- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
Evet Can'ım ben salı günü burda bir doktora gidip gördüm kalp atımını ... keseyi de görmemiştim.maşallah iyi görünüyordu Allah'a şükür ama haftaya daha da net duyulur dedi doktorum da ..Aminnnn canimmmmmm...nasıl pzt gelecek bilmem ki...sen öncesi gittinmi
bana opu günü direkt embriyoların durumuna göre 3 ile 5 gün arasında transfer olacak demişlerdi. belki endometriumda sıkıntı olmadığından o konuda bilgi vermediler hiçembriyo ayrı ama transfer için rahim duvarının uygun olması gerekiyor.
amin inşallahhh canımmAy hadi inşaallah güzel bir hafta olur hepimiz için :)
Coook sevindim canimmm...Rabbim kucağına sağlıkla aldirsin inşallah.....Rabbim hepimizin yüzünü güldür sun ....Evet Can'ım ben salı günü burda bir doktora gidip gördüm kalp atımını ... keseyi de görmemiştim.maşallah iyi görünüyordu Allah'a şükür ama haftaya daha da net duyulur dedi doktorum da ..
Sağol canım kimseye yasatmasin Rabbimhadi çokkk geçmiş olsun canım Allah birdaha yaşatmasın inş..
üşüttün mü acaba yoksa geçen üşüdüğümüz gibi mi?sıcak ıhlamur iç canım kalın örtün..çorabta giy yatarken de çıkarma!çoook üşüyorum.
Cok cok derken asirimi napcam hic bilmyorum devlette duzgun bakarlarmi arastirmada
çok tşk ederim.üşüttün mü acaba yoksa geçen üşüdüğümüz gibi mi?sıcak ıhlamur iç canım kalın örtün..çorabta giy yatarken de çıkarma!
dondurulmamış embriyo oldugu için o bilgi verilmiş. Dondurulmuşlardı Endometriuma göre 2 gunde bir kontrol edilierek transfer ediliyor.bana opu günü direkt embriyoların durumuna göre 3 ile 5 gün arasında transfer olacak demişlerdi. belki endometriumda sıkıntı olmadığından o konuda bilgi vermediler hiç
Kızlar midem çok kötü acayip yanma ve ekşime var...ne yesem fayda etmiyor
Hepimize vajinadan bakildi karindan tabi gözükmez milimle ölçulen sey bence korkmana gerek yokGittim canım . Göremediler bebişi. Kese var. Ptesi bir daha gideceğim. iki doktora birden gidiyorum bu arada:) ikisi de 8.haftaya kadar görünmeyebilir dedi. Vajinal ultrason yapmak istemediler. Ama haftaya da göstermezse kendisini o zaman mecburenDua edin benim işin arkadaşlar. Boş çıkmasın
Tamam canım tesekkurleeeerr
Çok sağol canimmmmtuzlu leblebi,etimek,
Benim d.r benden tahlil isticek ya pahalli tutarsa arastirmada yaptirip tahlilleri d.r gotursem olurmu kiben tıp merkezinde sadece yuzeysel bir kaç tahlil yaptırmışdım özel hastane değil.350tl civarı tutmuşdu 2 yıl önce.
Şimdi senin doktorun bu haftalarda açlık kan şekeri ölçümü ,demir,tokzoplazma ,igg igm vs bir sürü tahlil isteyecek.
Kan vermişken hepsini birden yaptır.
Devlet hastanelerini sevmiyorum güvenmiyorum çok,galiba d3 tahlilide yapmıyorlardı o zamanlar.
Ama araştırma hst labarutuarları daha iyi.
Eğitim araştırma olduğu için kullanılan malzeme ve makinalar daha iyi oluyor,genelde sponsor olan özel şirketler oluyor.
Yada d.r istediklerini orda yaptirayim vitaminler icin arastirmaya gideyim ben.bugun elim ayagim bosaldi annem sekerimi olctu 80 ciktiben tıp merkezinde sadece yuzeysel bir kaç tahlil yaptırmışdım özel hastane değil.350tl civarı tutmuşdu 2 yıl önce.
Şimdi senin doktorun bu haftalarda açlık kan şekeri ölçümü ,demir,tokzoplazma ,igg igm vs bir sürü tahlil isteyecek.
Kan vermişken hepsini birden yaptır.
Devlet hastanelerini sevmiyorum güvenmiyorum çok,galiba d3 tahlilide yapmıyorlardı o zamanlar.
Ama araştırma hst labarutuarları daha iyi.
Eğitim araştırma olduğu için kullanılan malzeme ve makinalar daha iyi oluyor,genelde sponsor olan özel şirketler oluyor.
Benim d.r benden tahlil isticek ya pahalli tutarsa arastirmada yaptirip tahlilleri d.r gotursem olurmu ki
tekrar tekrar kan vermeye ne gerek var bir kez alsınlar hepsini yapsınlar.Yada d.r istediklerini orda yaptirayim vitaminler icin arastirmaya gideyim ben.bugun elim ayagim bosaldi annem sekerimi olctu 80 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?