devlet hastanesi değil.canım sağlık ocağına yaptırma bence. çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. devlet hastanesi yada tıp fakültesinde yaptır
aşkolsun yanlış anlayacak ne var bunda :)Canım slm sen ne zaman gideceksin USG ye.sen hiç gitmedin.sen mi istemedin gitmemeyi Dr un mu öyle uygun gördü.merak ettim.sakin yanlış anlama oldumu canım.
Anlamadım canim ya bir gün bir bacak diğer gün öbür bacak agriyor.eşime sürekli masaj yaptiriyorum...Pzt Dr gittiğimde d vitamince bakitiracambacak ağrısı çok oluyor çok kişidende duyuyorum.Benim normalde de D3 eksikliğinden oluyordu. 10 gun vitamin almadım bu haftaağrım başladı. haftaya test yaptıracağım idare edicem.
hepiniz yaptırın.Neredeyse herkeste düşüklük var ama doktorlar nedense ölçüm istemiyor.Anlamadım canim ya bir gün bir bacak diğer gün öbür bacak agriyor.eşime sürekli masaj yaptiriyorum...Pzt Dr gittiğimde d vitamince bakitiracam
19 şubatta oldu canımCanim yaa
Canim senin transferin ayin kaciydi
20 şubatta da ben oldum...19 şubatta oldu canım
Hayırlısı olsun Can'ım .haftaya Allah'ın izniyle duyarsın kalp atımını benim de doktorun haftaya randevu vermişti ..20 şubatta da ben oldum...
Senin daha hızlı gelişmiş demek ki :) bir de ben ilk randevuyu 4. güne almıştım. belki sen 3. günde gidip başlamışsındır iğnelere.benimde aynı. benim transfer 25 de oldu. senin 27.nde olmuş ondan sordum.
Aminnnn canimmmmmm...nasıl pzt gelecek bilmem ki...sen öncesi gittinmiHayırlısı olsun Can'ım .haftaya Allah'ın izniyle duyarsın kalp atımını benim de doktorun haftaya randevu vermişti ..
benim sol bacağımda iki gün oldu sızlama gibi ağrı sonra geçti. bende de bu ara iki gündür yani ara ara adet sancısı gibi sancı oluor. bi ara 4-5 gün mide yanması oldu o geçti. başka da belirtim yok zatenKızlar bacağim coook agriyor..anlamadım.çok korkuyorum ben de kalp sesini duycagimmi..sizde de bacak ağrısı yasayan varmı yoksa ben çokmu kasiyorum
ha bir de ikimizin de 5. gündü diye hatırlıorum ondan hızlı gelişmiştir dedim. 3.gün 5.gün farkı da olabilirdi :drahimin hazır olması değişken
Tesekkurler cevabın için canimmm.aşkolsun yanlış anlayacak ne var bunda :)
bu haftaydı benim randevum ancak doktor uzakta ve tek gitmeyi göze alamadım baş dönmesi ve bulantı nedeniyle.Eşimde görmek istiyor o yuzden hafta sonuna bıraktık nasipse.
Doktorum keseye çağırmıyor direkt kalp atışına randevu veriyor.
ha bir de ikimizin de 5. gündü diye hatırlıorum ondan hızlı gelişmiştir dedim. 3.gün 5.gün farkı da olabilirdi :demily07
hadi çokkk geçmiş olsun canım Allah birdaha yaşatmasın inş..Kızlar geldim çok şükür Rabbim e iyiymiş bebisler kanamada tahriş den olmustur iceride bi kanama yok dedi
Cok cok derken asirimi napcam hic bilmyorum devlette duzgun bakarlarmi arastirmadahepimizin inşallah.
nerede yaptıracağına bağlı.
devlet araştırma hastanesinde baktırsan ücretsiz ve detaylı olur.
özel desen çok çok pahalı sormak istemezsin.
evet tatlım inşallah sağlıkla benimki de çarşamba ..:)Sağol canım benimde yorgunluk hissi çok fazla uyku önceki givi değilim uykum geliyo ama uyuyamiyorum. Siteye de cok sık giremiyorum girdigimde de cok birikmiş oluyo sayfalar hepsini okuyorum ama zaman asimina ugramis oluyo konular cok bisey yazamıyorum :))
Sen çarşamba gideceksin değil mi doktora?
Benim randevum sali
hadi hayırlı olsun canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahKizlarrr kalbimizi duyduk biz :) kahverengi akintim oluyor normalmis ilk kez bugun gittik cok sukur gorduk bu gunler 6hafta 4gunlukmus :)
Ay hadi inşaallah güzel bir hafta olur hepimiz için :)evet tatlım inşallah sağlıkla benimki de çarşamba ..:)
tamam canım ben de ampul alayım dediğin gibi..:)hastanelere göre değer aralığı değişiyor. 25 de düşük bir değer. Doktorum enaz 40 olmalı değer aralığına bakma demişti.D vitamini ile ilgili kitaplarıda okumuştum orada da o şekilde geçiyor.
Hamilelikte üstelik daha çok ihtiyacımız var.
Hergun ağızdan damla olarak mu kullanıyorsun?
Ampul olanını alıp 2 hafta da bir,
bir ampulu kırıp ekmek üstüne dökerek yiyebilirsin.Çok daha yuksek oranı var ve hergun değil ayda 2 hafta da bir kullanabilirsin.
Beni haftaya sali bu hafta olsaydi benimde ya gecmiyo gunler gormek istiyorum bende :)bebislerinizi buyumus gorceksiniz allahin izniyleevet tatlım inşallah sağlıkla benimki de çarşamba ..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?