seMinf çiğim nasılsın bu sabah?üşümen ?umarım daha iyisindir.ya geçen hafta ben çok portakal suyu içiyordum ya bu hafta yok hiç içimden gelmiyor.sende de aynısı mı?demek ki istekler değişiyor.herhafta farklı.:))bu hafta tatlııı:))benimde gününe göre değişiyor.ağrı gibi değilde nasıl tarif etsem.Regl döneminde kasıklar bir tuhaf olur.mide bulantısının kasık bulantısı şekli adet olacakmış gibi bir menopoz duygusu.
Tarifim biraz garip oldu :)
Arkadaslar Merhaba 16 Şubat da transfer olmuştum bugün kalp atış larını duymak için gittik Dr um kalp atışı var ama duyulmu yor çok az var dedi 5 gün geriden geldiğini söyledi moralim çok bozuk içinizde hiç böyle olup normale dönen varmı perşembe bir daha gidecegim
aynen ya benimde öyle oldu dün akşam anlatım süper :)benimde gününe göre değişiyor.ağrı gibi değilde nasıl tarif etsem.Regl döneminde kasıklar bir tuhaf olur.mide bulantısının kasık bulantısı şekli adet olacakmış gibi bir menopoz duygusu.
Tarifim biraz garip oldu :)
günaydınlar :)seMinf çiğim nasılsın bu sabah?üşümen ?umarım daha iyisindir.ya geçen hafta ben çok portakal suyu içiyordum ya bu hafta yok hiç içimden gelmiyor.sende de aynısı mı?demek ki istekler değişiyor.herhafta farklı.:))bu hafta tatlııı:))
süt,yoğurt,peynir,mayalı ürünler,nohut fasulye.Normalde de bende yapıyordu ama hamlelikte bünye daha hassaslaşıyor.Günaydınlar herkese tam 12 saat uyumuşum nasıl oldu anlamadım. Ama bu gaz problemi beni öldürecek.... crınone mi yapıyo bunu
günaydınlar :)
üşüme evet evde atkıyla dolaşıyoum eşim üşüttün sen galiba diyor.Gecen hafta seyhattim yurtdışındaydı ve çok soğuktu,orda üşüttün diyor.
Portakal suyunu çok seviyorum ama düşününce sanki içersem midem bulanacak gibi geliyor.Hiç teşebbüs etmiyorum o yuzden.
ben zeytin yiyince iyi oluyorum.Ekmeğin her çeşidi sonradan tansiyon düşürüyor bende(şekerden sanırım).Ekmeği mümkünse hiç yememek gerekiyor.sen nasılsın?
Ağzından bal damlıyo balllsüt,yoğurt,peynir,mayalı ürünler,nohut fasulye.Normalde de bende yapıyordu ama hamlelikte bünye daha hassaslaşıyor.
Usutmus olabilirmisin canim dikkat et kendine.sekerden oluyor dedigin gibi birsey atistirinca geciyor.insallah guzel cikar sekerciklerimizüşümem gidip geliyor.
Benim normalde şeker problemim yok ,ama iki günüdür gözük kararıyor elim ayağım çekilip titriyor,ağzıma bir lokma atınca düzeliyor.Şekerden sanırım.Bakalım ölçtürdüğümüzde çıkacak.
Sen nasılsın?
Canim benim moralini bozma bozup bebisi strese sokma allahin izniyle bebisin geliscek ve bi sorun cikmicak insallah saglikla ilerlicez insallah.AMINNNArkadaslar Merhaba 16 Şubat da transfer olmuştum bugün kalp atış larını duymak için gittik Dr um kalp atışı var ama duyulmu yor çok az var dedi 5 gün geriden geldiğini söyledi moralim çok bozuk içinizde hiç böyle olup normale dönen varmı perşembe bir daha gidecegim
Ne biliyim okudumda bebis donuyomus suanda ben hissetmiyom minik bisey olsada ve korkuyorumKasikta batma oluyor arada ama hissetmek için daha cok erken degil mi plasenta bile olusmadi daha ayol
Insallah canım şu an elimden birsey gelmiyor umarım iyi olur Rabbim herkesi bebeklerine kavusturur[/QUOTE]737554"]Canim benim moralini bozma bozup bebisi strese sokma allahin izniyle bebisin geliscek ve bi sorun cikmicak insallah saglikla ilerlicez insallah.AMINNN
Suanda hissetmek komik olur bence korkacak bsy yok millet 5.ayda hissediyor ohooo daha cok varNe biliyim okudumda bebis donuyomus suanda ben hissetmiyom minik bisey olsada ve korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?