2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bende tahlilleri arastirmada yaptirayim senin dedigin gibi pahalli tutcak gibi yoksa

kova77, post: 45672642, member: 79625"]Kızlar bacağim coook agriyor..anlamadım.çok korkuyorum ben de kalp sesini duycagimmi..sizde de bacak ağrısı yasayan varmı yoksa ben çokmu kasiyorum[/QUOTE]
Canim benim de çok ağrıyor hatta sordum arkadaslara ağrısı olan varmı diye sizliyo sanki anlamadım niye

Kalp sesi duymayanlar bayağı var galiba .bende dahil.inşallah onumuz haftada bunun güzel haberlerini veririz.bizim çocuklar çok nazlı geliyorlar.hem 13 yıl sonra .hemde kese idi kalp di testlerdi.allahım hicbirimizi bunaltma yarabbimmmm.lütfen allahım kimsenin kucağı boş kalmasın.kizim olursa adını nazlı mi koysam neee.:))))

kova77, post: 45672642, member: 79625"]Kızlar bacağim coook agriyor..anlamadım.çok korkuyorum ben de kalp sesini duycagimmi..sizde de bacak ağrısı yasayan varmı yoksa ben çokmu kasiyorum
Canim benim de çok ağrıyor hatta sordum arkadaslara ağrısı olan varmı diye sizliyo sanki anlamadım niye[/QUOTE]
Kizlar ben de de var 5 haftadir hergun agriyor ayaginizi dikin biraz ben ole yapiyorum tam gecmiyo ama iyi geliyo biraz

Kizlar biz kalp atışını duyduk çok şükürrr.çok değişik bi duygu:)
Herkese nasip olsun inşallah...
İlk başta duyamadik tedirgin olduk.vajinal ultrasonla duyuldu sonradan.sanırım bizimki de nazlı olacak:)

Gozunuz aydın canım inşallah bizede nasip olur. Senin kaç haftalikmis..

kızlar ağrım başladı normalmi korkmaya başladım. kasıklarımda ağrı var

Tamam tatlim benim sekerim dusuyor normalmi bugun cok dustu.usumen gectimi canim

üşümem gidip geliyor.
Benim normalde şeker problemim yok ,ama iki günüdür gözük kararıyor elim ayağım çekilip titriyor,ağzıma bir lokma atınca düzeliyor.Şekerden sanırım.Bakalım ölçtürdüğümüzde çıkacak.
Sen nasılsın?

kızlar ağrım başladı normalmi korkmaya başladım. kasıklarımda ağrı var
benimde gününe göre değişiyor.ağrı gibi değilde nasıl tarif etsem.Regl döneminde kasıklar bir tuhaf olur.mide bulantısının kasık bulantısı şekli adet olacakmış gibi bir menopoz duygusu.
Tarifim biraz garip oldu :)

tekrar tekrar kan vermeye ne gerek var bir kez alsınlar hepsini yapsınlar.
Açlık kan şekeri için aç gidiyorsun ama
bana da iki hafta sonra hem açlık hem tokluk bakılacak. gebelik öncesi yakın zamanda şeker yüklemesi yaptığımız için şanslısın onu tekrarlamayız dedi. benim gittiğim hastanede çoğu tahlil ücretsiz yapılıor üzcret çıkanları hemşire söylüor buna fark çıkar dışarda yaptırıp getir diye

Arkadaslar Merhaba 16 Şubat da transfer olmuştum bugün kalp atış larını duymak için gittik Dr um kalp atışı var ama duyulmu yor çok az var dedi 5 gün geriden geldiğini söyledi moralim çok bozuk içinizde hiç böyle olup normale dönen varmı perşembe bir daha gidecegim

günaydınnnn meleklerrrrr sağlıklı güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile.......biz uyku canavarı oldukkkk...sizleri geriden okuyarak takip ediyoruzzz bide çok ağırlaştık hareket etmek istemiyoruzzzz..:))

günaydın canım geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz dr neden olduğu hakkın da bir bilgi vermedi mi?geç tutunmuştur geç gelişiyordur .sakin ol stres yapıp engelleme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…