2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

seMinf çiğim nasılsın bu sabah?üşümen ?umarım daha iyisindir.ya geçen hafta ben çok portakal suyu içiyordum ya bu hafta yok hiç içimden gelmiyor.sende de aynısı mı?demek ki istekler değişiyor.herhafta farklı.:))bu hafta tatlııı:))

senide ekleyelim listemizi :)
benimle aynı günsün. Moralini bozma o çok normal bir durum çoğunlukla öyle oluyor zaten.
bende daha gitmedim ben geriden gelme durumuna hazırlıklı gidiyorum çok okudum normal bir durum.
Bak takvimi bile eklemiyorum cunku o tahmini doğrusunu doktorun söylediğine göre olacak.
Bunun için canını sıkmaya değmez inan
inşallah sağlıklı gelişecek.

aynen ya benimde öyle oldu dün akşam anlatım süper :)

Günaydınlar herkese tam 12 saat uyumuşum nasıl oldu anlamadım. Ama bu gaz problemi beni öldürecek.... crınone mi yapıyo bunu

günaydınlar :)
üşüme evet evde atkıyla dolaşıyoum eşim üşüttün sen galiba diyor.Gecen hafta seyhattim yurtdışındaydı ve çok soğuktu,orda üşüttün diyor.
Portakal suyunu çok seviyorum ama düşününce sanki içersem midem bulanacak gibi geliyor.Hiç teşebbüs etmiyorum o yuzden.
ben zeytin yiyince iyi oluyorum.Ekmeğin her çeşidi sonradan tansiyon düşürüyor bende(şekerden sanırım).Ekmeği mümkünse hiç yememek gerekiyor.

Günaydınlar herkese tam 12 saat uyumuşum nasıl oldu anlamadım. Ama bu gaz problemi beni öldürecek.... crınone mi yapıyo bunu
süt,yoğurt,peynir,mayalı ürünler,nohut fasulye.Normalde de bende yapıyordu ama hamlelikte bünye daha hassaslaşıyor.

E="SeMinf, post: 45677633, member: 156425"]senide ekleyelim listemizi :)
benimle aynı günsün. Moralini bozma o çok normal bir durum çoğunlukla öyle oluyor zaten.
bende daha gitmedim ben geriden gelme durumuna hazırlıklı gidiyorum çok okudum normal bir durum.
Bak takvimi bile eklemiyorum cunku o tahmini doğrusunu doktorun söylediğine göre olacak.
Bunun için canını sıkmaya değmez inan
inşallah sağlıklı gelişecek.[/QUOTE]
CanimInsallah saglikli olur sen duydun mu kalp atisini. Ben daha once geriden gelme diye birsey duymamistim moralim cok bozuldu insallah hersey yoluna girer

Usutmus olabilirmisin canim dikkat et kendine.sekerden oluyor dedigin gibi birsey atistirinca geciyor.insallah guzel cikar sekerciklerimiz

Canim benim moralini bozma bozup bebisi strese sokma allahin izniyle bebisin geliscek ve bi sorun cikmicak insallah saglikla ilerlicez insallah.AMINNN

E="_tangled_, post: 45677558, member: 734081"]günaydın canım geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz dr neden olduğu hakkın da bir bilgi vermedi mi?geç tutunmuştur geç gelişiyordur .sakin ol stres yapıp engelleme...[/QUOTE]
Canim birsey söyledi hiç birşey bilmiyorum şu anda sadece herseyin yoluna girmesi için dua ediyorum

737554"]Canim benim moralini bozma bozup bebisi strese sokma allahin izniyle bebisin geliscek ve bi sorun cikmicak insallah saglikla ilerlicez insallah.AMINNN[/QUOTE]
Insallah canım şu an elimden birsey gelmiyor umarım iyi olur Rabbim herkesi bebeklerine kavusturur

Kasikta batma oluyor arada ama hissetmek için daha cok erken degil mi plasenta bile olusmadi daha ayol

737554"]Canim benim moralini bozma bozup bebisi strese sokma allahin izniyle bebisin geliscek ve bi sorun cikmicak insallah saglikla ilerlicez insallah.AMINNN
Insallah canım şu an elimden birsey gelmiyor umarım iyi olur Rabbim herkesi bebeklerine kavusturur[/QUOTE]
Benimde 16şubat transfer dün gittim kalp atışını gördük ;embriyoyu 6 mm ölçü bana küçük geldi.umarım aradaki farkı kapatirlar(((

Ancak dr olumlu konuştu devam edicek falan.seninki nasıl konuştu. 2 hafta sonra tekrar çağırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…