Bende tahlilleri arastirmada yaptirayim senin dedigin gibi pahalli tutcak gibi yoksatabiki olur ben öyle yapıyorum.Sorun yok.Herkes öyle yapıyor zaten.Benim tedavi kapsamı dışında ki tahlil film vs ne varsa araştırmada yaptırdım.
Benim doktor hatta tahlil için geçen sene tahlil ve ilaçlar içim iyi bir hemotolağa git demişti.
Tamam tatlim benim sekerim dusuyor normalmi bugun cok dustu.usumen gectimi canimtekrar tekrar kan vermeye ne gerek var bir kez alsınlar hepsini yapsınlar.
Açlık kan şekeri için aç gidiyorsun ama
Canim benim de çok ağrıyor hatta sordum arkadaslara ağrısı olan varmı diye sizliyo sanki anlamadım niye[/QUOTE]kova77, post: 45672642, member: 79625"]Kızlar bacağim coook agriyor..anlamadım.çok korkuyorum ben de kalp sesini duycagimmi..sizde de bacak ağrısı yasayan varmı yoksa ben çokmu kasiyorum
Gozunuz aydın canım inşallah bizede nasip olur. Senin kaç haftalikmis..Kizlar biz kalp atışını duyduk çok şükürrr.çok değişik bi duygu:)
Herkese nasip olsun inşallah...
İlk başta duyamadik tedirgin olduk.vajinal ultrasonla duyuldu sonradan.sanırım bizimki de nazlı olacak:)
Sağol canım inş...6 haftalık dediGozunuz aydın canım inşallah bizede nasip olur. Senin kaç haftalikmis..
Tamam tatlim benim sekerim dusuyor normalmi bugun cok dustu.usumen gectimi canim
İnşallah bi kardeş düşünene kadar kullanmayız dondurulmuşlarımızıdondurulmamış embriyo oldugu için o bilgi verilmiş. Dondurulmuşlardı Endometriuma göre 2 gunde bir kontrol edilierek transfer ediliyor.
benimde gününe göre değişiyor.ağrı gibi değilde nasıl tarif etsem.Regl döneminde kasıklar bir tuhaf olur.mide bulantısının kasık bulantısı şekli adet olacakmış gibi bir menopoz duygusu.kızlar ağrım başladı normalmi korkmaya başladım. kasıklarımda ağrı var
bana da iki hafta sonra hem açlık hem tokluk bakılacak. gebelik öncesi yakın zamanda şeker yüklemesi yaptığımız için şanslısın onu tekrarlamayız dedi. benim gittiğim hastanede çoğu tahlil ücretsiz yapılıor üzcret çıkanları hemşire söylüor buna fark çıkar dışarda yaptırıp getir diyetekrar tekrar kan vermeye ne gerek var bir kez alsınlar hepsini yapsınlar.
Açlık kan şekeri için aç gidiyorsun ama
günaydın canım geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz dr neden olduğu hakkın da bir bilgi vermedi mi?geç tutunmuştur geç gelişiyordur .sakin ol stres yapıp engelleme...Arkadaslar Merhaba 16 Şubat da transfer olmuştum bugün kalp atış larını duymak için gittik Dr um kalp atışı var ama duyulmu yor çok az var dedi 5 gün geriden geldiğini söyledi moralim çok bozuk içinizde hiç böyle olup normale dönen varmı perşembe bir daha gidecegim
burcu 123 nasılsın?Günaydın kızlar güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?