mi istemedin gitmemeyi Dr un mu öyle uygun gördü.merak ettim.sakin yanlış anlama oldumu canım.
aşkolsun yanlış anlayacak ne var bunda :)
bu haftaydı benim randevum ancak doktor uzakta ve tek gitmeyi göze alamadım baş dönmesi ve bulantı nedeniyle.Eşimde görmek istiyor o yuzden hafta sonuna bıraktık nasipse.
Doktorum keseye çağırmıyor direkt kalp atışına randevu veriyor.

bacak ağrısı çok oluyor çok kişidende duyuyorum.Benim normalde de D3 eksikliğinden oluyordu. 10 gun vitamin almadım bu haftaağrım başladı. haftaya test yaptıracağım idare edicem.
Anlamadım canim ya bir gün bir bacak diğer gün öbür bacak agriyor.eşime sürekli masaj yaptiriyorum...Pzt Dr gittiğimde d vitamince bakitiracam

Anlamadım canim ya bir gün bir bacak diğer gün öbür bacak agriyor.eşime sürekli masaj yaptiriyorum...Pzt Dr gittiğimde d vitamince bakitiracam
hepiniz yaptırın.Neredeyse herkeste düşüklük var ama doktorlar nedense ölçüm istemiyor.
biz tedbirli olalım.

Kızlar bacağim coook agriyor..anlamadım.çok korkuyorum ben de kalp sesini duycagimmi..sizde de bacak ağrısı yasayan varmı yoksa ben çokmu kasiyorum
benim sol bacağımda iki gün oldu sızlama gibi ağrı sonra geçti. bende de bu ara iki gündür yani ara ara adet sancısı gibi sancı oluor. bi ara 4-5 gün mide yanması oldu o geçti. başka da belirtim yok zaten

Tesekkurler cevabın için canimmm.

hepimizin inşallah.
nerede yaptıracağına bağlı.
devlet araştırma hastanesinde baktırsan ücretsiz ve detaylı olur.
özel desen çok çok pahalı sormak istemezsin.
Cok cok derken asirimi napcam hic bilmyorum devlette duzgun bakarlarmi arastirmada

evet tatlım inşallah sağlıkla benimki de çarşamba ..:)

tamam canım ben de ampul alayım dediğin gibi..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…